Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 7036
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69280 Üzenet linkje2008-07-02 10:53:02 

solyci írta:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ugye ez azt jelenti, h. Thesszaloniki-Katerini?

Bocs, hogy én válaszolok, de éppen erre jártam. Igen, ezt jelenti.

# 7037
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69281 Üzenet linkje2008-07-02 10:55:26 

Köszi!
Éppen vonatokat nézek, és egy kicsit bajba voltam, h. jó fele megyek majd icon_lol.gif

# 7038
Adri87
Aktív fórumos
Aktív fórumos
76 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69284 Üzenet linkje2008-07-02 11:14:33 

Szia Bryam!
Légyszi küld el nekem is a listádat! varnai.a@freemail.hu
Elõre is nagyon köszönöm!
Adri

# 7039
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69286 Üzenet linkje2008-07-02 11:20:46  Válasz a #69284. hsz-ra Előzmény #69284

Szia Adri! Elküldtem! Szép nyaralást! bryam
# 7040
Adri87
Aktív fórumos
Aktív fórumos
76 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69288 Üzenet linkje2008-07-02 11:23:01 

Köszönöm szépen Bryam!
Nektek is szép, kellemes nyaralást! icon_smile.gif

# 7041
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69289 Üzenet linkje2008-07-02 11:24:52 

Bryam!
Végül mire jutottal, egyénileg vagy szervezetten szeretnétek menni Athénba?

# 7042
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69290 Üzenet linkje2008-07-02 11:26:11 

Sziasztok !

Raktam fel egy kis ízelítõtt Parália és környékérõl. Kicsit nyakatekertre sikeredett, bocsi.

# 7043
Busido
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69314 Üzenet linkje2008-07-02 12:43:48 

Sziasztok!

Ma értem haza Paraliáról, aki ott még nem volt és érdekli az hogy IGAZÁN milyen kérdezzen bátran. A "SOK JÓT" már sokan és sokféleképpen leírták.
Az adminoktól elõre is bocs amit írni fogok, lehet hogy kidobnak errõl a fórumról de különösebben nem érdekel icon_redface.gif .
Nem tudom milyen nép az akinek ez a nyaralóhely tetszik de: fantasztikusan igénytelen a tengerpart koszos, a tenger nem csak a fûtõl de mindenféle szeméttõl teli, medúzás... ott a szemetet elásni szokás nem elhordani... a wc papírozástól az egész üdülõhely bûzlik.... görög vendégszeretet... hajaj.... (hol is van? én kb. 2 helyen találkoztam kedves göröggel a magyar eladók olyanok mint itthon ugye nem kell ragozni?) a buszról nem is kívánok nyilatkozni és ha mindez még nem elég a sok üvöltõ szerb-román-ukrán nem zavar senkit?????????????????. Olyan sok szépet olvastam ezen a fórumon Paraliáról, hogy én hülye két hétre fizettem be busszal....... breakage       .gif Én is tudnék vetíteni és gyönyörû képeket felrakni de szerintem a teljes igazsághoz ez is hozzá tartozik. Ez nem pénz kérdés, és hogy Paralia olcsó.....(hát 3 fõ egy fagyizás 20 euró, azt mondják, hogy a tavalyi árakhoz mérten 50-60%-os áremelés volt) vagy a legtöbb embert csak az érdekli, hogy elmondhassa hogy Görög országban volt? Jó lett volna picit a negatívumokról is írni annak aki volt már itt, nem csak csöpögni a fórumban.
Jaj még egy utcsó negatívum: a nap csak reggel süt a tenger felõl icon_sad.gif .
Valaki írta hogy nem kívánja az 50 embert a nyakába.. hát az egy külön csúcs tegnap 14-kor indultunk ma 07-kor léptük át a magyar határt közben kb. fél óránként valaki használta a busz wc-jét. KATASZTRÓFA!!!!NEM AKARTAM SENKIT MEGBÁNTANI EZÉRT NEM CÍMEZTEM KONKRÉTAN SENKINEK, DE REMÉLEM, HOGY EZ A HOZZÁSZÓLÁS IS FENNMARAD ÉS VALAKI EZT AZ INFORMÁCIÓT IS HASZNOSÍTANI TUDJA.
Ja és én nyakig érõ vízben találkoztam élõ medúzával...
MINDENKINEK JÓ ÉS TÉNYLEG JÓ NYARALÁS KÍVÁNOK: ÜDV.:ILDIKÓ

# 7044
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69319 Üzenet linkje2008-07-02 13:05:38 

busido írta:
Az adminoktól elõre is bocs amit írni fogok, lehet hogy kidobnak errõl a fórumról de különösebben nem érdekel icon_redface.gif .

Szia Busido!
Minket, csúnya-gonosz moderátorokat a vélemények, tapasztalatok egyáltalán nem zavarnak - lehetnek azok jók, vagy akár rosszak is. Ilyenért sekninek sem szoktak/szoktunk szólni, sõt, saját véleményem az, hogy utóbbi is hasznos lehet, hiszen árnyalja a képet, segít másoknak dönteni.
Úgyhogy köszönjük, hogy te is leírtad, amit gondolsz.

Sajnálom, hogy ilyen rosszul sült el a nyaralásod (ráadásul egybõl 2 hét), nagyon lehangoló lehetett! icon_sad.gif

# 7045
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69322 Üzenet linkje2008-07-02 13:11:54 

Ha visszábolvastál volna azt akkor tudnád hogy az 50 embert azért írtam mert csoportkísérõ vagyok és én fogom õket koordinálni! Az tény és való hogy állnak a csikkek a parton, avíz pedig azért látszik koszosnak mivel homokos és az emberek felverik! Akkor menj olyan helyre ahol kavicsos part van! Te mire számítottál egy olyan üdülõhelyen ahol hetente több 10.000-en megfordulnak? Úr isten! Na mind1 icon_rolleyes.gif
# 7046
Solyci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69325 Üzenet linkje2008-07-02 13:22:09 

diszi:
azért hagyjuk meg mindenkinek, h. akár negatív, akár pozitív a véleménye, megoszthassa a nagyérdemûvel.
Aki felkeresi ezt a fórumot, kapjon egy másik szemléletbõl is infot. Valakit lehet, h. pont ez zavar, amit busido írt.

Én szeretem Paraliát, remélem jövõhéten is ez a véleményem lesz róla.

Busidonak viszont üzenem, h. attól még h. neki nem tetszett, másnak tetszhet. Nem hiszem, h. csöpögés lenne ebben a fórumban, de ált.ban azok szoktak ide írni, akik vagy ide utaznak, vagy voltak már és átadják a tapasztalatjaikat. Aki meg ezt az úticélt választotta, nem hiszem, h. azért választotta, mert nem szimpi a hely.
Paralián tényleg tömeg van (szokták is említeni, h. Magyaro.-on a Balaton Siófokja). Az én szüleimnek se tetszett, nekem igen. Emberenként változó.
Kb. ennyit akartam.

# 7047
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69327 Üzenet linkje2008-07-02 13:39:56  Válasz a #69325. hsz-ra Előzmény #69325

Sziasztok!

Nekünk a tranzit szállásunk volt Paralian. De idén elég is volt pont belõle ennyi. Én nagyon szeretem ezt a helyet, de idén egészen más volt. Mi alig találkozunk magyarokkal, nagyon kevesen voltak kint vagy nem tudom. De tele van a hely tényleg románokkal szerbekkel, akik nem tudnak viselkedni. Szemetelnek, kiabálnak, lökdösõdnek, nem foglalkoznak másokkal csak saját magukkal. Magyar autósokkal egyedül az Olymposon találkoztunk egész 2 hét alatt. A görögök is mások voltak mint tavaly. Vagy el vannak fáradva már, vagy csalódottak, mert a tavalyihoz képest kevesebb volt itt is a turista, és nincs meg a kellõ bevétel. De délebben is ezt tapasztaltuk sajnos pedig én görögül beszéltem végig.
Az eladók, a bõrösöket kivéve, abszolút nem odavaló emberek. A tenger tényleg tele volt fûvel, és ráadásul csípõs valamik voltak rajtuk.

Remélem a következõ turnusokkal utazóknak jobbak lesznek a tapasztalataik.

# 7048
Diszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69334 Üzenet linkje2008-07-02 14:23:35 

Persze! Azért fórum, hogy avéleményünket mondhassuk el! Én is csak azt mondtam icon_smile.gif
# 7049
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69338 Üzenet linkje2008-07-02 14:43:22 

busido írta:
...Olyan sok szépet olvastam ezen a fórumon Paraliáról.......

Például mit? Írj le néhányat, ami miatt megtetszett Paralia!

# 7050
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#69340 Üzenet linkje2008-07-02 15:01:46 

Hát remélem, hogy azért ennyire nem vészes a helyzet, mint ahogy leírták itt icon_exclaim.gif Néha sajnos negatívan befolyásolja a nyaralást ha mások tapasztalataira építünk. icon_evil.gif

Szerintem az, hogy a part milyen már egypárszor le volt ide írva icon_exclaim.gif Senki nem mondta azt, hogy NINCS MEDúza, tömeg, és a víz kristálytiszta icon_exclaim.gif icon_redface.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 469 470 471 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu