Az a bibi, hogy nincs elõrejelzõ tábla.Tavaly még nem volt.
Egyébként az E-90 számú útra kell felkanyarodni.A keresztezõdés pont az említett út alatt van.
Kb:60 km a határtól.Ha jól emlékszem a második lámpás keresztezõdés lesz.Azért nem olyan kicsi az a tábla,de figyelni kell!Folyamatosan ki van írva.Jó utat!
Szalonikihez közeledve a Ring-Road feliratot keresd, azután a Halkidiki feliratot, majd pedig Nea Moudania környékén a Sithonia feliratot...
Nea Moudania-ig autópálya (autóút) van.
Sziasztok
Éjjel érkeztünk haza Vrasnáról és szerencsére sehol semmi probléma nem volt az úton.A macedón határõrök sem szivattak a nemzetközi jogsival, odadtuk az útleveleket és a zöldkártyát és már mehettünk is(ez volt kifele)Visszafele viszont nappal jöttünk és kikaptunk egy jó 1,5órás araszolást a macedón-szerb határon.
Sziasztok, ismét kérdezem, van-e valaki, aki szintén 12-én hajnalban indulna ??? Mi Paralia-ra megyünk, szeretnék útitársakat találni, hogy ne kelljen teljesen egyedül menni !!!
Elõször megyünk a 18 éves fiammal ketten, aki még nem vezet.
Amikor befizettem az utat, még ott tartottam, hogy az út 10 óra (a GPS ezt mutatta), ennyit már máskor is vezettem gond nélkül. De aztán a fórumot és egyéb anyagokat böngészve azt látom hogy inkább 15...
Bár már minden fellelhetõ anyagot kinyomtattam, ami segíthet, a GPS is ott lesz, mégis jó lenne, ha nem kellene egyedül menni.