Tetszik, tetszik. A fene essen ebbe a sok görög szigetbe, hogy mindig valamelyik megbolondít. Hogyan is állíthanék fontossági sorrendet. Inkább nem nézegetek most Kithira-képeket, mert már Milos be van plántálva a fejünkbe, most nem kell újabb kavarodás
Még az a jó,hogy én nem követem a milosi topicot,az se tudom hol van Milos.
Biztos a tengerbe... Jó a válasz fiam!-hülye vagy..
Nem, avval direkt nem foglalkozom,mert ettől a kettőtől is már megüt a guta.Úgy vagyok vele minta gyerekek: addj uram,de rögtön.Hát ez mán nem így működik!Kythera és Lesvos elég csalinak.
Amúgy Milosnak majdnem ugyanolyan formája van, mint Lesvosnak. Igaz ez nagyon nem ide tartozik, csak éppen ez a három sziget van a fejemben, meg a tiedben is ebből kettő
Nem,nem, teljesen képben van Milos és általában a szigetek nagyrésze, vizuális tipus vagyok és a "belső" képernyőn mindjárt előhivható.Látom azért beidult benned valami belső késztetés Kytherával kapcsolatban.Ez az az érzés amikor tudod,hogy nemlépheted át saját korlátaid.Pocsék egy dolog,de ennél sokkal pitibb dolgoknak is örülni kell.
Szia Vojandi
Őrült jónak tűnik a kompos oldal -bár árat nem tudtam kicsikarni
belőle-lehet,hogy nyelvi problémák
Nincs véletlen angol változata
Németül sajnos semmi tudás...
Üdv,Macsosz
Macsosz:
Amikor beírtad a célokat és mindig a tovább gombra mész (időpont stb..) a végén kiírja az árat is.
Atosz, jövőre még nem hiszem. Túl új cél a fejemben, túl sokat kellene megint nulláról utánanézni. Már másik helyeket totál lenyomoztam most azok az infók érnek a fejemben...
Köszi szépen Kvalcsi a kytherai infóid és nagyon remélem ,hogy ha engedik a különböző körülmények a jövőben,akkor igénybe is tudjuk majd venni.Tudod te is nagyon jól,hogy számos dolognak passzolni kell mire egy ilyen utazás konkretizálódik.Az anyagi a domináns,de az még nem minden.
Remélem minden jól alakul és összejön Neked a kytherai nyaralás! Bizony nem könnyű megszervezni Magyarországról, és anyagilag sem hinném, hogy az olcsóbb utazások közé tartozna.