Szia Asteri!
Sajnos vége a nyaralásunknak. Nagyon jól éreztük magunkat. Voltunk Pöpiékkel kalózhajós kiránduláson.
Fiúk! Le ne essen az állatok- a Pöpi egy igencsak dekoratív fiatal hölgy. Majd rakok fel róla képet, ha lesz idõm. Mióta megérkeztünk el vagyok havazva, úgy sajnálom magam.
Egyébként a Németh Travellel utaztunk, és nem volt velük semmi gond. Sõt! Ilyen normális sofõrökkel még nem is találkoztam.
Az Odysseia apartmanban voltunk az iskolánál. Gondom lett volna, ha fõzõcskézni akarok...
Felfedeztünk egy elég jó kajáldát. Próbálom elmagyarázni, hogy merre, mert a nevére nem emlékszem.
Szóval, a sétálóutcán az iskola elõtti utcán bekanyarodtok (ott az Odysseia apartman) aztán balra- ott meglátjátok a Mytikas nevû szupermarkettet- a bolt elõtt elmész a kis keresztutcán aztán balra kanyarodsz. Az apartman talán Elit nevet viseli, ami alatt van ez a kajálda. Egy csomó minden 4 és 5 euro között kapható és szerintem nagyon finom. Képeken ki van táblázva minden, ami kapható. Sok görög evett ott, sõt volt, hogy a görög pap is ott vacsizott három fiatal csajszi társaságában.
Ericiiii,úgy örülök Neked : )
Mi is az Odyssia apartmanba megyünk 2 hét múlva!!!
Be tudnád jelölni pontosan nekem egy térképen,h hol van?
Egyébként mi a véleményed róla?
Szia Csöppvagyok!
Az Odysseia apartman nem egy álom, az szent, de a célnak megfelel. Az apartman frissen volt festve és a tûzhely feletti szekrényt a páraelszívóval nem rakták vissza, ezért írtam, hogy ha fõzõcskézni akartam volna nem akkor gáz... Egyébként tiszta.
A sétálóutcán az iskolánál van. A közvetlen közelében pékség és egy kajálda. Megjegyzem itt még a kenyeret is felszámolták, mikor ettünk és nem voltam vele annyira elragadtatva. Egyébként az öreg fazon feszt a Fradit élteti, a fiatalabb srác pedig elég jól beszél magyarul (a kajarendeléssel kapcsolatban)
A pékhez bikiniben menj, ha én vásároltam, mindig eggyel kevesebbet számolt, ha a férjem, akkor tudott számolni.
háháhá
Köszi az infókat.
Mi is úgy vagyunk vele,h ha a célnak megfelel,akkor nem lehet nagy baj...a templomtól messze van egyébként? Képeid nincsenek véletlenül?
Szia Attosz!!!Remélem jól sikerült az utatok!Köszi,hogy gondoltál rám!A képeket megköszönném. Cím: bella971@freemail.hu.Szívesen veszek minden infót,aug.2-án indulunk az Oceanisba.Fakultatívon voltatok? Szia! Köszi!!!
na sziasztok!
ha mar netcafezoba vagyok, hazairok!
nagyon jo ido van, a viz is kellemes, sajnos azt mondta az idegenvezeto, h. holnaptol lehules lesz, de remelem nem lesz igaza. na csak ennyit akartam gyorsba!
Szia Attosz! Megkaptam a képeket,köszönöm szépen.Ha jól láttam,akkor ez a ház csendesebb helyen van.Remélem nincs nagyon messze a tengertõl?Az utazási irodát hol találtátok?Azt hiszem túl sok kérdést teszek fel,ugye?
Nagyon szívesen.Ez valóban csendes környék.300m-re kb. a központtól.A tengerpart kb. 100m-re van.Az utazási iroda párhuzamosan a köv. utca a tenger felé,annak is az elején, a Józsi éttermétõl kb. 15m-re van.)A magyar zászlót figyeljétek.