Most már aztán tényleg megpukkadok
Azért "remélem", hogy csak kétszer egy hét, akkor egálban lennénk, mert én két hétre megyek Félre téve a viccet. Érezd magad nagyon jól, és kóstolj meg minél több finomságot
Egy buszos 10 napos Paralia és egy repcsis 12 napos Rodosz! Ki nyert?????
Egyértelmûen te. Mondjuk a mi szemszögünkbõl sajnos, de te ezt nyílván nem így éled meg. Jó utat neked és hasonlítsd utána össze itt nekünk a két helyszín ízeit!
Tudod, azért én nagyon irigyellek ám!
Egy buszos 10 napos Paralia és egy repcsis 12 napos Rodosz! Ki nyert?????
A recept gyûjtésben viszont lehetek én a nyerõ Nekem nem kell kérdezni, csak kóstolni és megérzem az összetevõket.
Lehet, hogy ezért érzek a mûkajákon egy "bizonyos" ízt amit nem tudok megmagyarázni, de mindig jelen van
Úgy látom Csutek téged a férjemmel és a barátosnémmal kellene összehozni. Nagyon jó kis hamik lennének a közös beszélgetéseitek gyümölcseként. Egy közös nyaralás pedig maga lenne a kánaán.....nekünk többieknek. Na jó, tudod az úgy szokott lenni, hogy õk fõznek, mi pedig mosogatunk. Na ez a beosztás nekik jó, hisz imádják, mi a mosogatásról ezt nem mondhatjuk el. De kárpótolnak minket a fincsi ételek. Tavaly ugyan az Olympos lábainál szóltunk Zeusnak, netán mosogatna-e helyettünk, annyira jóllaktunk, de hatalmas felhõszakadás lett a vége. Akkor már inkább mi.
Miért nem tettétek ki az edényeket az esõre
A fõzés legrosszabb része a mosogatás.
Benne vagyok a közös nyaralásban, csak a drágám jövõre Bulgáriába akar menni. Remélem szeptember 10-ig meggondolja magát. Én mindent megteszek ezért.
"Benne vagyok a közös nyaralásban, csak a drágám jövõre Bulgáriába akar menni. Remélem szeptember 10-ig meggondolja magát. Én
mindent megteszek ezért."
Akor hajrá :lol
Vasárnap a Szílfákalja nevezetû helyen vacsoráztunk nem volt egy nagy dúrranás a kaja,maga a nyüzsgés Paráliára emlékeztetett ,fõleg a szálloda soron.
Én még nem hallottam, hogy a tzatzikibe valaki kaprot tesz, de még nem is éreztem ki belõle sosem kaprot. Én nem szeretem a kaprot, mondhatjuk utálom.
Asszem Kriszta írta, hogy néha feta sajtot is tesz a tzatzikibe. Én is teszek néha, ha olyan kedvem van,... villával szétnyomva, ettõl krémesebb lesz és finomabb és biztosan segít a magyar vizes joghurtokat is besûríteni.
A nyüzsi engem is egy felkapott nyaralóhelyre emlékeztet. Fõleg amikor a lányomat viszem úszni, és az utcán látom a sok fürdõrucis alakot.
Legközelebb próbáld ki a Karikást. Ott egész jó a koszt.
Én még nem hallottam, hogy a tzatzikibe valaki kaprot tesz, de még nem is éreztem ki belõle sosem kaprot. Én nem szeretem a kaprot, mondhatjuk utálom.
Asszem Kriszta írta, hogy néha feta sajtot is tesz a tzatzikibe. Én is teszek néha, ha olyan kedvem van,... villával szétnyomva, ettõl krémesebb lesz és finomabb és biztosan segít a magyar vizes joghurtokat is besûríteni.
Andi
Próbáljátok ki: tejfölt, kaukázusi kefirt és feta sajtot turmixoltok össze, olyan arányban, hogy a végeredmény állaga hasonlítson a görög joghurtra! Kaporról én sem hallottam még...
hajol