Legjobb ételek - italok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 646
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13267 Üzenet linkje2006-08-02 16:48:03 

Leenda írta:
Kriszta!
Ezt jól hangzik, kifogom próbálni! De majd csak ha haza jöttünk. Holnap hajnalban irány Rodosz!!! icon_lol.gif

Ez igazságtalan icon_exclaim.gif icon_cry.gif
Mindenki elõbb élvezheti a görög gasztronómiát mint énicon_question.gif
Azért nagyon jó utat icon_exclaim.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif

# 647
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13268 Üzenet linkje2006-08-02 16:49:08 

Az okos volt!! icon_lol.gif icon_lol.gif
Eszek majd sokat! icon_wink.gif

# 648
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13269 Üzenet linkje2006-08-02 16:49:55 

Köszi Csutek! icon_lol.gif
Idén nekem ez már a 2.! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 649
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13270 Üzenet linkje2006-08-02 17:06:06 

Most már aztán tényleg megpukkadok icon_mrgreen.gif
Azért "remélem", hogy csak kétszer egy hét, akkor egálban lennénk, mert én két hétre megyek icon_wink.gif
Félre téve a viccet. Érezd magad nagyon jól, és kóstolj meg minél több finomságot icon_exclaim.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 650
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13273 Üzenet linkje2006-08-02 17:57:05 

icon_lol.gif Egy buszos 10 napos Paralia és egy repcsis 12 napos Rodosz! Ki nyert????? icon_lol.gif
# 651
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13277 Üzenet linkje2006-08-02 18:03:24 

Leenda írta:
icon_lol.gif Egy buszos 10 napos Paralia és egy repcsis 12 napos Rodosz! Ki nyert????? icon_lol.gif

Egyértelmûen te. Mondjuk a mi szemszögünkbõl sajnos, de te ezt nyílván nem így éled meg. icon_lol.gif Jó utat neked és hasonlítsd utána össze itt nekünk a két helyszín ízeit!
Tudod, azért én nagyon irigyellek ám! icon_wink.gif icon_lol.gif

# 652
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13280 Üzenet linkje2006-08-02 18:26:22 

Leenda írta:

A recept gyûjtésben viszont lehetek én a nyerõ icon_exclaim.gif
icon_wink.gif Nekem nem kell kérdezni, csak kóstolni és megérzem az összetevõket.
Lehet, hogy ezért érzek a mûkajákon egy "bizonyos" ízt amit nem tudok megmagyarázni, de mindig jelen van icon_question.gif

# 653
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13281 Üzenet linkje2006-08-02 19:13:49 

Úgy látom Csutek téged a férjemmel és a barátosnémmal kellene összehozni. Nagyon jó kis hamik lennének a közös beszélgetéseitek gyümölcseként. icon_lol.gif Egy közös nyaralás pedig maga lenne a kánaán.....nekünk többieknek. icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Na jó, tudod az úgy szokott lenni, hogy õk fõznek, mi pedig mosogatunk. Na ez a beosztás nekik jó, hisz imádják, mi a mosogatásról ezt nem mondhatjuk el. icon_confused.gif De kárpótolnak minket a fincsi ételek. icon_wink.gif Tavaly ugyan az Olympos lábainál szóltunk Zeusnak, netán mosogatna-e helyettünk, annyira jóllaktunk, de hatalmas felhõszakadás lett a vége. Akkor már inkább mi. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 654
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13282 Üzenet linkje2006-08-02 19:36:25 

Miért nem tettétek ki az edényeket az esõre icon_question.gif icon_lol.gif
A fõzés legrosszabb része a mosogatás. icon_confused.gif
Benne vagyok a közös nyaralásban, csak a drágám jövõre Bulgáriába akar menni. Remélem szeptember 10-ig meggondolja magát. Én mindent megteszek ezért.

# 655
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ildi74
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13283 Üzenet linkje2006-08-02 19:48:08 

Tzatziki: én kaprot nem szoktam bele tenni (nem szeretem), viszont kb. fél deci olivaolajat igen....
# 656
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13284 Üzenet linkje2006-08-02 19:58:04 

ildi74 írta:
Tzatziki: én kaprot nem szoktam bele tenni (nem szeretem), viszont kb. fél deci olivaolajat igen....

Igazad van, az is kell bele.Kicsit átsiklottam fölötte. icon_redface.gif Egy rendes sali elengedhetetlen kelléke. Nekem a tzatziki is sali.

# 657
Zeus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13290 Üzenet linkje2006-08-02 20:24:30 

Csutek

"Benne vagyok a közös nyaralásban, csak a drágám jövõre Bulgáriába akar menni. Remélem szeptember 10-ig meggondolja magát. Én
mindent megteszek ezért."

Akor hajrá :lol

Vasárnap a Szílfákalja nevezetû helyen vacsoráztunk nem volt egy nagy dúrranás a kaja,maga a nyüzsgés Paráliára emlékeztetett ,fõleg a szálloda soron.

.
Üdv Zeusz

# 658
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13291 Üzenet linkje2006-08-02 20:34:43 

Én még nem hallottam, hogy a tzatzikibe valaki kaprot tesz, de még nem is éreztem ki belõle sosem kaprot. Én nem szeretem a kaprot, mondhatjuk utálom.
Asszem Kriszta írta, hogy néha feta sajtot is tesz a tzatzikibe. Én is teszek néha, ha olyan kedvem van,... villával szétnyomva, ettõl krémesebb lesz és finomabb és biztosan segít a magyar vizes joghurtokat is besûríteni.

Andi

# 659
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13292 Üzenet linkje2006-08-02 20:38:51 

A nyüzsi engem is egy felkapott nyaralóhelyre emlékeztet. Fõleg amikor a lányomat viszem úszni, és az utcán látom a sok fürdõrucis alakot.
Legközelebb próbáld ki a Karikást. Ott egész jó a koszt.

# 660
Hajol
Aktív fórumos
Aktív fórumos
65 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13300 Üzenet linkje2006-08-02 21:44:42 

vojandi írta:
Én még nem hallottam, hogy a tzatzikibe valaki kaprot tesz, de még nem is éreztem ki belõle sosem kaprot. Én nem szeretem a kaprot, mondhatjuk utálom.
Asszem Kriszta írta, hogy néha feta sajtot is tesz a tzatzikibe. Én is teszek néha, ha olyan kedvem van,... villával szétnyomva, ettõl krémesebb lesz és finomabb és biztosan segít a magyar vizes joghurtokat is besûríteni.

Andi

Próbáljátok ki: tejfölt, kaukázusi kefirt és feta sajtot turmixoltok össze, olyan arányban, hogy a végeredmény állaga hasonlítson a görög joghurtra! Kaporról én sem hallottam még...
hajol

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 43 44 45 ... 139 140 141   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu