#2264132015-01-23 01:48:45 Válasz a #226404. hsz-ra
viizó!
Én még nem találkoztam vele, lehet erőszakosabban kellett volna promóznia valakinek, mert manapság ha valaki csak lát egy linket, nem biztos, hogy meg is nézi, pláne, hogy itt Jox valamiért csak egy minimálisan halványabb színnel jelöli a linket, én többnyire észre sem veszem Már ha egyáltalán itt volt a video, de lehet, Te másik oldalon láttad.
Esetleg a kefallinia.hu-n fent van?
#2264262015-01-23 19:36:59 Válasz a #226421. hsz-ra
szuper, akkor meglett, bár tényleg nincs nagyon szem előtt
én is végigpörgettem már néhány szigetet a videók közül, nagy ötlet volt a készítőktől hogy körberepülték a helyeket, és elérhetővé is tették nekünk, hellász-fanoknak
#2267222015-02-04 17:11:39 Válasz a #226714. hsz-ra
29-69-ig Skala Old Port mellett lévő kis beach (50 méterrel tovább még egy kis öböl van, mindkettőhöz lépcső vezet le), végén maga a kikötő. Ekkor még működő, bájos kis kikötő volt, tavaly már csak lepukkant, üres, halott
Skalatól gyalog kb. 1 óra, mi többször is megtettük, a képen látható strandolás éppen az első ottani volt (később egyik kedvencünk lett, már közvetlenül a víz szélén klassz sznorivíz van, a holdbéli sziklák mentén pedig kellemesen búvárkodhatsz), odafelé egy delfin ugrált ki a vízből úgy 50-60 méterre a parttól Pár percig bámultuk, sajnos ott az út magasan a part felett vezetett, de az egyik villa teraszáról jó képeket lehetett volna készíteni.
Szóval ha Skalán szállsz meg, mindenképpen ajánlom. Ha korábban mész, könnyen lesz helyed, de 11 felé a Hotel Skala Old Port vendégei benépesíthetik (ez 6-8 ember lehet, de ők általában csupán 1-2 órára jönnek a partra).
#2267262015-02-05 00:18:42 Válasz a #226723. hsz-ra
Ha autóval mentek, akkor ha jól rémlik, balazsh az Autóval Görögországba topikban részletes autós útleírást adott. Ha ott nem találod, írj Neki privit, a hellaszon már ritkán jár, egy thassosi oldalt csinál, ott biztos eléred, rengeteg hasznos infója lesz számodra!!
Siasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az Aionosi hegyen kb milyen magasságba van az átjátszó torony hány méteren? Ezt az infót nem találom sehol. Köszönöm szép napot!