Most beszéltem az Aeolus irodával és megnézték nekem a komp indulás helyét ami nem más mint Thesszaloniki. Szerintem ez nagyon jó hír, mert nem kell sokáig a buszon nyomorogni
Ha netán repülővel mennétek?!Egyszerű,gyors,kényelmes,meg drága.
Valamiért valamit. Rossz tipp?
Jó lenne a tipp, de ha kiszámolom csak az illetéket 4 emberre és ezt elosztom az órák számával amit a buszon ülök akkor nagyon jó az óradijjam. Lehet, hogy kicsit értelmetlen, de két gyerekkel nagyon sokra jönne ki a repcsi
Így marad a busz.
A gyerekeket már nagyon kicsinek beszoktattuk a buszozáshoz és utána már nekik is igényük volt a tengerparti nyaraláshoz. mondtuk nekik valamit valamiért. szerencsére megértették. Várják már ők is a nyaralást.
Más szempontból: egy ilyen hosszú utazás busszal,utána egy csomó idő a kompozással, egy felnőttet is megviseli rendesen.Ezt tudom magamról.Egy gyereknél meg én úgy gondolom ez hatványozottan jelentkezhet.Persze ezt ti tudjátok és mérlegelitek.Tudod, amikor előjön a dacos nyűgösség...
Nekünk nagyon nagy szerencsénk van, mert a gyerekekkel semmi gond nincs. némely felnőttől ki szoktunk akadni aki rosszabbúl bírja az utat. ők tünDérek.
Amúgy Szalonikiig csak max15 óra és utána pedig komppal már nagyon szuper. Tavaly is így voltunk nyaralni. A gyerekek amúgy az idén már 10 és 12 évesek lesznek .
Az avatarom alatt a beszámolókban írtam egy kis szösszenetet a tavalyi nyaralásról és képeken megnézheted a kompos utazásunkat, szuper volt.
Csak úgy "dől belőlem az irigység",hogy nálatok már minden fix und fertig.
Mán csak számolnod kell a napokat és start.Mi sajnos nem hogy Lesvosra,de még görögbe sem megyünk 10 év után. "Gazd.válság" nem csak a honban, hanem a pííztárcánkban is.De ahogy elnézem ezt a topicot elég gyér a mozgás amióta nem jártam itt.Náluk is sokadika lehet..?Vagy ki tudja.
Majd drukkolok nektek és ezért cserébe írsz nekünk egy tömör kis beszámolót.Jó?...és 2010-ben lehet,hogy követjük példátokat.
Az Aeolus sem tudja még hogy mikor indul a komp (gondolom nyárig még változhat is a mostani menetrend) , viszont az biztos, hogy az utazás kezdetét a kompinduláshoz fogják alakítani.
Szaloniki max.20óra, még ha a határokon gubanc van akkor is , onnan meg 11óra komp... elég sok.
Whitefrost!
Ti tervezitek, hogy átmentek majd Törökországba?
Igen az irodai fakultatívra gondoltam , de mint csak tájékoztató jelleggel néztük meg az árát. Egyénileg sem biztos, hogy nagyon sokkal olcsóbban jön ki. Annyira nem tudunk semmit Lesvosról sem ezért most úgy gondoltuk nem megyünk Törökországba.