Lesvos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 451
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85076 Üzenet linkje2008-11-11 19:56:45 

# 452
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85077 Üzenet linkje2008-11-11 19:57:58 

Hát ennyit...

# 453
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85078 Üzenet linkje2008-11-11 20:09:09  Válasz a #85069. hsz-ra Előzmény #85069

Szia Atosz!

Szerintem próbálj meg másképp hozzáállni. Ha eljuttok Lesvosra (és kívánom neked, hogy ez megvalósuljon), ne agyalj azon, hogy a 2 hét kevés lesz, és nem tudsz mindent megnézni, és nem, nem kell 2 lábbal nyomni a gázt... Az nem katasztrófa, hogy esetleg nem fogod a sziget minden egyes szegletét bejárni, az utolsó bokorig. Igen, 2 hét nem elég mindenre,főleg egy akkora szigeten, de azért nem olyan kevés az! Amit látni fogsz, az biztosan csodálatos lesz, érezd jól magad, örülj, hogy ott vagy, és pihenni is kell, néha megállni, és csak gyönyörködni...ne arra összpontosíts, hogy mi mindenre nem lesz idő!
Idén Lefkadán voltunk, tavaly Koson, mindkettő nagyon pici sziget, Lesvoshoz képest meg pláne, és biztos vagyok benne, hogy nem láttunk mindent. De nem rágódom ezen, minek? icon_biggrin.gif
Csak pozitívan!

Egyébként, ha összejön a nyaralás jövőre, akkor biztosan Lesvos lesz, vagy még nincs eldöntve végleg?

# 454
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85079 Üzenet linkje2008-11-11 20:26:26  Re:

kristin1 írta:
Az nem katasztrófa, hogy esetleg nem fogod a sziget minden egyes szegletét bejárni, az utolsó bokorig.
(...) Amit látni fogsz, az biztosan csodálatos lesz, érezd jól magad, örülj, hogy ott vagy, és pihenni is kell, néha megállni, és csak gyönyörködni...

Szívemből szóltál! icon_wink.gif (Valami hasonlót már én is írtam valahol.)

# 455
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85080 Üzenet linkje2008-11-11 20:35:20  Re:

kristin1 írta:
Szia Atosz!

Egyébként, ha összejön a nyaralás jövőre, akkor biztosan Lesvos lesz, vagy még nincs eldöntve végleg?

Tududod Kristin te is nagyon jól,hogy mennyi mindennek klaffolni kell egy ilyen utazás összehozásában.Biztosnak semmi sem biztos,csak egy...
Elég csak egy nem várt esemény és már seholsem vagy.Pontosabban
leteheted a lantot.Hát az viszont tény és nem tagadhatom,ha ott vagyok akkor igyekszem nem sietve, de alaposan sokmindent megnézegetni. icon_smile.gif
Ez mindig így volt velünk minden helyen. icon_wink.gif Gondolom te is így vélekedsz? icon_smile.gif Eltudom azért én is tátani a számat,volt rá precedens... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Üdv: Atosz icon_wink.gif

# 456
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86017 Üzenet linkje2008-11-30 00:03:27 

# 457
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86023 Üzenet linkje2008-11-30 11:50:00  Válasz a #86017. hsz-ra Előzmény #86017

Szia Kvalcsi!

Aranyos vagy,hogy 00 órakor, amikor már más veri a szunyát, te lesvosi képet teszel fel a topicban.Ez olyan érzetet kelt mintha te is vonzódnál ehhez a "bázi" nagy és szép szigethez.Gondolom így is van.Én is tudnák ugrálni ide-oda képzeletben a rengeteg szép sziget között,de az csak szétszórtá tesz, ahogy nejem is mondja.Két cél lehet: Lesvos v.Kythera.
Ebbe majd mélyen beleszól az anyagi elengedettség is 2009-ben... icon_smile.gif,meg más is.Kétségbe azért nem esünk ha egyik sem sikerűl,hisz szép ország Magyarország is... icon_biggrin.gif Hát nem?!

# 458
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86028 Üzenet linkje2008-11-30 17:38:04  Válasz a #86023. hsz-ra Előzmény #86023

Szia Atosz!

Igen, érdekel Levos főleg, ha jövőre is lesz oda olyan 17 napos útja az Aeolusnak, mint idén. Megfizethető, csak kicsit fárasztó lehet az út, de valahogy majd csak kibírjuk, amennyiben ez a sziget lesz az uticél. Nálunk is az anyagiaktól függ részben, hogy merre megyünk nyaralni. Sajnos a repcsis utak egyre drágábbak a járulékos költségek miatt.

# 459
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86798 Üzenet linkje2008-12-26 22:58:13 

Sziasztok!
Hát ma egyszuszra elolvastam a fórumot és látom a törzstagok már nagyon régóta szemeznek Lesvossal. Ma a családi kupaktanács eldöntötte, hogy jövőre Lesvos az uticélunk. Az aeolus szlovák katalógusban rápillantottam a 2009-es időpontokra és szerencsére van buszos útjuk és 14 napos turnus igaz az utazással együtt de az sem kevés.
Gyönyörű képeket találtatok és kívánom Nektek, hogy jövőre eljussatok erre a csodálatos helyre, természetesen jómagam és családomnak is ezt kívánom.
Beszámolók oldalán kerestem Lesvost de sajnos nem találtam, viszont elolvastam Vojandi leírását.
Remélem, hogy valakinek közülünk sikerül beszámolót is írni Lesvosról.

# 460
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86804 Üzenet linkje2008-12-27 11:49:25  Válasz a #86798. hsz-ra Előzmény #86798

icon_lol.gif Szia White/Éva!!!
Boldog névnapot igy utólag is,szép ünnepeket!
Tischner irt egy egész szupi beszámolót itt a fórumon a 19.oldalon,abból sokminden leszűrhető,de gondolom,olvastad is,mert irod,hogy végigolvastad a fórumot.
Kivánom,MINDENKINEK,bárhova is szeretnétek eljutni jövőre,az sikerüljön!
Üdv:Zseb
JJAA,még annyit:Leirások oldalon találsz Lesvosról 6oldalnyit!!!Jó olvasást!!! icon_lol.gif

# 461
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86805 Üzenet linkje2008-12-27 14:07:56 

WhiteFrost írta:
Hát ma egyszuszra elolvastam a fórumot... Beszámolók oldalán kerestem Lesvost de sajnos nem találtam, viszont elolvastam Vojandi leírását.
Remélem, hogy valakinek közülünk sikerül beszámolót is írni Lesvosról.

zsebkuty írta:
JJAA,még annyit:Leirások oldalon találsz Lesvosról 6oldalnyit!!!Jó olvasást!!! icon_lol.gif

Nem ismétlem magam, nem ismétlen magam... icon_rolleyes.gif

# 462
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86809 Üzenet linkje2008-12-27 15:09:52  Válasz a #86805. hsz-ra Előzmény #86805

icon_evil.gif Jajj,borzasztóan sajnálom,valóban,elnézést mindenkitől...I'm sorry,so sorry...mostmár megkapom a feloldozást?Hogy lehetek én ilyen faragatlan? icon_eek.gif
# 463
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86812 Üzenet linkje2008-12-27 15:38:02  Válasz a #86805. hsz-ra Előzmény #86805

Sziasztok!
Hát igen. Nagyon is benne van úticéljaink között Lesvos. Mi leginkább szintén az Aeolus útjait várjuk, mint talán legmegfizethetőbbet. Várjuk a magyar tájékoztatójukat. Volt már rá precedens (éppen Lesvos vonatkozásában), hogy mire megjelent a magyar füzet, addigra nem maradt belőle a magyaroknak.
Az Aeolus nem rossz, csak tudni kell használni. Az utazáson és a szálláson kívül semmit nem szabad várni legfőképp elvárni tőlük. Legkevésbé gondos tájékoztatást, idegenvezetést, fakultatív utakat stb. Az árak és az utazás, a szállás minősége viszont ár-arány vonatkozásban talán a legkedvezőbb. Piszkosul fel kell készülni a helyből és úgy kell tekinteni, mintha egyéni szervezésű lenne. Úgy kevés bosszúság fog érni és nem fogsz csalódni.
Üdv: Josza

# 464
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86816 Üzenet linkje2008-12-27 19:24:34  Lesvos

Ígérem én nagyon jól fel fogok készülni a szigetből, de most megfogadom, hogy csak az egyik felét járhatjuk be mert pihenni is szeretnék icon_confused.gif
Sajnos jövőre csak egy nyaralásra futja, így pihenni is kell.
icon_cool.gif
Már nagyon be vagyunk sózva Lesvos miatt. icon_smile.gif
Éva

# 465
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86818 Üzenet linkje2008-12-27 19:34:36 

Remélem Lesvosról találtam ezt a csodás városképet.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 30 31 32 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu