Szia Solyci! Köszi a jókívánságaid! Teljesen be van sózva a gyerekem is, én is! Tuit, hogy minden pillanatát élvezni fogjuk a nyaralásunknak! Hozunk sok fotót és élménybeszámolót is! Pusz: bryam
Sanya !Nem lehet,hogy mi ismerjük egymást? ?
Kérdésedre válasz !Szerintem lehet találni parkolóhelyet,és nem emlékszem hogy fizetõsek lennének!De fizetõs örzött parkolóra sem emlékszem!Ott nem jellemzõ a lopás!
Most talán ennyi!
Jujj, köszi mindenki Mindent lefogunk fényképezni és kamerázni és majd mindent elmesélünk! Már egyszerûen teljesen kéééész vagyok, nem bírok ülni, se aludni se semmi, de sajnos este 6-ig még valahogy el kell foglalnom magam...:S
Így van,mindent,és mindenkit!!! le fogunk fényképezni : )
Én is alig tudtam aludni éjjel.. : D
Köszi mindenkinek a jókívánságokat,és a sok segítséget,olyan rendesek vagytok : )
Puszi minden kedves hellasz Fórumozónak : )
Csöpp és Judit !6 óra múlva már a buszon csücsültök !Mindent behajtunk amikor megjöttetek !Szép 2 hetet kívánok nektek !Bry! Akkor a sok üzenetet és a puszikat add át Pöpinek!
Aztán Jowissal csak finoman elbánni
Sziasztok!
Szeretnénk menni meteorákhoz, meg tudnátok mondani, hogy idén kb mennyiért lehet menni, és hol érdemes befizetni? Az utazási irodánál 30euro. Nincs most sajnos idõm visszaolvasni a hozzászólásokat. És a kalózhajó is érdekelne, az mennyi és hol érdemes. Abban a bódéban a fõ utcán érdemes befizetni? És még egy kérdés, a meteorákhoz lányoknak a hosszú gatya jó, mert nem emlékszem rá már. Köszi!
dlia! A meteoráknál nõk csak szoknyát viselhetnek,de szigorúan térd alá érõt! De tudod ott is adnak!
Én is 30€ t tudok,de ha van olcsóbb akkor remélem valaki ír!A kalózhajós programot át tudom neked küldeni,ha adsz nekem egy email címet!20€,és az Arian,ami a kalózbábúnál található!Ott árulják a jegyet!
Bryam! Judit! Csöppvagyok! Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek!!! Sorry, nem voltam hétvégén gépközelbe, so csak így utólag tudtam kívánni! 6nap és megyünk utánatok, George megígérte h várni fogtok minket! PUSZY!!!!!
Hali! Hétfön megyünk Olympic Beachre:) ujabban elég sokan irták másik forumokba is hogy Skiathos nem éri meg meghogy rohanás.. pedig engem eddig érdekelt volna nagyon... szerintetek?