KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Gasztronómia


Rántott feta - Saganaki

Hozzávalók:


- 40 dkg feta,
- a panírozáshoz liszt,
- zsemlemorzsa,
- tojás,
- a kisütéshez bõven olivaolaj.

Elkészítés:


A sajtot lecsepegtetjük és nem túl vékonyra, kb. ujjnyi vastagra felszeleteljük. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk kétszer, majd bõ forró olivaolajban mindkét oldalát megsütjük. Végül görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítjük.


  2010-01-27 

  17796 74% 





Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..