Estella!!!!!!!!!!!! Én a spektrumon láttam ezt a rávizelést de több dolgot kellett csinálni, szal vmi homokkal is beszórni meg ilyenek, és ezt végigmutatták
Fundy! Vodkát mondtak, szal... én inkább nem vitatkozom akkor mondták volna, h bármilyen alkoholtartalmú ital...
Hát õõõõõõõõõõõõõõõõõ végül is XD , sokszor ott kezdtük az alapot Nekem bejön, csak az a problémám,h csak egyszer tudtunk táncolni, mert amúgy kihalt volt 98%ban :S és nem értem, mert mindenkitõl azt hallottam, h dugig van...
Jól érzem, h vmi rossz tapasztalat???? Bár a pesti srácok is mondták, h csodálkoztak, h mi nem küldtük el õket melegebb éghajlatra, mint a magyar társaink és akkor nem nagyon értettem... talán erre akarsz célozni?
Nem annyira. Amikor bementünk a disco-ba akkor megkérdezte a barátnõm h kell-e belépõt fizetni és aki ott állt srác mondta h 3 euró.Eléggé csodálkoztunk de mondom régebben is volt ilyen, és le lehetett inni. Elkezdtem kutatni a nagy nõi táskámban a pénztárcámat, amit persze sose találok, amikor kéne.
Közben belibben egy csaj, és megkérdezte, hogy ugye ingyenes a belépés? Mire a jegyszedõ bólint.
Akkor ránéztem a srácra a nagy kutakodásból és a tekintetem villámokat szórt.
A srác rám nézett és intett, hogy mehetünk nem kell fizetni. De jó fej fél perce kellett, most meg már nem. Micsoda fordulat
Annyira felcsesztem az agyam, hogy lehet valaki ilyen
Úh :S Hát ez elég gáz... Nah akkor tod mit? Pofátlanul sexyn kell belibbeni, aztán szólnak ha akarnak XD Vagy ahogy a csaj csinálta elõttetek, ugye nem kell fizetni?
Cocusnál ilyen volt ?Tudtommal soha nem volt belépõ !Na mindegy! Medúzára visszatérve !Persze vannak,a mélyvízben élõk,és ami elõl van a sekély vízben,azok már hallottak !Szóval nem fog rád mászni !Napozóágy miatt nem kell aggódni,mert bõven lesz sok üres,fõleg a Cocus felé,mert ott kevesebb az ember!
eh!!! Jó a téma! Medúzacsípéssel kapcsiban!A jóbarátokban volt hogy le kell vizelni Off!
Már hamarosan utazok! Nemtom hogy várom e egyáltalán vagy sem!Mert az 50 ember a nyakamba nem hiányzik!