Huu,de jó nézni ezeket a szép képeket!
Mi is ebben a szállodában voltunk a sivatag mellett!!
A sivatagban is sokmindent árulnak,én kaptam ajándékba 3 sivatagi rózsát,annyira szépen,kint vannak a szekrényemen! : )
Ide bármikor visszamennék!
Látom!
Tehát ismét egy helyre megyünk nyaralni, mint évek óta. Most ráadásul még azonos szállodát is választottunk a sok közül. Legközelebb már ugyan abban az időben is megyünk?
Légyszíves figyelj meg mindent alaposan, készíts sok-sok fotót (kajákról is) mert kifaggatlak majd, hogy mire számíthatunk.
A barátaink is azért tudnak csak aug. 25-től jönni (1 hétre), mert kezdődik a suli a gyerekeknek. Így azért legalább 3 teljes napot együtt tudunk tölteni.
Nem tudom láttad-e már, hogy a Neuvelair gépe Monastírba (a Medina Tours járata) a jelenlegi infó szerint https://www.nouvelair.com/Publish/ListFlightsEN.asp
21.50-kor indul Ferihegyről és 23.15-kor száll le Monasztírban (feltéve, ha pontos).
Vissza sem a legjobb a helyzet, mert a honlap szerint 10.15-kor indul. Figyelembevéve a 2 órával korábbi reptéri jelenlétet és a transzfert (ami nem sok innen szerencsére), kb. reggel 7-fél 8-ra jön értünk a busz.