Először is azzal kezdeném,hogy nem haragudtam meg,mert nincs miért és amúgy sem vagyok az a típus aki könnyen megsértődik! Azt kérdezted,ha jól értettem,hogy mi hogyan kerültünk a szigetre.Hát ezt már elmondtam,de leírom megint.Úgy,hogy a barátom ott kapott munkát.
Örülök,hogy visszajöttél. Én azt tudom,hogy a barátod ott kapott munkát
és így kerültetek oda.De magát a modját,hogy honnan hová és mivel mentetek,mármint az utazás mivel történt és hogy a leggyorsabb és talán a legolcsóbb,én spéci erre gondolok.Érted?Mivel,honnan,mennyiért,egészen tömören.Én nem a magán dolgokban akarok kuthászni,ugyan minek és miért.
Az magán ügy! Csak infót akarok tőled hallani,mert te már jártál ott és tudod. OK?
Ok,értem Atosz!;)Hajóval és repülővel is el lehet jutni a szigetre,de ahogy írtam korábban,én a repülőt ajánlom,mert a hajó kb. 8 óra hossza ami nekem elég fárasztó volt még úgy is,hogy volt,hogy vettünk ki kabint,hogy ne egy helyben ücsörögjünk órákat, hanem pihenni is tudjuk valamennyit.A hajó árára sajnos nem emlékszem,de szerintem nincs nagy eltérés a rep.jegy között...A repülő (egy út) az 50 euró.Ja,és kb.30 perc alatt ott vagy Athénból a szigeten.
Egyszerű mint a barlangrajz.Én általad akarom megtudni,hogy hozzávetőlegesen Bp-ről egész Kythiráig mennyiért tudok eljutni ill.tudunk eljutni a nejemmel.Ha még azt is tudod,hogy kb.mennyiért jutok hozzá egy aparthoz 1-2 hétre és egy autómobilhoz egy hétre,mivel írod,hogy ott nincs buszközlekedés az meg pláne,hogy pompás lenne.Írtad,hogy ti is bérelt kocsival közlekedtetek, ha jól emlékszem.Jól emlékszem?Akkor nagyszerű.Te leszel az én adatbázisom...
Gondolom ott is a szállásbérlésnél és a kocsibérlésénél szezonális árak vannak.
Legutóbb atosz szerkesztette (2008-10-26 22:03:09), összesen 2 alkalommal
Nem jól emlékszel!:)Azt írtam,hogy nem tudok árat mondani,mert mi nem béreltünk autót
Hogy mennyiért tudnátok eljutni az attól függ,hogy mivel mennétek.Sajnos Budapestről nincs közvetlen járat a szigetre,ha erre gondoltál A szállásról megint csak annyit,hogy passz,mert nem béreltem apartmant:(
Ezt az oldalt most találtam a neten:
http://www.kythira-kithira-kythera.com/
Rengeteg információt megtalálsz itt.
Remélem találsz valami hasznos dolgot és segít valamennyire az utazáshoz.
Igazán sajnálom,hogy ezekben a dolgokban nem tudtam konkrét választ adni:(
Köszi, h.apci! A cseppkőbarlang sem semmi! A többi kép is szép. Na, ez a Kithira is egy szép sziget, az már biztos. Még a végén Atosz pajtás bogarat ültet a fülembe...
Igy,hogy Kaladi bics lett egész másképp mutat a kép.Nem? Vojandi pajtásnő megváltozik még meglátod a hova utazásotok helyszine,
majd meglátod.Jöttök ti is Kytherára,csak figyed meg...