Végül is azt meg lehet tudni,hogy hol lehet legközelebb éjszaka tankolni,ha esetleg éjjel szeretnék majd indulni?Gondolom Sartin még jól teletankolok és mire megint kell,addigra már nyitva vannak?Most akkor megválaszoltam a saját kérdésemet?Ez olyan nõies volt!
Szia Robi.Nekünk 15 óra volt az út Budapeströl,4 auto ment együtt,11 gyerekkel,így kicsit sürübben álltunk meg pihenni. A határokon sem piszkáltak bennünket.Ja,és este 6.kor indultunk. Most kicsit irigy vagyok rád,hogy ti ezután mentek.Nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek,és jó utat!
Segítséget kérek. Pécsrõl Horvátország felé Eszék érintésével Ilok határátke
lelõn Novi Sad felé mennék. Ha valaki járt már erre kérem segítsenn a tájékozódás miatt. Július 11-én éjszaka indulunk!
Cserrobi, mi Bp-rõl indultunk, vagyis még azon is át kellett mennünk....Tankolni álltunk meg, meg enni és egyéb dolgok úgyhogy szerintem Szegedrõl reális a 14 óra...
7,30-as komppal indultunk Korfuról, 9-re voltunk Iguaumenicaban, hajnal 3-ra értünk haza Kecskemétre. Nagyon jó lehetet haladni. A Grand Tours 2000 Katerina apartmanjában voltunk, jó volt az apartman, korekt az idegenvezetés. A szerb pályadíjak 420, 420, 1080, 250 din. Larissa felé 2 eu kapunként, visszafelé Grevena felé nem kelett fizetni és gyorsabb is.
Meglehetõsen új vagyok ezen az oldalon, nemrég regisztréûáltam. Rögtön segítséget, pontosabban tanácsot szeretnék kérni. Augusztusba Tolo felé vesszük az irányt, méghozzá autóval. Volt néhány hosszabb-rövidebb utunk, de ez minden kétséget kizáróan a leghosszabb. Ehhez kapcsolódna a kérésem: oda vissza elolvastam a topicot, de a rengeteg információ már kavarodik rendesen. Nyilván nem kérhetem senkitõl, hogy állítson nekem össze egy útitervet, ezt nem is kérem. Viszont kiváncsi lennék arra, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak egy ilyen hosszú úttal kapcsolatban, hisz én Veszprém mellõl megyek, így a táv közel 1600 km. Tisztelettel vennék minden infót, ami segíthet.