De jó neked, hogy mész Ho.-ba! Ez valóban nagyon jó ár, amit írtál, szerintem megéri. Nagyon szép Horvátország, és rengeteg a látnivaló ott is. Legalábbis a képek nagyon szépek róla. Én még gyerekként voltam ott, az északi részen, de már nem nagyon emlékszem, milyen volt. A Plitvicei tavakra emlékszem egyedül, az nagyon szép.
Igen a tavak gyönyörûek, hihetetlenül türkizkék szinük van, és gyönyörû buja a környezet
Régi álmom, hogy egyszer én is lássam:)
Mi a hétvégén Aggteleken és Jósvafõn voltunk. A barlangok természetesen lélegzet elállítóan szépek, a környék és a falvak rendezettek és nagyon tiszták, sehol egy eldobott szemét. 20 évvel ezelõtt voltunk és rácsodálkoztunk a nagy változásokra, pozitív élményünk volt.
A véletlen folytán ráakadtunk egy csodaszép kis tóra Kelemér és Putnok közötti erdei úton, egyáltalán nem bántuk, hogy arra tévedtünk:)
Szia Rozinante!
Igen sajnos ritkábban tudok a beszélgetésekbe belefolyni, a Parga topikban válaszoltam H.apcinak is, hogy miért. Azért olvaslak benneteket, csak csendes szemlélõként.
Megnéztem a képeidet, hát nagyon gyönyörûek, nem véletlen kérdeztem rá a gépre . Köszönöm neked az élményt, hogy újra végig élhettem.
Csodaszép képek, meseszép helyekrõl.
Szia Valcsi!
Nagyon jó utat kívánok,biztosan tetszeni fog Horvátország.Mi 19-én utazunk el,de ha elõtte indultok,álljatok meg nálam 1 szíverõsítõre,úgyis a házunk elõtt mentek el( persze ez csak akkor igaz ha az 58-as fõutat választjátok)
Komolyan ugorjatok be,szívesen látlak benneteket
Egyébként ez az út tényleg nagyon jó áron van.
Én még egyáltalán nem voltam Horvátországban, de ezt az ajánlatot most muszály kihasználni, ennyi pénzért Magyarországon nem igen kapnék szállást ilyen ellátással. Biztosan nagyon szép lesz, állítólag Rabac talán a legszebb város Istrián Rovijn mellett.
Biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat. Az Isztria gyönyörû (nem úgy, mint Görögország).Mi 2005.-ben nyaraltunk ott. A táj meseszép. A tenger sziklás, de nem hiszem, hogy most nagyon érdekelne a strandolás.
Jó pihenést!
A Plitvicei tavakat nem hiszem, hogy most megnézzük, hiszen elég kevés lesz az idõ. Majd meglátjuk. Lehet, hogy hazafelé arra vesszük az útirányt, de nem biztos, mert véleményem szerint a tavakra több óra kell, ha tisztességesen meg szeretném nézni. Én nem látom értelmét annak, hogy valamit csak kutyafuttában, felületesen nézünk meg.