Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10531
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184705 Üzenet linkje2012-05-18 20:46:32 

Melike!

Teljesen igazad van,én is nagyon aggódnék,mivel nem magamról van szó!Ha ajándék egy ut,azt szeretnénk,ha a legjobb lenne minden!
Szerintem sem lesz annyira gyors a lefolyás...egy okos embertől hallottam,hogy az üdülők-és persze legfőképpen az üdültetők,mert legyünk őszinték,az ő kezük is maguk felé hajlik-védelme ugy is megoldható lesz,ha devizacserére kerül a sor,hogy már másnap beárazzák a drachmát,és kapunk egy átváltási számot,ennek alapján a boltban simán lehet továbbra is euróval fizetni...mondjuk kérdés ,mekkora az a szám...de,ha valaki csak alapellátásban gondolkodik,azért "több ezer" euró nem hiszem,hogy lenne!
Egyébként Paralián tényleg van annyi magyar,akik tudnak segiteni idegen nyelvet nem beszélő honfitársakon.Ha a leendők eléggé kommunikativak,akkor ettől nem kell félteni őket...szóval próbálj megnyugodni!

# 10532
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bee
Aktív fórumos
Aktív fórumos
157 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184706 Üzenet linkje2012-05-18 20:58:34  Válasz a #184705. hsz-ra Előzmény #184705

ezt olvastam ma a grandtours oldalon

Kedves leendő utasaink ! Itt Paralián a helyiek olyannyira összefogtak hogy minden ideutazó vendégnek kedvező benyomást keltsenek, hogy végigtisztítják a partot a parkokat Minden ház, üzelet tisztán, ragyogva vár minket. A magyar embereket egyébként is különös barátsággal fogadják. De tudom hogy ez EGÉSZ GÖRÖGORSZÁGRA IGAZ ! Bátran induljanak el, itt nyugalomra , biztonságra és vendégszeretetre lelnek.

# 10533
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184710 Üzenet linkje2012-05-18 21:35:29 

Melike,most gondoltam bele,autóval mennének a leendőék???Mert ugy rázósabb,de ha busszal mennek,szerintem elengedheted őket....
# 10534
SMelike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184788 Üzenet linkje2012-05-19 22:11:11  Válasz a #184710. hsz-ra Előzmény #184710

Először is köszi mindenkinek a sok hozzászólást!

Tudom, hogy kissé túlparázom a dolgot, de sajnos - vagy sem- én ilyen vagyok icon_smile.gif icon_redface.gif

"Miskolciutas": busszal mennek GT-s szervezéssel.

Tudom, hogy tényleg megoldható válság idején is minden, gondolok itt a pénznemre, hisz nálunk is lehet €-val fizetni, epdig nem vaguynk euróövezeti tagok, csak azért mégis a féltés van bennem. És pláne amiatt is, mert a GT-nek a görög desztináció a legnagyobb körben és legszélesebb számban eladott útvonala. És mivan ha oylan sokan visszamondják... Én ettől is tartok. Mert persze lehet benzint venni, meg elég kaját vinni, és tény, hogy nem Athén, de sosem tudhatod. ÉS pláne mivel mi pont abban az időben - 4 napos csúszással- megyünk Törökországba...sehogy nem tudunk segíteni, csak telefonon.

Egyébként most már itthon is azon a véleményen vagyunk, hogy csak nem mondják le az utat, max meglátjuk. Főleg azért is rossz, mert tudom hogy "anyósomnak" Göröghon a legnagyobb vágya már évek óta. Most leszerveztük, a tavalyi szuper élményekre hivatkozva és nem szeretnék csalódást okozni nekik. athénba nem engedjük őket fakultatívval, az biztos, messze is van Paraliáról meg egyébként is.

Tudom, hogy paranoiás vgyok, de ez van.
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Persze nem szerettem volna senkinek a kedvét elrontani ezekkel a fejtegetésekkel, de azt gondolom, hogy jobb ha beszélünk róla, főként mivel itt vannak olyan emberek is, akik kint élnek és tudnak esetleg segíteni icon_smile.gif Vagy legalábbis próbálnak okosat mondani a saját belátásul szerint icon_smile.gif

Persze minden úgyis csak akkor derül ki, ha majd odakerülünk június-júliusra icon_smile.gif

Mindenesetre köszönöm még egyszer a sok segítséget, és nem akartam túlságosan az állóvizet felkavarni icon_razz.gif
icon_lol.gif

Minden utazónak szuper élményeket kívánok!

# 10535
Borzi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185056 Üzenet linkje2012-05-22 12:21:18 

Sziasztok!

Lehet én vagyok a hülye, de ezt nem értem. Én június 4.-től nézem az időjárást Parálián június 12.-ig. Ugyan az az idő járás oldal és mégis mind a két oldal más napokra írja a rossz időt. Vagy valamit elnézek? Most nem tudom ,hogy melyik a jó

http://www.accuweather.com/en/.....r=6/1/2012

http://www.accuweather.com/hu/.....r=6/1/2012

Most ez akkor hogy van? Látom a sorszám az más, de mind a két oldal az accuweather és mégis két különböző dolgot mutat

# 10536
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185060 Üzenet linkje2012-05-22 12:32:21 

Hát,ha az időjárás olyan lesz,mint amit jósolnak....nem nagyon kell a tengerben fürdeni!!Bár én minden évben megnézem több oldalon is,de eddig szerencsémre sosem olyan volt ,mint amit írtak!De a mostani elég pánikkeltő!! icon_cry.gif
# 10537
Borzi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185061 Üzenet linkje2012-05-22 12:38:17  Válasz a #185060. hsz-ra Előzmény #185060

Szia!

Hát nagyon várom már az indulást és nagyon reménykedem ,hogy jó idő lesz, de énis kezdek elkeseredni. Ami külön bosszant, hogy minden oldal más időjárást ír, de az meg főképp ,aminek be tettem a linkjét az előző hozzászolásomba ugyan az az időjárás oldal mégis két különböző dolgot ír, ezt végképp nem értem. Eddig is június elején mentem nyaralni, eddig bejött hát most nem tudom el vagyok keseredve

# 10538
Zolee84
Törzstag
Törzstag
563 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185178 Üzenet linkje2012-05-23 14:53:58 

Sziasztok!

Pár éve már járok ki Paráliára, mindig nézem az időjárás jelentést.
Voltam már Májusban,Júniusban,Júliusban és Augusztusban is. Júliusban és augusztusban nagyon sok időt töltöttem kint és nagyon ritka még a zápor is.
Májusban több eső szokott esni,Júniusban is előfordul,de szerintem senki ne alapozzon az időjárás jelentésekre. Ilyen hosszú távra vetítve,nagyon megbízhatatlan tapasztalatom szerint. A tenger hőmérséklete még nem az igazi ilyenkor,de azért lehet fürödni,napozni pedig simán. Benne van a pakliban a rossz idő,de egyrészt a tapasztalat,az hogy inkább a napsütés a jellemző ilyenkor és ne alapozzatok az időjárás jelentésre. Optimistán álljatok a kérdéshez szerintem.

# 10539
Borzi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185183 Üzenet linkje2012-05-23 15:41:25  Válasz a #185178. hsz-ra Előzmény #185178

Hát köszi remélem igazad lesz és jó időt fogunk ki icon_biggrin.gif
# 10540
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185184 Üzenet linkje2012-05-23 15:44:28  Válasz a #185056. hsz-ra Előzmény #185056

Borzi,

nem vagy hülye, csak figyelmetlen icon_smile.gif , a két link két külön tartományban lévő városra vonatkozik. Valószínűleg az elsőre gondoltál: ez van a keleti parton, Szalonikitől délre. (a 2. linken lévő, a nyugati part, Párga alatt). Bár szerintem időpocsékolás 2 héttel előre időjárás jelentést keresgélni. Azt tutira neked -ennyivel előre- még a Jó Isten sem mondaná meg...na jó, Ő talán igen.
Viccen kívül: elég ha az indulás előtti utolsó 3 napban ránézel az első linkre, és még az sem lesz biztos.

# 10541
Borzi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
310 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185200 Üzenet linkje2012-05-23 17:17:27  Válasz a #185184. hsz-ra Előzmény #185184

Köszi így legalább tudom melyiket kell nézni, habár egyébként ahány időjárás oldal van annyit ír. Igazad van rá érek ezen idegeskedni ,hogy milyen idő lesz két nappal indulás előtt is, csak amikor valaki egész évben arra vár, hogy elmenjen a tengerpartra napsütés tenger koktél, akkor nagyon rosszul tud esni ,ha rossz idő lesz. Remélem kialakul addigra az idő
# 10542
Laciami
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185238 Üzenet linkje2012-05-23 20:13:17 

Már meg is mondta az Ibusz a fortuna nyaralást érdekes hogy ilyen hamar,de nem baj : ) ,idén is parália,ezúttal androméda apartman,junius 15,remélem már meleg lesz a viz icon_biggrin.gif icon_lol.gif
# 10543
Wacak
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185505 Üzenet linkje2012-05-27 17:16:50 

Mi augusztus elején megyünk Paraliára, és kérdezném azokat akik frissen hazaérkezők, hogy milyen árakra lehet számittani általában.
:gyros,ouzo(boltban kapható) sör, üdittő, fagyi, Sütemények, fánk, kenyér, motorbérlés, és egyébb Lidl-s árak érdekelnének.
Elöre is köszönöm. Mindenkinek kellemes, unalom mentes jó nyaralást!!!

# 10544
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185517 Üzenet linkje2012-05-27 21:23:40  Válasz a #185238. hsz-ra Előzmény #185238

Az Androméda villa nagyon jó, új építés, elég jól felszerelt, kényelmes ágy... tavaly voltam ott. Az a környék nekem amúgy is elnyerte a tetszésemet, elég csendes is, mégis közelben van minden. Ami kicsit macerás volt, az az internet, andromédáéknál ugyanis nem volt, úgyhogy kénytelen voltam a Sky rooms apartman wifijén garázdálkodni, azt meg csak az erkélyről lehetett elérni icon_smile.gif
Ha kocsival mentek, javaslom hogy a szemközti apartmanok oldalában álljatok meg, dél után nem sokkal ott már árnyékban van a jármű icon_smile.gif

# 10545
Laciami
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#185572 Üzenet linkje2012-05-28 19:34:55  Válasz a #185517. hsz-ra Előzmény #185517

Köszönöm a infót,abban nem tudsz segiteni kb hol van ez az apartman,tavaly voltam ugyan paralian de erre az ap.-ra nem emlékszem,kösz
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 702 703 704 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu