Ha valaki elmagyarázza hogyan kell képet beszúrni ide akkor rakok fel párat! A szerb szakaszon éjjel mentünk ott nem készült kép, de az alagutas rész mint már írtam szntén kifogástalan!
Ja, nem akarok kárörvendeni, de Macedonia az életben nem lesz tagjelölt, legalábbis ha a görögöknek is van beleszólása akkor sosem! Pont ezért szemétkednek a trazitutasokkal, hogy nekik is csurranjon valami!
Köszi Kakadu, és neked is Ratio! Egyszer már mentünk Bulgárián keresztül, de akkor busszal, láttam, hogy szép vidék, ha arra megyünk biztos, hogy ahol lehet megállunk nézelõdni.
Szilvi55: honnan indultok? En a leheto legdelebibb roman hataron mennek at ha lehet es ha nem nagy kerulo... Amit en tapasztaltam romaniaban: mellekutak tobbsege katyus rendesen (sajat kocsival nem mennek arra), a foutak altalaban jarhatoak, szerintem...
Kaptam egy tanacsot privat uzenetben, hogy Kiszombor hataratkelon menjunk. Nekem nincs otletem ugyhogy az lesz. Magyarorszagon se tul jok az utak amugy...
Triznyak: Jogi akadalya van, hogy nem kaphat utlevelet, es ez a napokban derult ki. En mar tobbszor voltam Gorogorszagban, a baratom egyszer, testveremek pedig soha. Mindenkepp el akarom oket vinni a tengerhez, mert szerintem hatalmas elmeny...szeretnem ha ok is erezhetnek.
OK! En maximalisan csak fouton mennek kint... azok meg "jarhatoak" viszont a mellekutakon ahol jartam nem hasonlitanam egyik rossz magyar uthoz sem... egyeni velemeny, illetve az is hogy talaltam olyan utat a terkepen amit eloben vagy nem talaltam meg vagy foldut volt...