Szia Kri. Egyetérteka "vendéggel",igaza van két nap-két hét is -kevés ahhoz hogy mindent megnézz Santorinin.Tavaly én is itt nyaraltam,és sajnos még nagyon sok mindent nem láttam,amit még jó lett volna látni.Ha megteheted menj vissza,biztos nem bánod meg.
Én egy hetet voltam Santorinin, akkor úgy éreeztem, hoyg mindent láttam, ami érdekelt, de pár hónapja, amikor elkészítettem a leírést a szigetrõl, akkor jöttem rá, hogy a felét láttam csak. Azt is nagyon bánom, hogy látogattunk át Iosz szigetre, pedig közel van.
Velem sok utazásomon megtörtént már, hogy az utazás elõtt csak felüleltesen tájékozódtam, nem olvastam el az egész utikönyvet, csak azt ami érdekelt és mikor hazajöttem, akkor lettem kíváncsi és elolvastam és ilyenkor mindig rá kellett döbbenjek, hogy mekkora hibát követtem el, hogy ott voltam valahol, nem tudtam szép dolgok létezésérõl, így meg sem néztem õket, és talán már sosem jutok el ugyanoda mégegyszer.
Szóval tanulság, el kell olvasni az útikönyveket A-tól Z-ig
sziasztok !
szeretnék némi infót kapni PARGA-ról, ha netán valaki járt már ott, mesélje el pár mondatban, hogy mire is számíthatok.köszike mail címem:
ovari.agnes@freemail.hu
sziasztok !
szeretnék némi infót kapni PARGA-ról, ha netán valaki járt már ott, mesélje el pár mondatban, hogy mire is számíthatok.köszike mail címem:
ovari.agnes@freemail.hu
Ha hazajöttök, nagyon örülnénk itt egy kis beszámolónak, meg fényképeknek. Sokakat érdekel Párga. Az én variálásaim között is szereoelt az idén...ki tudja, ha meélsz róla, talán jövõre az lesz a cél. Remélem, lesz kedved egy kicsit írni nekünk.
PARGA GYÖNYÖRÛ!5 ÉVE VOLTAM OTT ELÕSZÖR, AMIKOR KORFURA MENTÜNK, AKKOR MEGFOGADTAM VISSZAMEGYEK.TAVALY SIKERÜLT MEGINT VISSZAJUTNOM!mÁR SOK HELYEN JÁRTAM MÁR GÖRÖGORSZÁGBAN, DE EDDIG PARGA FOGOTT MEG A LEGJOBBAN!NEM FOGTOK BENNE CSALÓDNI!
Egy újabb élménnyel gazdagodtam, azt mondanám, hogy a topic alatt mindenképpen megemlíteném a Voidokilia öblöt. Több helyen említették már az emberek, de azt hiszen a csodás jelzõ mindenképpen megilleti. Lesz sok-sok kép, amit majd elküldök Jox-nak.
Én is azok közé tartozok,akik a nyaralásról hazatérve már másnap elkezdik tervezgetni,mi lesz jövõre.Ebben nagy segitség ez az oldal.Azt kérdezném tõled,hol van a Nisiros,amit 1 oldALLAL EZELÕTT EMLITETTÉL?