Mi pénteken utazunk Paraliara és az utazáshoz készülõdve felötlött bennem pár kérdés,amire remélem választ kapok
Sok idén a medúza?(Cocus felé)Mert azóta,hogy tavaly volt egy elég kellemetlen élményem nagyon félek tõlük...
Szerintetek melyik a legjobb taverna,ahol bõ kiszolgálás is várna ránk és kedvesek is veled az emberek.
A mostani nyaralásra pedig megszerveztük barátnõmmel,hogy átsétálunk Olympic Beachre, és azt hallottuk hogy az odavezetõ partszakasz elég kihalt...ennek van valami oka? (medúza,kövek...vagy maga a Loch Nessi szörny? )Ha van lehetõségünk,szeretnénk ott is megmártózni
Szia Csöppvagyok!
A gyerekek a hétvégén jönnek haza, aztán megnézem, hogy milyen képek lettek, én nem igazán készítettem az apartmanról képeket. Szerintem a templomtól nincs messze, bár este a forgatagban lassan lehet odaérni, mi is mindig a szomszédos utcából közelítettünk esténként.
sziasztok! bnõmék mennének egy pár héten belül paraliára és holnap nézünk nekik vmi utazási irodát,eddig még nem intéztünk. hogyan lehetne minnél akciosabb utakra találni nem tudnátok segiteni??
köszi elöre is
Sziasztok! Régóta olvasom a fórumot. Sok hasznos infot tudtam meg Paráliárol. Mi tegnap jöttünk haza és vegyes érzelmeim vannak Paráliával kapcsolatban...Ugyanis én igencsak sok medúzát láttam:S. Sok ismerõsömet meg is csípte...az egyiket allergiája miatt sürgõs kórházi ellátásra szorult. Szóval mindenki mielõtt nyaralni megy ,tudakolja meg hogy nem e allergiás a medúza csípésére! Mert ha a nyakadon csíp meg és bedagad akkor igen csak baj van...
A parton nagyon jó volt mert csak rendeltem egy italt és tudtam használni a napozóágyat és a napozás/heverészés/olvasás közben akármikor tudtam kérni inni/enni mert a parton egyfolytában kiabáló fánk árusok vannak akiknek csak elég csettinteni és odajönnek hozzád(tapasztalat).Jah és figyeljétek meg mert az egyik fánkárus pólójára az van írva hogy "Kibaszott finom a fánk". És ha ruhára/órára/napszemüvegre/táskára van szükséged azt is megkaphatod anélkül hogy felülnél a napozóágyadon(szintén tapasztalat).Mert a parton négerek rendszeresen árulnak midenféle árut és ha odaszólsz akkor odajönnek és csak kiválasztod ami kell, fizetsz és már meg is van az áru.Általában jó áron és jó minõségben vásároltam a parton.De a kedvenc boltom az a pékség volt!Mamma mia milyen finom péksüteményeket lehet ott venni! Minden nap ott vásároltam:). A pékség amúgy a Hotel Európától eggyel lejjebb esõ utcában van csak a másik oldalon.
Mindent egybevéve a medúzákon és az egyik este történt templom melletti utcai verekedésen(10-15fiatalverekedett össze de 10perc alatt jött a rendõrség szóval nem durvult el annyira a helyzet hogy ne lehetett volna õket leállítani)minden nagyon jó volt. A tzatzikit(remélem jól írom a nevét)mindenkinek meg kell kóstolni!!!Helybéli utazási irodának a Smart Holidayzt ajánlom mert nagyon olcsón jó idegenvezetéssel csinálják a fakultatív programokat.
Remélem elolvassátok az élménybeszámolómat és remélem hogy segitettem is. Üdv:Guplo
Erikaszi! Hát igen,ilyenkor nagyon hosszúnak tûnnek a napok! Szerintem nemsokára hazatér Estella,és akkor lesz mit olvasnia itt a fórumon !Elég változóak a jelentések !Valaki alig találkozik medúzával,és van olyan aki sokkal,hát tavaly is volt,én is jobban örülnék,ha már lenne háló!Miért nem csinálnak ?Olyan bonyolult?
Köszönjük az infókat!
Én is ajánlom a fánkot azoknak akik elõször mennek! Tavaly 1€ 50 volt azt hiszem!
Idén emelték?
Siasztok!
Lehet ,hogy nem voltam elég figyelmes de Parálián a Rena apartmanról nem találtam semmit.Tudnátok segíteni?Köszike
A "piros 2"-tõl 5 óra irányába kb. 3 centire van. https://www.paralia-hotels.gr/AreaImages/mapParalia.jpg
A nyugisabb, csendes részen. Autóval könnyû megállni, mellette van egy üres telek, oda is lehet parkolni.Tiszta, a tulaj srác nagyon rendes. Van egy kis lift is benne, nem kell cipekedni . Ajánlott kategória.