Köszönöm! Tényleg nem érdekel a strandolás, hiszen olyan hideg lehet már a víz addíg, hogy fókákkal és jeges macikkal játszhatnék valószínûleg.
Pihenni és egy kicsit körülnézni az Istrián viszont ebben az idõszakban jó lehet, hiszen nincsenek már olyan sokan és nincs döglesztõ hõség sem.
Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat és a kedves meghívást, de sajnos nem jön össze, két ok miatt sem. Mi október 20-án hajnali 5-6 óra között fogunk indulni Budapestrõl és az M7-esen megyünk Székesfehérvár, Nagykanizsa, Letenye felé, így nem érintjük az 58-as fõutat, ami ha jól tudom Baranyában van. Az útirányt még esetleg meg lehetne változtatni, de mint írtad, Ti már 19-én elutaztok, így nem lesztek otthon. Azért mégegyszer köszi, nagyon aranyos vagy! Lehet, hogy valamikor élni fogok ám azért a kedves meghívásoddal. Isten útjai kifürkészhetetlenek, hát még az enyémek.
Szia Valcsi!
Sajnálom hogy nem jön össze a találkozás,azt hittem hogy Baranya megyén mentek keresztül és a Drávaszabolcsi határon mentek át
Esetleg ha Pécs környékére jöttök valamikor értesíts.
Mégegyszer jó utat kívánok
Szia Valcsi!
Most olvastam csak, hogy mentek Horvátországba!! Mennyi idõre és hogyan (mármint csoporttal, busszal?, körutazás szerû?). Bocsi, ha már leírtad...de majdnem egy hétig nem voltam, most nem tudok mindent visszaolvasni.
Andi
Nem arra megyünk, mert Letenyének a leggyorsabb az út Budapestrõl az Istriára. Elõfordulhat, hogy Pécs felé megyünk valamikor, mert Pécsen élnek rokonaim és különben is imádom azt a környéket. Mostanában nem járok arra, de értesítelek, ha megyünk, és a szavadon foglak egy szíverõsítõ erejéig!
Október 20-tól 23-ig leszünk az Istrián lévõ Rabacban, a Complesso dei Fiori szállodában. A Vistadirekt utazási iroda hirdette, egyéni utazással. Gyuriékkal megyünk (tudod Zantén tavaly és idén Krétán voltunk velük), 4 nap/3 éjszakára svédasztalos félpanzióval, vacsihoz ital (sör, bor, vagy üdítõ), délután pedig van uzsi is. A tenger hideg lesz már, de van fedett medence és szauna is a szállodában. Annyira jó áron volt (19.900,-Ft/fõ), hogy nem lehet kihagyni és ekkor dolgozni sem kell az ünnepek miatt.
Én szeretnék kicsit körülnézni Istrián, hiszen még sosem voltam Horvátországban. Állítólag nagyon szép Rabac, Rovijn és a kis hegyi falvak. Pulába is jó lenne átmenni, de ez ugye nem csak tõlem függ.
Egyébként írtan Neked e-mailt ezekrõl még valamikor a múlt héten, nem kaptad meg?
Nem kaptam meg a mailed, csodälkoztam is, hogy nem írsz, mert te voltál soron
Viszont már régebben említetted, amikor találkoztunk, hogy készültök ilyesmire.
Örülök, hogy összejött. Biztos szép lesz.
Mailben folytatjuk.
Puszi
Sziasztok!
Pénteken voltam Bruck -ban (Ausztriában), igaz nem Görögország, de azért jó volt. Nagyon szép idõ volt, hangulatos kis város. Persze gondolatban lent délen jártam, és sikerült leértékelve, szép albumokat vennem, a nyári képeknek.
Kb. két hete tombol az tazási káosz a fejünkben, már kisebb családi vitákat kiváltva.
Az idén túl sokat utaztunk, mondhatni, elutaztuk szinte az egész keretet. Nagyon nehéz most tervezni, fõleg, mert még most is naponta változik a cél a fejünkben. De nagyon úgy néz ki, hogy jövõ nyáron autós, Alpok beli utazásunk lesz. Ezerrel próbálom most meggyõzni a páromat, hogy férjen még bele az a régen áhított április két hét Teneriffán is, amit most 480 Euróért tudnék foglalni.!!!!!! Hihetetlen ár. A görörg útjaink ennek simán a duplájába kerülnek fejenként!!!!!