Kedves Keke!
Egyébként ha visszajöttem Zantéról, és megírod hogy milyen helyre szeretnél menni, szívesen segítek eldönteni, hogy melyik sziget felel meg jobban az igényeidnek szerintem.
Szia bundas49!!!!!!!!!!!!!Jó neked te már döntöttél! Nekem majd segít kvalcsi!!!!!!
Szia kvalcsi!Az idén Krétára megyünk Plataniasba augusztus7-én 11 nap/10éjszaka.Már nagyon várom.Bár nem erre a fórumra való de te voltál már?
Hello!
Olvasgatom egy ideje a fórumot, próbáltam tájékozódni mindenfelé utazás elõtt. Mi 18-án megyünk Kos-ra a Pily Bay Hotelbe, all.inc ellátással. Terveztünk egy kis Török kiugrást, szieget túrát, hajókirándulást, a képeket majd megpróbálom felrakni, ha érdekel valakit. A Tui-s lány mondta, hogy ott nagyon jó a homokos part(most jött vissza onnan) és õ is sokat barnult pár nap alatt, és már most is nagyon jó idõ van kint:O) Remélem a legjobbakat, sziasztok!
Én is most írok elõször (életemben elõször bármilyen fórumba) úgyhogy bocs ha valamit rosszul csinálnék...
Szóval én is megyek Kosra de csak szeptember 10-én
Nagyon sokat olvasgattam már a fórumot, és nagyon várom, szép képeket tettetek be meg jól használható infókat, köszi így utólag mindenkinek!
Láttam megy más is a Pily Bay hotelbe, mi a Gulettel utazunk. Nem jön valaki 09.10 Pécs környékérõl?
Nagyon várom, hogy már valaki visszajöjjön onnan és megossza a tapasztalatokat, mert az irodában semmit nem tudnak róla mondani, még azt sem mikor fog indulni a repülõ...
Egy csomó képet leszedtem már mindenhonnan ha valakit érdekel szívesen felteszek párat vagy küldök mailen. Tök jók vannak!
nekem mondod Keke, a szept még messzebb
De ha jól olvastam te Krétára mész ugye?
Az is nagyon érdekel! A párom méhészkedik így nekünk mindig csak a szept jöhet számításba, azért néztük ki ezeket a "legdélebbi szigeteket".
A Kréta jövõre nálam is befigyelhet, remélem majd beszámolsz róla!
Szia cicu22!Igen Krétára megyünk augusztus7-én.Persze,hogy beszámolok róla ha megjövünk.Láttad kvalcsi képeit Kos-ról?Nagyon szép,nézd meg õket a fotóalbumban.Terveztek valami kirándulást környezõ szigetre?