Hát én a helyedben bemelegítésként biztos, hogy elindultam volna hajnalban Bulgária felé; megaludtam volna Blagoevgrad-nál (fillérekért!), megnéztem volna a Rilai kolostort, s végigettem volna az étlapot! Így elpocsékolni a drága idõt!
Ezzel teljesen egyetértek! Én is így érzem. Csak egy a baj, hogy a párom délutános volt és az éjszaka ért haza (több száz kilómétert levezetett). Pihenni meg kell ilyen hosszú út elõtt , mivel õ vezet végig , én csak úgy elkísérem és nézelõdöm
Szia H.apci!
Csak nézem hogy hova is szeretnél eljutni, hát drukkolunk hogy sikerüljön. Nekünk az élet most másképpen irta,most 20.-körül úgy terveztük átlépünk pár napra Horvátországba, de kettõ hete a lányom a kórházba,most már gyógyul. Mindenkitõl elnézést akinek nem válaszoltam,de ma ültem le két hét óta a gép elé! Most ujra jöhetnek a tervek, valami rövid pihenés, majd szept 10.-körül. Most éppen Stavros és Tassos körül nézegetek,talán ezt már a sors is engedi.
Hát igen... Bonyolítom a dolgokat, messze elõre tervezgetek (ez a finn út már régóta érlelõdik bennem), de annyira kevés kell hozzá, hogy pillanatok alatt minden rombadõljön... Köszi a drukkolást; rámfér, mert most éppen nem kapok választ egy email-re, amit pedig nagyon várok. Lehet, hogy itt dõl el minden...
Jobbulást a lányodnak!
A múltkor még Toloval kacérkodtál, éppen akkorra, amikor ott leszünk. Most Thassost említed, én meg azóta megvariáltam az utunk végét, így 16-án Thassoson leszünk... Akármerre mész, ott leszek!
Tudod ez az utószezon nekem most nagyon spórolósra sikerül,de úgy szeretem õsszel Görögországot ,Toloban 15-éve voltam már akkor szerelem volt,vissza mennék,de nem egy hétre ,most meg többre nincs idõm . Még most is csak halkan álmodozom,ne hogy valami baj történjen még .De azt tudom hogy muszáj kiengedni a gõzt ,ezt az utolsó két hetet nem kivánom senkinek.Legszivesebben kifutnék a világból is olyan perbe-haragba vagyok vele ,de majd egy kicsi pihenés lehûtt
Jaszasz!Tudom,bocs,hogy beleronditok,meg én is imádom Görögországot,de azért irnék most ebbe a topicba,hogy érdeklõdjek tõletek,érdemes-e Tunézián gondolkodni egy hasmarsos embernek,van-e ott gyroshoz hasonlitó finomság,egyáltalán,volt valaki közületek pl.Djerbán?Tapasztalt utazóktól kérdezném,megéri-e hûtlenkedni második hazánk mellett???
Ez a gondolat is szöget ütött már a fejembe,lehetséges,igazad van,köszönöm!Djerba csak pillanatnyi elmezavar lehetett,mert nagyon tetszett a fehérhomokos tengerpartja.Ezért aztán a ma délutánomat azzal töltöttem,hogy olvasgattam különbözõ fórumokat,amikben ecsetelik,hogy a fehérhomok még rendben is lenne,de olykor maga a viz nagyon hinaras,nem szép-egy pont minusz...A párom hallani sem akar semmiféle arab kajákról,Tunézia hallatán elrohan,felül a csopperére,nem látom vagy 2óráig,mikor meg hazaér,nagy nyugodtan megkérdi:,,Ugye csak vicceltél???"hát,kedves Kakadu,a kebabbal megfogtál,nagyon,gondolom,a tengerparttal sem lehet sok gond,a napnak viszont/tudod,ez a mániám.../bele kell este buknia a tengerbe,úgyhogy azt hiszem ez a Kalymnos-dolog lenne a megfelelõ számunkra...DE mégegyszer,kösz!!