Különben majd el felejtém akkor jó röppenést és élménygazdag nyaralást.Ha egri vagy akko meg pláne.../melyik hostyáról?/ Kanada,v
hatvani?Csebokszári?
Szia Atosz!
Köszi a jókívánságokat igyekszünk mindent megtenni érte,hogy tartalmas és szép nyaralás legyen az idei is
15 nap ebbõl 12 éjszaka sajna nem 2 hét Mi is úgy vagyunk vele,hogy 1 hét az nagyon kevés mi még most megyünk 3-szor elsõ évben elkövettük azt a hibát,hogy csak 1 hétre mentünk és Paráliára ,de nem panaszkodom,mert abból is kihoztuk amit lehetett:Meteorák,Skiatos.Olimpos,Katerini és környéke.Parálon igazából csak aludtunk
Tavaly már Zante 2 hét volt,amibõl a java része csavargás sziget felfedezése És most Kréta,ami asszem
biztos cél lesz még,mert a keleti oldalra sem elég az idõ és hol van akkor még a nyugati rész Mi nagyon megfertezõdtünk Görögországban és elhatároztuk ,hogy minden évben megyünk minimum 12 napra,de inkább 2 hétre aztán hová abba sajna nagy részt az anyagiak is beleszólnak
Különben jelenleg Kanadai hóstya de zömében a kanadai és a hatvani határa,csak nem Te is erre való vagy ,hogy így tudod
Hát elnézést de az én hibám volt,hogy csináltam egy nagy off-t!!
Mert ez nem a Kréta topic!!
Te pedig még új vagy a Hellaszon nem tehetsz róla.Úgyhogy ha Jox szól, akkor jogos az öt pont...
Hát itt a hátam Jox,tartom...
Most aztán mehetek a szabóhoz. Szabódhatok.Lesvos v.Kythira.Ki mit ajánl? Valószinűleg nem lesz nyüzsgés a válaszadásban.Hát mondjuk a teljes mérlegelésre még van jócskán idő,addig minden megtörténhet.Pláne nálam aki az "itt és most"elvét követi évek óta.
A múlt az elmúlt, a jővő pedig lutri, mert az eshetőség annyi mint a lutriban... Nejemnél hasonló a verzió...Na majd tavasszal addig pá... a filozásnak.
De itt a van Aggtelek,Cserehát,Hortobágy,és nyugaton "Vazs"-megye!
Atosz, ha mindenképp tőlünk vársz tippet, hát passsz. Én Lesvosra mennék előbb. Kithiráról csak régebben olvastam és már nem nagyon emlékszem, hogy mit, de úgy rémlik, ott nem sok minden érdekesség van. Kíváncsi vagyok, végül, melyik mellett döntesz majd.
Nem, mondjuk nem mindenféleképp "tőletek"várok tippet, az túlzás,csak úgymond egyesektől véleményt,vagy hozzászólást.Hátha segít az ember fiának a mérlegelésnél.Emlékezz csak,hogy kivoltál akadva a Kos-i út miatt és látod milyen jót tett egy gárda ajnározása,hogy majd meglátod príma lesz.Mi lett a végeredmény..? Olvasható a leírásaidban... Nemde? Nalátod.Csak nem ártottak azok a fránya vélemények és a hozzászólások Vojandi.
Persze..de Kithiráról még kevesenn tapasztalata lesz valakinek, mint Lesvosról. Rosszul nem döntesz, ebben biztos vagyok, mert Görögországban nincs rossz hely (csak kevésbé jó)!!
Persze..de Kithiráról még kevesenn tapasztalata lesz valakinek, mint Lesvosról. Rosszul nem döntesz, ebben biztos vagyok, mert Görögországban nincs rossz hely (csak kevésbé jó)!!
Háát igen itt a lehetőség, vagy ez...vagy az... ez a három. Rosszul nem fogok dönteni,legfeljebb nem jól...
Rizikó nélkül nincs business
Szia Valcsika!!!Kösz a szép képeket,én szeretnék csodaszép beachet,pálmafákkal látni Lesvosról.Egyszerűen nem találok sehol...
Ugyan a szűk,kanyargós utcácskák Molyvoson nagyon inycsiklandóak,de tudod,te is szereted a homokos bicseket,tudom,hogy vannak,de hiányzik a pálmafa...