Sziasztok, nem tudnak segíteni valaki,hogy az alábbi videóban használt szerkesztőprogramnak mi a neve, vagy valami hasonlót keresek.
https://www.youtube.com/watch?v=uBWEUfkHS6s
#2299022015-06-07 12:06:50 Válasz a #229901. hozzászólásra
Jelentkezz be a Hellasz.hu főoldalán,
- aztán Utazólista, Beírás, és írd be az adatokat...
- vagy a fórumon kattints a bőröndre és írd be az adatokat...
Korábban vettünk Pargán mindkettőnknek jó minőségű fürdőcipőt, mert voltak még terveink, de sajnos nem lett belőle (s most már nem is lesz) semmi. Nem használtuk egyiket sem, s a vételkori kivételével felpróbálva sem voltak. A férficipő 43-as, a női 37-es. Eredeti ára ~10 € volt páronként. Eladnám, ha lehet együtt a kettőt, bármilyen elfogadható ajánlatért.
Valaki Budapest 1121. .... címről küldött egy SD kártyát amit vissza is küldtem csak nem kaptam róla jelzést, hogy a M.Kir. Posta eljuttatta-e a címzettnek.
Aki magára ismer kérem jelezze, hogy rendben van-e a dolog?
Ma került a kezembe az ajánlott szelvény és nem tudom, hogy szükség van-e még rá?
Szerintem viszonylag kevesen mennek Kosz szigetére sajnos, legalábbis itt a fórumon nem nagyon pörög. Én is csak ezt találtam, de kíváncsian várjuk a hazaérkezőket...
#2306012015-06-19 00:40:58 Válasz a #230593. hozzászólásra
Ha màr engem idèzel akkor megkèrhetlek, hogy ezt teljes egeszèben tedd? Gyakorlatilag összeolloztad ùgy az àlltalam leírtakat, hogy teljesen màs èrtelmet kapott. Nem szeretem ha kiforgatják a dolgokat! Èn azokra az okosokra gondoltam akik, előre vèszmadárkodnak, hogy a hatàron semmit nem fog èrni a kerìtès. Màsrèszről pedig èn nem okoskodtam, hanem megnyugtattam a kèrdezőt, hogy nem lesz problèma ùt közben velūk, eddig legalàbbis ezen a rèszen nem volt problèma. Ebben làtod a nagy okoskodàsomat? Nagyon sajnàlom. Biztos magadra ismertèl az általam leírtakban, ès nem esett jól, ezèrt nekiállsz kötekedni. Nem baj, kellemes nyaralást neked is...
Én nem kötekedek a leszólásod után, se nem "okoskodok" (ezt egyébként is tőled idéztem) csak próbálom felnyitni a szemed, hogy lehet más vélemény is ami a tiedtől eltérő. Attól, hogy én nem tartom megoldásnak a kerítést még nem rémisztgetek senkit, tehát a kiforgatás a te eszközöd volt ismét. Okoskodónak titulálni mást, aki eltérő véleményen van, illetlenség. Ok, okozat összefüggésben születnek az esetlegesen neked nem tetsző válaszok is. Én is jó nyaralást kívánok neked!