Sziget vagy Szárazföld
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 121
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80744 Üzenet linkje2008-09-12 20:05:49  Válasz a #80741. hsz-ra

Szia Manyi!

Mykonoshoz sok pénz kell, mert a legdrágább Görög sziget. Remélem egyszer sikerül eljutnod oda és Délosra is, mert gyönyörûek a képek és DVD-k alapján. Régebben nekem is Mykonos volt az álmom, de már lemondtam róla és nem csak a pénz miatt, hanem a látogatói miatt. Nagyon "meleg" sziget. Ez a Mekkájuk.
Zakynthoson 2 éve nyaraltam. Nagyon sok, gyönyörû természeti adottsággal rendelkezik. Amennyiben ezek érdekelnek, nem fogsz csalódni! Építészeti látnivaló nem sok akad, mert egy földrengés szinte mindent rombadöntött. Sajnos nagyon sok az angol, de talán így utószezonban már kevesebben vannak és sokkal jobban élvezhetõ a sziget.

# 122
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80816 Üzenet linkje2008-09-13 14:42:45  Válasz a #80744. hsz-ra Előzmény #80744

icon_biggrin.gif Szia Kvalcsi icon_biggrin.gif
Most látom,hazaértetek icon_redface.gif
Bocs,h.ideírom,de nem tudom melyik topikban láttam az eszmecserét icon_redface.gif
Nem sikerült igazán jól a török útatok icon_question.gif Hol írtál errõl?Beszámolót nem találok!
Azért remélem,szép utatok volt icon_exclaim.gif (bár tuti nem olyan,mint görög)
Üdv,Macsosz icon_biggrin.gif

# 123
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80819 Üzenet linkje2008-09-13 14:56:36  Válasz a #80816. hsz-ra Előzmény #80816

icon_lol.gif Szia Macsosz!Kérdésedre a válasz:Tartalomjegyzék-Más országok-Törökország 14.oldal.Szép napot!Pusz... icon_cool.gif

http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=80476#80476

# 124
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80867 Üzenet linkje2008-09-13 21:59:05  Válasz a #80819. hsz-ra Előzmény #80819

icon_biggrin.gif köszönöm Zsebkuty icon_biggrin.gif
# 125
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80872 Üzenet linkje2008-09-13 22:24:48  Válasz a #80744. hsz-ra Előzmény #80744

Szia Kvalcsi icon_biggrin.gif
Most olvastam szõrnyû élményeiteket.Hát egy kis gyümölccsért és "bundáskenyérért"tényleg nem túl jó választás Törökország icon_wink.gif
Gyere vissza a görögökhöz icon_exclaim.gif
Próbálj csak a szépre emlékezni-azért biztos volt olyan is.

"belügyminiszteri gondok:sajnos a salátákat és gyümit is csapvizzel mossák icon_cry.gif

Üdv,Macsosz

# 126
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80890 Üzenet linkje2008-09-14 12:15:17  Válasz a #80872. hsz-ra Előzmény #80872

Szia Macsosz!

Persze, hogy voltak szép élményeim is, mert nagyon szép Törökország, csak az a magas páratartalom ne lenne. Imádom a sok szép virágot és szerencsére volt bõven belõlük. Szinte hihetetlen milyen szép zöld volt minden a pokoli hõség ellenére.
Jövõre biztos, hogy Hellasz lesz az uticél.

# 127
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80965 Üzenet linkje2008-09-14 21:49:27  Válasz a #80890. hsz-ra Előzmény #80890

Szia Kvalcsi icon_biggrin.gif
Örülök,hogy épségben érkeztetek meg icon_exclaim.gif
Ugye lesz beszámolód icon_question.gif icon_question.gif
Írj meg jót is rosszat is icon_exclaim.gif
Üdv,Macsosz

# 128
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80988 Üzenet linkje2008-09-15 08:45:36  Válasz a #80890. hsz-ra Előzmény #80890

Szia Kvalcsi!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült olyan jól a nyaralás amennyire vártad, de azért az idõ mindent megszépít egy kicsit. icon_confused.gif
Ha már most tervezed a jövõ évi görögországi nyaralást akkor hamar visszatér a jó kedved icon_lol.gif
Amúgy nem csak más országokban lehet csalódni hanem görögországi nyaralásokban is, sajnos icon_cry.gif
Fel a fejjel icon_lol.gif
Kíváncsian várom a jövõ évi tervedet
Whitefrost

# 129
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80994 Üzenet linkje2008-09-15 09:32:37  Válasz a #80965. hsz-ra Előzmény #80965

Szia Macsosz!

Többet nem akarok írni, mint amit a Törökország topicban már leírtam, de természetesen teszek majd fel képeket, ha lesz idõm. Még én sem láttam õket, annyira be vagyok havazva melóval. Ráadásul felújítás alatt van a lakásom is, így sok a rohangálni valóm meló után is. A fotók alá majd írok szöveget is, hogy mit ábrázolnak.

# 130
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80995 Üzenet linkje2008-09-15 09:40:31  Válasz a #80988. hsz-ra Előzmény #80988

Szia WhiteFrost!

Igaz, minden hol lehet csalódni, de itt túl sok volt a negatívum. Nem vagyok kekeckedõs, de amiért fizetek nem is kevés felárat, azt elvárom, hogy megkapjam. Görögországban 11-szer voltam különbözõ helyeken, de sosem jöttem haza csalódottan. Remélem jövõre is így lesz, bár még nem tudom, hogy hová megyünk. Majd meglátom a kínálatot és akkor döntök, hogy Nyugat-Kréta, Leszvosz, valamelyik Kiklád-sziget, Rodosz, Kalymnos esetleg ismét Toló lesz-e a befutó.

# 131
Szabóné Manyi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
120 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81040 Üzenet linkje2008-09-15 19:07:03  Válasz a #80744. hsz-ra Előzmény #80744

Szia Kvalcsi! Köszönöm a reagálást,félénk vagyok,mivel abszolut kezdõ vagyok az internetten.Mikonosz azért nem sikerült6tavaly se/ mert nem jött össze annyi jelentkezõ.Hiába ez csak ilyen görög örülteknek való.Imádjuk a látni valót/ásatások, stb./ Láttam a képeidet és a beszámolot is olvastam.Szuper volt.Ez a 14-15 már nem is tudom utunk azért keresünk uj uticélokat, hiszen sokfelé voltunk.Lányomnak is segitteél Rodosszal kapcsolatban. A lefkádai képeink fennt vannak,lányom tette fel.Köszönöm kedvességed,ha valamit elhibáztam bocsánat érte.
# 132
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81050 Üzenet linkje2008-09-15 20:20:15  Válasz a #81040. hsz-ra Előzmény #81040

Kedves Manyi!

Örülök, ha segíthettem a lányodnak is. Nem tudom, hogy merre jártál Hellaszban, így nehéz ajánlani uticélt. Gondolom az "alap" helyeken mint Kréta, Rodosz, Korfu biztosan voltál. Véleményem szerint nagyon szép sziget még Skiathos, ahová talán szerveznek utat jövõre ismét.
Mi Ioson, Naxoszon, Paroson, Nyugat-Krétán és Leszvoszon gondolkodunk. Mykonosra csak kirándulni mennék át egy napra. Az egyik barátnõm férje görög és rokonaik vannak Mykonoszon, akiket 2 éve meglátogattak. Õ is mondta, hogy gyönyörû hely, de pokoli drága és a nyaralók tõbbsége bizony nem igen "normális".

# 133
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82598 Üzenet linkje2008-10-07 08:57:07 

Sziasztok,

kapcsolódva a topic címéhez, szeretnék írni egy kicsit Sivotaról, ami a szárazföldön fekszik ugyan, de a közeli szigeteivel együtt egy kicsit sziget is. Sivota az ország nyugati oldalán, Igoumenitsa és Párga között kb. félúton helyezkedik el. Hatalmas hegyek és nagyon szép, változatos, főleg sziklás partvonal a jellemző, amit sok helyen, megbújó kissebb-nagyobb homokos vagy kavicsos öblök valamint számos barlang tesz érdekessé.

Az első kép sajna nem a sajátom, a Sivota-edem.gr lapról származik.

Sivota környékének térképe:

Az egyik kis sziget, ami a teraszunkról (1.) pont szemből látszott:

Vizi "diadalív", a térképen 2.-al jelölt helyen:

Diapori:

Fényképalbum:katt. ide a többi képért !

# 134
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#82602 Üzenet linkje2008-10-07 09:16:53 

Köszönöm szépen Döme!!!! Csodás helyek. Az első légifelvétel horvátországi partokra emlékeztet a sok kis szigettel...

Sziget vagy szárazföld? Nálunk is nagy kérdés. Körutazás lesz, annyi biztos. Vagy "szigetugrálás" vagy a szárazföld. Ha utóbbi, akkor vagy mégegyszer a Peloponnészosz vagy mindenképp Parga és környéke egyik megállóhelyként. Aztán itt eléll a tudományom, mert annyi minden van és nem tudom, mivel kombináljam. Korfu? Lefkada? Vagy át a túlpírta, a régen áhított Pilion??? Jajj, mennyit kell még törni a fejem év végéig. icon_smile.gif

# 135
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83708 Üzenet linkje2008-10-24 13:57:39  Válasz a #82598. hsz-ra Előzmény #82598

Szia Döme nagyon szép hely.Hol foglaltátok le a szállást egyénileg vagy utazási irodánál icon_question.gif icon_biggrin.gif icon_wink.gif válaszod elöre is köszi.Ha kellene még infó privibe kérdezhetek icon_cool.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 8 9 10 11 12   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu