Én is csak most clikkeltem rá, ahogy észrevettem hogy egyre többen beszélnek a fórumokon erről a linkről Tényleg király köszönet mindenkinek ,aki megosztotta, ezzel eddig még nem találkoztam.Legelőször mikor láttam én sem clikkeltem rá.
#2264182015-01-23 11:37:24 Válasz a #226413. hsz-ra
Húúúú Konyú megnéztem a linket. Megnéztem Thassost légi felvételből szétcsúsztam annyira gyönyörű. Még azt is megkockáztatom, hogy még Kefánál is jobban tetszik. Erre a nyárra Thassos és Kefán gondolkoztam, de már Thassosra nem volt hely júniusba. Majd jövőre láttam te is voltál ott majd kifagattlak, ha eljön az ideje. Üdv
Sziasztok Sarti imádók. Segitsetek neken legyetek szivesek ,hogyan tudom az Utazólistába beirni az adatokat,mert már az nem a régi módon történik. Előre is Köszi a segitséget.
#2264612015-01-25 16:32:39 Válasz a #226457. hsz-ra
Szia Judit70,
bejelentkezel a fórumba, az utazólistát kiválasztod a felső sorból, utána a legutolsó kockában szerepel a beírás azt megnyitod, és az adatokat ott be tudod írni az üres mezőkbe. Az előbb próbáltam, nekem működik.
üdv
Eduso
#2264712015-01-25 22:04:35 Válasz a #226470. hsz-ra
Szia Judit,
örülök, hogy sikerült. Látom a listában, mi pont váltjuk majd egymást Sartin. Már alig várom, hogy menjünk a tengerhez és persze a nyarat. De ez már közhelyes a "Görög imádók" körében.
üdv
Eduso
Örülök, hogy másnak is tetszik!
Egy barátommal lesegetjük Görögországot, és piszkosul megtetszett ez a link, gondoltam megosztom itt is. Szinte minden part rajta van, ennél élethűbb kép nem is nagyon kell már!
(viszont a bekapcsolt témaértesítő valamiért nem küldött e-mailt, így csak most vettem észre a "megszólításokat")