Tudod a vacciláció az mindig megy,mint mindenkinél.A frász tudja, majd alakúl mint pupos gyerek a présben...
Ne is mondd,hogy nálatok nem hasonló a verzió.
Bizony nálunk is így van! Tegnap nézegette a párom az Aeolus honlapját és amennyiben nem tudok sok pénzt összehozni, akkor valószínű bevállaljuk Lesvosra a busz+kompos utazást. Ez még megfizethető árban van (remélem jövőre is az lesz) és időtartamban (17nap/13 éjszaka) is megfelelő. Kicsit félünk tőle, mert ugye nem tartozunk a fiatal korosztály közé és bizony hosszú az út oda és vissza. Gőzöm sincs mennyire bírnánk majd, mert 2003-ban buszoztunk Vrasnára utoljára. Most Szalonikiig lenne busz és onnan kb. 11 óra a komp. Azt könnyebben el lehet viselni, hiszen lehet mászkálni a hajón és nem gémberedik el az ember teljesen. Na majd meglátjuk!
...és figyelj a repcsis úthoz mit szólsz,mi a véleményed?Tudom rövidebb és nem egy olcsóság,de nem csípem én sem ezt az eszméletlen hosszú és körülménysebb busz és kompos verziót.Lehet,hogy a kórnál fogva kényelmesedünk és a lényeg kell:az, hogy 2 óra múlva ott legyek.Ne kinlódjon és fáradjon és netán idegeskedjenaz embőr az ilyen marathoni oda-vissza utazgatásba.Ez Kytherára és Lesvosra is így gondolom.
Igaz ennek ára van.Hát nem tudom..!Nem vagyunk elég okosak és pénzesek. De alakulni fog valahogy.
Egy újabb sziget... hmmm... és nem is csúnya
Sajnálattal olvastam, hogy ide is kacifántos az eljutás. A francba
Mondjuk Athénba még 2 fapadossal olcsón el lehet jutni, de még onnan annyi komp út, mint Athénból Milosra. És ha a két sziget közül kell választani, akkor inkább Milos. Ott több a gyönyörű, ámulatba ejtő strand, na meg azok a természeti képződmények... de ha itt is vannak olyanok, akkor szóljon valaki.
Mindenesetre kicsit utánanézek a neten, hogy mennyi nagyonszép strand található itt...
És egy plussz infó, mégsem olyan kacifántos az eljutás... Mint ahogy már sok topikban írtam, BP-Kréta Wizzair 25-40 ezer Ft odavissza (attól függ mikor veszed a jegyet), és Kréta nyugati oldaláról KISSAMOS-ról indul komp Kythirára. Árat nem találtam, de sokkal közelebb van mint Pireuszból, és gondolom így olcsóbb is.
FIRKA!!!Köszi!!Mégegy úticél!Remek...győzzünk válogatni,jajj,szinte már elzsibbadt az agyam,olyan szép minden,ami görög...el is megyek ,,lehűlni"/dolgozni/kicsit!!!
Tegnap néztem ezen a szigeten olcsó apartmant, a fő szezonban horror árak vannak júniusban viszont tűrhető a 45 euro/éj/apartman.
Ma jobban utánanézek, hátha találok vmit, de ha véletlenül ti többre mentek, várom az ötleteket
A párom beleszeretett a szigetbe, és megkért, hogy szervezzem le a nyaralást úgy, hogy nyugat Krétán még eltöltsünk pár napot, szóval most teljesen rákattantam a témára, és minden percemet ez tölti ki, tök jóóóóóó
Valaki nem tudja, hogy a komp a fővárosban köt ki?
Ugye június 25-e körül már nagyon meleg van ott? És nem esik az eső egyáltalán, és nincsenek borús napok, ugye?
Pireuszban köt ki a hajó és onnan is indul.Hát az időjárással én nem voltam soha megelégedve,mert komolyan mondom,hogy minden nap nagyon szeles volt az idő bár gondolom a legtöbb görög szigeten így van.Nekem ez az egy dolog volt,ami nem tetszett.Nagyon sokszor volt,hogy sehogy sem tudtunk eljutni athénba se hajóval,se repülővel az időjárás miatt.Remélem nektek nagyobb szerencsétek lesz,főleg akkor, ha a nyaralás végén haza indultok,mert az elég gáz,ha emiatt ott ragadnátok a szigeten és csak pár nap múlva utazhatnátok,mert megnehezítené a hazajutást.
Az az érzésem kedves firkamanó,hogy túl nagyot akarsz meríteni és ez általában nem jön össze,de persze te tudod,mit és hogy bírsz, úgy a lelkesedésben mint anyagilag.Szépen fogalmazva: egyénfüggő.
Köszönöm az infót.
De Kythirán hol köt ki a komp? Jobb oldalt középen, és nem a fővárosában ugye?
Ahogy számolgattam, ez a nyaralás (Kréta+Kythira) ugyanannyiba kerül saját szervezésben, mint last minute Kréta, ja, és akkor nem is a szebbik része... Ugyanis nyáron néztem ezt is, kb 50ezerért + illeték (ami 23-30ezer között van) na ennyiért lehet eljutni Krétára.
Akkor inkább veszem a fáradságot, és megszervezem, így mindenből a legjobbat kapom.
És hát 2 ilyen szép szigetre eljutni 70-80 ezerért, valljuk be nem sok. Vagy csak nekem?? (merthogy a buszos utak is 50-70 ezer között vannak és csak last minute-ba kapod meg 40-50-ért)