Sok árhoz képest ez pitinek tűnik és ha már ennyien és tényként állítják,hát akkó, nem nézted el. JÓL NÉZEL!! ......KI... Most tudom, van már egy gondod... Szerintem a másikon lehet változtatni még,de ezt már te tudod.
Nekem is feltűnt és rákérdeztem erre az árra, mert ha igaz, nekünk is megérte volna repülővel menni, nem busszal. Ám sajnos az iroda tájékoztatása szerint, ez csak egy hibás információ a neten. A katalógusban nem is így van, én eredetileg azt böngésztem, így döntöttem a buszos út mellett. (Cca. 50eFt-al olcsóbb személyenként, mint a repülő.) Tehát a neten elírták, mert véletlenül a 3.személyként utazó "fix árát" tüntették fel. De az első két személy jóval drágábban utazik, mint 68000,- Ft, még elő és utószezonban is. Sajnos nincsenek csodák.
(Ráadásul nem csak Skopelosnál fordul elő ez a tévedés, hanem sok más útnál is.)
Szia,kedves Mamin!!!
Nekem is megjött rég a katalógusuk,valóban más számadatokkal,úgyhogy tényleg nincsenek csodák....DE nagyon jó néha azt hinni,hogy léteznek!!
Kedves Atosz!
Nincs semmiféle dilemma,nem is volt,ahova megyünk,már régi vágyam,remélem,összejön!
Macsosz!
Légyszi sokat fényképezz! És ha Agnondasban szállsz meg a Filioban, fotózd a környéket, apartmant, mindent, és mérd fel a lehetőségeket, hogy mi már készen kapjunk mindent
Mostmár színte biztos, hogy jövőre ide megyünk - ha nem jön közbe valami más, pl. Milos!
Na,Na /Emile Zola/ csak várd ki a végét. Lányodék döntöttek már?Sikerült valamelyik irodával,vagy az Imperátorral kapcsolatot teremteni?Ha netán van valami fejlemény,ha gondolod priviben megírhatod.
Szia Macsosz! Csatlakozom Kónyuhoz én is várom majd a képeket beszámolót mert ha még lessz esetleg lastminut augusztus vége szeptembet eleje felé akkor benevezünk. Az az igazság ,hogy már bevolt fizetve Sarti nem tudtam lessz ide buszos út ezt választottuk volna. Ha véletlenűl nem jön össze idén bár nagyon remélem akkor jövőre tuti befutó. Szia Erika
Nagyon igyekszem a fotokkal Sőt...Skiaros is tervben van
2-3 napra.Tudom,ez kevés a 60 bícsre,de muszály átruccannii és a híresebbeket meglátogatni
Talán mégse kocsit,hanem quadot bérlünk a szigeteken.De,ha vkit érdekel,megnézhetem a kocsikínálatot is!
Buszozni is akarunk,mert izgi és olcsóbb...
Kicsit tartok a kompjáratoktól,de majdcsak lesz vhogy
Mi lastminutra keresünk vmi Sarti,Tolo,Toroni félét.
Egy hét csakúgy a parton
Egyébként nagyon csavargósak vagyunk.
Aktív pihenés meg minden..nincs idő a parton ücsörögni
Aki teheti messze kerülje el az Aeolust...
Persze ez is hozzáállás kérdése, megeshet más irodával is. Na jó, ez túlzás, az Apollonnal ilyen nem esik meg
Egyébként ha belefutnék egy ilyenbe, nem is tudom mit csinálnék.
A telepített idegenvezetőktől falra mászok, de ha ilyen ügyben nem segítene, biztos helyben hagynám.
Mondjuk én azt hiszem bátran állíthatom, hogy soha nem fogok hotelbe menni egyik görög szigeten sem, főleg nem all inclusive ellátással, és nem több százezerért.
Ennyi pénzből 2 hónapig kint vagyok egy görög szigeten, és nem másfél hétig
Sziasztok! Ezért érdemes a Hellasz.hu oldalait böngészni nyaralásunk előtt! Egy vagyonba kerül a vakációnk,és az ilyen bosszantó dolgok mindent tönkretesznek! Remélem az illetékesek is megkapták azt az emailt! Osztom Firkamano véleményét all inclusive,és Apollonnal (profi utaztató)kapcsolatban is.
Jól rámhoztad a frászt
Én is hallottam már sok "bakiról",de csak remélni tudom ,
hogy nem történik semmi kellemetlen velünk
tavaly is velük voltunk és minden rendben ment. Off!