Nem az én érdemem, mert nem az én fotóim. A neten kerestem őket. Majd, ha hazajöttünk a nyaralásból akkor teszek fel a sajátból amiket készíteni fogok.
Bizony így van! Ez csak 10 nap, de nem szólhatunk semmit, hiszen az első és utolsó nap az utazásé. Azért reménykedem benne, hogy esetleg hamarabb indul odafelé gép.
Kiváncsiskodom,igaz ez nem egy férfi erény,de akkor ti Lesvost stornóztátok és lett Tunézia?Mert ha jól emlékszem szóba volt nálatok is Lesvos.Mi leálltunk idén külföldel,lényegében ez az általános utaztatói bizonytalanság és az € eszméletlen drágulása ami erre az évre/remélem csak erre/leállított bennünket.Furcsa lesz egy évtized után,de muszály megállni.De lábujjhegyen azé irigyellek...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor indul majd a repülőnk, mert a Best Reisen honlapján a következőket olvastam.
Tervezett menetrend 2009 Nyár-Ősz
Desztináció Periódus Légitársaság Menetrend
MONASTIR Budapestről 05.05-10.27. Nouvelair
MIR 18:35 / 21:00 BUD
BUD 15:15 / 17:35 MIR
(BUD=Budapest, MIR=Monastir)
Kedves Utasaink!
2009. április 16. után valamennyi Nouvelair járat Ferihegy 1-ről indul és Ferihegy 1-re érkezik.
Tudod a Best Reisennek és a Medina Toursnak ugyan azon pasi a tulaja, így nem hiszem, hogy két gépet bérelnének. Ezek az időpontok azért sokkal barátságosabbak, mint a Nouvelair honlapján olvashatóak.
Szia Valcsi!
Örülök hogy Tunéziát választottad én tizennégy alkalommal voltam már Tunéziában. A szerelmese vagyok mint te Görögországnak. Abban a szállodában is voltam már amelyikbe most mész igaz az első alkalommal de az a
tapasztalatom, hogy nagyon jó szálloda. A szálloda előtt van a helyijárat megállója igy fillérekért tudsz utazni
Monasztirba és Sousseba is. Az utóbbi időben a taxisok eléggé elkanászkodtak. Nagyon sok pénzt kérnek, igy
alkudni kell a viteldíjat illetően. Az idegenvezető megfogja mondani, hogy kb. mennyi a reális ár.
A Best Reisennek szerintem nagyon jó idegenvezetői vannak Tunéziában, én általában velük utaztam.
Az arab emberek roppant kedvesek, nem erőszakosak ha határozottan mész és kerülöd a szemkontaktust.
Köszi az infót. 2004-ben voltam már Tunéziában (Sousse, Karawán hotel) a Taurus Reisennel. Most a Medina Toursszal megyünk.
Azt nem tudod véletlenül, hogy El Jam-be az amfitheátrumhoz egyénileg, busszal vagy vonattal el lehet menni a hoteltől?
Az is érdekelne, hogy a szálloda tengerparti bárjánál vannak-e asztalok és székek, valamint ott sört adnak-e? Mi all inclusíve ellátással megyünk és a tengerpartot részesítjük előnyben, nem pedíg a medencében való lubickolást, éppen ezért lenne jó, ha nem kellene bemászkálnunk a medence melletti bárhoz.