Sziasztok! Olvastam az egyik hozzászólásban, hogy a macedón határon összeszedték az EU-s kártyát. Tud valaki errõl valamit? Nem elég a biztosítás, kell az EU-s kártya is?
Sziasztok! Barátnõimtõl hallottam most reggel, hogy a Macedon határon megnézik a biztosításunkat? Érdekes. Aug. 22-én jöttem haza busszal Stavrosból, de addig semmi ilyet nem tapasztaltam. Nekem a bankomon keresztûl van biztosításom. Ezt a bankszámlakötésnél ajánlották. Éves díja van, ami nem megeröltetõ.
Nos a kártya sürgõsségi kártya és kizárólag külföldön, a kötvényben meghatározott szolgáltatások igénybevételére jogosít. ezt mindig nálunk kell tartani az utazás teljes tartama alatt. 24 órás magaar nyelvõ asszisztencia van és ez vonatkozik a káresemény bekövetkezésére is. Tehát nekem a banknál kell igazolást kérnem, hogy van ilyen biztosításom?
Nekem a bankkártyához jár a baleset biztosítás ami így ingyen van.Tegnap kérdeztem meg a bankot telefonon,azt mondják tudnak ilyen igazolást adni csak személyesen be kell mennem érte,vagy ma vagy hétfõn be is megyek legyen meg minnél elõbb
Sziasztok!
Ma ért haza egy ismerõsöm Nei Poriból, és õ mondta, hogy augusztusban ment ki, akkor nem kérték, de most szeptemberben, a haza úton, már kérték. Az egész buszon összesen, 3 embernek volt. Hivatalosan még nem hallódtam róla, hogy kell az EU kártya, bár nekem van, már 2 éve.
Sziasztok! Másik fórumon írta valaki, hogy most jött vissza Sartiról és a makedónok valami biztosítást kértek tõlük, nem volt jó az utasbiztosítás, megbüntették õket 20 euróra. Kocsival voltak. Vajon milyen alapon tehették ezt? Akkor nem elég az utasbiztositás?
Sziasztok!
Nagyon bambán olvasom,amiket írtok a biztosításokról!
Van utasbizt.om,de csak egy fõre.Az nem magánügy,hogy kötök-e v. sem??
És a sima,irodában kötött BBP nem jó,v. nem elég??
Üdv
Én sem értem ezt az egészet! Ha van utasbiztosításom, akkor minek az EU-s kártya? Ha van EU-s kártya, akkor alapellátásra jogosult vagyok a kinti EU-s országban, amit magánpraxisnál nem fogadnak el. Vagy biztos, ami biztos? Legyen mind a kettõ