Skopelos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
Hozzászóló Üzenet
# 211
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97369 Üzenet linkje2009-05-02 12:14:48  Válasz a #97342. hsz-ra

nincs kifogásom a spontán és izgi kalandok ellen icon_wink.gif
DE icon_exclaim.gif 2 napot szántunk Skiathosra icon_exclaim.gif és nem tudjuk milyenek az ottani
apartmanárak.na meg Skopeloson fizetett szállásunk van icon_exclaim.gif

# 212
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97434 Üzenet linkje2009-05-03 10:01:23  Válasz a #97369. hsz-ra Előzmény #97369

Ja, ez igaz... Mi is ezért vagyunk gondban. De a görögök életvitele miatt képtelenség megszervezni... Arra gondoltam, hogy odamegyünk és majd meglátjuk, mik a lehetőségek.

Lehet, hogy mégis érdemes motort vinni, mert nem jut idő az északi partra és akkor leglább lássuk a délit?... Jajj.. most már én sem tudom. icon_cry.gif (én az északit szeretném látni...)

# 213
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97444 Üzenet linkje2009-05-03 11:33:17  Válasz a #97434. hsz-ra Előzmény #97434

Christin icon_biggrin.gif

Miért akarjátok vinni a motort icon_question.gif
Nekem az az érzésem,mindkét szigetre lehet szerződni
az irodával icon_exclaim.gif bár ez még nem tuti-le kell levelezni velük.
A hajónál leadni,Skiathosban felvenni a másikat.Persze,attol függ,
Ti mikor akartok átmenni icon_exclaim.gif Mi vmi ilyesmit próbálunk majd: 2. nap busszal Skopelosba a kikötőbe,ott bérelni,de Skiathosra/2 nap/,majd visszafelé a hajónál felvenni a másik kocsit 4-5 napra.
Hátha el lehet érni,h.egybe számolják a 2 bérlést-1 hétre
már adnak kedvezményt icon_exclaim.gif

Esetleg van már sejtésed a két sziget közti hajómenetrendről icon_question.gif

Macsosz icon_biggrin.gif

# 214
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97447 Üzenet linkje2009-05-03 12:07:36  Válasz a #97434. hsz-ra Előzmény #97434

Christine icon_biggrin.gif

Végre eljutottam odáig,h.:
miért is nem nézem meg a fotóalbumodat icon_idea.gif icon_exclaim.gif
gyönyörű színek icon_exclaim.gif icon_razz.gif -sajnálatos,h.Lalariaban nem tudtatok kikötni.
De a "kárpótlás"part se semmi :!:Remélem,több szerencsénk lesz icon_exclaim.gif

Mi volt olyan nyomasztó a Villa Meroulasban?-a másikat látva,
annál rosszabb csak nem lehetett icon_exclaim.gif-le mertétek húzni a Wc-t vagy
jött vele a plafon is icon_question.gif icon_twisted.gif

Macsosz icon_biggrin.gif

# 215
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97613 Üzenet linkje2009-05-04 13:05:38  Válasz a #97447. hsz-ra Előzmény #97447

Hát, a Villa M. nekem azért volt nyomasztó, mert egyrészt olyan bútorokkal volt berendezve, amitől én egyből "depressziós" lettem.. Tudod, sok sötét, öreg fa bútor. A légkondin úgy lógtak a porcicák vagy mik, hogy be sem mertük kapcsolni. Azon gondolkodtam, hogy le fogom-e merni este kapcsolni a lámpát... (félek a pókoktól és ezek az öreg fakütyük tökéletes búvóhely nekik). A közelben lévő Megali Ammos pedig ahogy már mondtam egy 10m-es sávot jelentett nem a várt türkiz színnel, és e partig egy nagy kanyarodó út vezetett le, járda nélkül...

A Hotelről nem tudtuk, hogy még rosszabb, mint a Villa, viszont annyira a kikötőben volt, hogy szinte fél lábbal a vízben állt, ezért úgy gondoltuk, hogy nem megyünk vissza a Villába (egyrészt mert tényleg megszöktünk, otthagyva egy kis köszönetpénzt..-Milyen lett volna ezek után visszamenni?, másrészt pedig mert a Villából a járda mentes úton, kivilágítatlanul fél órát kellett volna gyalogolni, hogy beérjünk Skiathos városába és meg tudjunk vacsorázni...Ráadásul másnap reggel indult a kikötőből a kis hajó a szigetkörútra, tehát a Villából reggel megint csak fél órát gyalogolhattunk volna ide... Igaz, a tulaj felajánlotta, hogy elvisz reggel a kikötőig, de róla inkább nem mesélek.. szóval inkább gyalogoltam volna).

# 216
Erki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97655 Üzenet linkje2009-05-04 14:46:54  Válasz a #97613. hsz-ra Előzmény #97613

Szia!

Xanemo-ra megy busz is Skiathos kikötőből. Lehet jobb lenne oda kibuszozni, és onnan megnézni a két-három másik strandot hajóval. Csak nem tudom, ez megy-e...

# 217
Erki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97657 Üzenet linkje2009-05-04 14:50:04  Válasz a #97613. hsz-ra Előzmény #97613

Tsougrias strand helyileg hol található? Kastroig mennyi idő a hajóút? A ti utatok egész napos volt 2 megállással?
# 218
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97696 Üzenet linkje2009-05-04 19:23:50  Válasz a #97657. hsz-ra Előzmény #97657

Mi ha jól emlékszem 8-kor indultunk (de lehet, hogy 9) és leghamarabb 16-ra lehet visszaérni. Két partnál álltunk meg 1-1 órára. Ez azt jelenti, hogy az odaút 3 óra+ vissza 3.
# 219
Szabóné Manyi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
120 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97868 Üzenet linkje2009-05-05 18:32:52 

Erki!

Megnéztem a cd. össz-vissz 2o perc amibe minden benne van/Magniszia ehhez a részhez tartoznak a szigetek+ a szárazföld./Amit láttam Skopelos város,a Kastro az Episkopi kolostorerőd s egy pár gyönyörü strand.Mutattak sok hátizsákos turistát,de ezt irja is az útikönyv,hogy népszerü ez a "sport".Agnontasnak van kicsi kikötője ahonnan kis hajók mennek a közeli strandra,ami nagyon klassz.Panormoson van egyedül lehetőség vizisportokra.Alonniszoszról se volt sok kép. A kikőtöt mutatta Patitiri-t ide érkeznek ahajók. A Tengeri Parkot 1983-ban hozták létre a térképen egy nagy nyilnak felel meg amit A és B zónára osztottak.Az A zónába tartozik a sziget is a B zónába a környező apró szigetek a van olyan is pl.Piperi ahol ritka madár fajok élnek ahova csak kutatók léphetnek.S mindez azért van már mint a tengeri park,mert itt a legtisztább a viz ,itt élnek a Monachus.-Monachus fókák,akik csodálatosak voltak a képen óriási nagy szemekkel.A látogató központ egy modern épületben van belülről sajnos semmit nem mutattak.Ezen a szigeten egy hosszu út van ami jó minőségünek néz ki,több alsóbb rendü,föld út és gyalogút.Valamelyik úti könyv azt irta akik motort bérelnek óvatosak legyenek,mert sok a meredek csúszós út.Nagyon várom Valakik menjenek előbb és irjanak beszámolót,mert erre nem sokan jártak még.Nekünk még Skopelos benne van a kosarunkba,de szept, messze van.Most minden nagyon pénztárcafüggö. Ennyit tudta segiteni nem sok ,de örömmel tettem.Üdv.

# 220
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97903 Üzenet linkje2009-05-05 20:59:20  Válasz a #97868. hsz-ra Előzmény #97868

Hol van ez a látogató központ? Fókák???? Skopelosról írsz Te is??
# 221
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97910 Üzenet linkje2009-05-05 21:16:53  Válasz a #97903. hsz-ra Előzmény #97903

Szia Christine icon_biggrin.gif
Alonisszoszon vannak a világon egyedülállóan ezek a törpefókák.
Mi is szeretnénk megnézni őket.
Remélem nem szezonálisan járnak arra,mint Krétán a danaida-lepkék.

Macsosz icon_biggrin.gif

# 222
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97973 Üzenet linkje2009-05-06 12:43:20  Válasz a #97910. hsz-ra Előzmény #97910

Alonisszosz? Az hol van? Hé... Ti többet tudtok, mint én! Így nem ér!!!
# 223
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97974 Üzenet linkje2009-05-06 13:06:50  Re:

christine írta:

Itt van a témája: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=191

# 224
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#97975 Üzenet linkje2009-05-06 13:08:08  Re:

christine írta:

Nem nézed és olvasod elég figyelmesen a hellasz.hu-t! icon_sad.gif

Itt: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=191&start=0

Hidd el, érdemes egyszer időt szakítani rá, hogy végignézd a topicokat, leírásokat, beszámolókat, fotóalbumokat. Így tudni fogsz sok mindenről ami Görögországgal kapcsolatos, sőt vannak más egyéb országoknak is topicjai.

Jó böngészést!

# 225
Erki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#98001 Üzenet linkje2009-05-06 16:40:13  Válasz a #97868. hsz-ra Előzmény #97868

Szia!

Nagyon köszönöm! 1-2 dolgot nem értettem!!! Ha ebben még tudnál segíteni: Melyik rész a Magniszia? Mi tartozik ide? A Kastro és az Episkopi kolostorerőd Skopelos városban van? A hosszú beton utat is Skopelosra írtad, ugye?

Engem a fókák és a delfinek is nagyon érdekelnek. Reméélem látunk mindkettőt nagyon közelről!!!

Christine: delfinek is lesznek!!!

Én júli közepén remélem részletesen megírhatok mindent...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 14 15 16 ... 72 73 74   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu