Hajdúban dettó!
Mivel már régen gazdálkodom, tapasztalatból tudom, hogy júliusban lemegy az euró ára, hogy minél kevesebbet kelljen fizetni a terményért.
Az otp-nél melyik árfolyamot nézted? Mert a valuta eladási most 287 Ft az oldaluk szerint.
Pár órája még 285 volt.
Ugye ezt kell nézni??
A júliust várom meg. Olyankor váltok vagy 100 eurót, max 150-et.
Bocs, de én a középárfolyamot nézem autómatikusan, mert általában bankkártyát használok, és akkor az az árfolyam érvényes. De most már át kell térnem az eladási árra, mert anyumnak muszáj váltani, mert külföldön retteg a kártya használatától.
Ugye a reggeli órákban mindig alacsonyabb az árfolyam mint este?
Nem törvényszerű!!!
Itt nálunk 10 órakkor teszik ki az árakat és ha véletlenül sokat mozog az ár akkor napközben is változtatnak a kiíráson..
De hála az égnek mostanában nem
Én sem kártyával fizetek kint, mert azt nem szeretik. Viszont az automatából tudok levenni annyit, amennyire szükségem van. Ilyen magas árfolyamnál méltányosabb a használata.
De ha júliusban lemenne mondjuk 260-ra, akkor gondolkodás nélkül váltanék annyit, amennyi a nyaraláshoz kellene.
Hol van már a tavalyi 240 forintos árfolyam.
Tegnap este hazafelé menet láttam a deákon egy valutaváltót, ott 281 Ft volt 1 euro.
Ezzel szemben itt bent a nyugatinál 285 volt a váltónál, bankban még drágább.
Itt a telefonszáma, én fel fogom ma délután hívni, és ha 280, akkor a párommal megyünk váltani
Szia Sóki András!!!!
Igaz nekem már nem kell Macedón dinár,de ha nem gond áthoztam ide ezt a témát...
Remélem igazat mondasz és kapnak is az emberek nem csak egy légből kapott dolog ez,de lehet hogy holnap még kinézek mert annó bejártam egyész SzÖgedet és nem volt sehol..
Igaz ez nem régen nyílt ezért nem tudok róla.
Üdv:Robi