Szia Asteri!
Bizony ilyenkor repül az idõ. Örülünk, hogy sikerültek a szigetek. Nem tudjuk olvasod e ezt még ott? Még van egy kis idõ. Használd ki! Érezd jól Magad. Ne rontsd el a repülõt hazafelé, mint mi! Ne siess haza! Itthon elviselhetetlen kánikula van.
Baráti üdvözlettel:Cilla és Josza
Szia Józsa!
Már abban a pillanatban néztem a képeidet, ahogy megjelentek! Jók. Az egyik partra rá is kérdeztem, hogy az melyik, de ott nehéz visszakeresni, ha oda válaszolsz megírnád itt?
Amúgy ez mindig így lesz. Nekem is sokkal rosszabb minõségben jelennek meg a feltöltött képeim, mint a saját PC-men.
Szia Andi!
Akkor Te jártál a Karpathos fórumban is . Ott keseregtem, hogy sokat vesztettek a színükbõl a képek. Amit kérdezel az a Vlichada Beach. Emporiotól délre kell menni. Perivolos mellett van és az egyik legjobb strand a szigeten. Kicsit vad a víz, mert nincs hullámtörõ, de lehet ugrálni a 3-4m magas hullámokban. Én háromszoros nagypapa létemre egy perc alatt gyerekké változtam és ugráltam, mint a bakkecske. Emellett, mint láttad gyönyörû rajzos sziklák szegélyezik.
Örülök, hogy tetszettek a képeim.
Üdv: Josza
Nagyon köszönöm H.apci!
Valóban kicsit strapás volt, de mi is olyanok vagyunk, mit Ti, nem tudunk megülni a fenkünkön. Szívesen strapálnánk most magunkat, csak ott lehetnénk. Volt néhány bosszantó dolog is, de megérte. Mindennek tudatában máris indulnánk vissza. Santorini a legszebb hely, ahol életemben jártam.
Mégegyszer örülök, hogy tetszettek a képeim.
Szia!
Még nem néztem igaz végig a képeid,de nagyon jó volt látni õket,elfogott a felfedezhetnék
Valóban nagyon szép Santorini,és sok új helyet láttam nálad.
A képek minõségi romlásával egyetértek,én ezért is töltök fel a fotoalbum.hu-ra (oda is) ott nem veszítenek a minõségükbõl.Bár sajna az idei képeim nem lettek túl jók )
Kedves Timba és Kristi!
Igen, csodás a sziget feltétlenül meg kell nézni. Bármilyen jó képet készítesz azt a hangulatot, a hely varázsát megközelítõen sem adja vissza. Valaki azt írta itt egyszer, hogy a három órás szigettúra elég, hogy megnézd a szigetet, mert kicsi. Nekünk két hét kevés volt. Egy csomó olyan helyen is jártunk, ami nem olyan ismert. Az utikönyvek nem , vagy csak alig említik. Ezek között olyanok is vannak, amik nem csak szépek, hanem más helyen ezek lehetnének a szenzációk. Még egy csomó helyen nem jártunk. Akrotiri is zárva volt. Nem baj van indok, hogy visszamenjünk.
A képekrõl: 1100 képbõl ki kellett választani 480-at. Legalább 4 óra volt, míg ez sikerült. További 3, mig felraktuk olyan lassú a képfeltöltõ. Ráadásul jelentõsen romlott a minõség. A rendszer lebutította a képeket.
Tudom, hogy nézegetni is vacak. Kristi igazad van legközelebb én is felteszem mindet(én a Picasa-t használom) és diavetítéssel kíváló minõségben megnézhetõ lesz. Most már több mint egy hete írom a beszámolót. (mert csak jegyzeteket csináltam ott).Összecsapni meg nem akarom. Abban is benne van legalább 10 órám. Már nem sok van hátra. Közben itthon minden rám zuhant, ami két hét alatt feltorlódott. Hazajövök és lógok a gépen hozzám nem lehet szólni.
Van gondom -nem mondom.
No sziasztok.