Kamarinál milyen a tengerpart ? Mennyire tiszta a víz és vanne a közelbe sziklás rész? A párom búvárkodik./pipával/képes órákig a vízbe lenni. Mert nézegetjük a last minutokat és Santorinire is elég jó árak vannak az Apollonál.
Szia Ericsike!
Kamarinál a part és a strand kavicsos. Nem sokára felkerül a fotóalbum és jól látható. Búvárcipõt ajánlok viselni. A Mesa Vouno hegy a strand végébe belelóg egy gyönyörû szikla képében. Ott több búvárt, köztük palackos búvárt is láttam. Hagyományos strandolásra Perissa strandja a legalkalmasabb. Ott fekete homokos, klasszikus lassan mélyülõ a víz, ugyanakkor ott is van búvárkodásra alkalmas rész is. Kamari és Perissa között kishajó közlekedik óránként. 4e személyenként oda 4e vissza. A viz tisztaságával sehol sincs baj, mindenhol kristálytiszta. Mindkét strandon napernyõ két ággyal bérelhetõ 6e/ nap. Jók az Apollon árai, de javaslom nézd meg az Aeolus kombinált útjainak árait is. Azok a legolcsóbbak, igaz azok elõ és utószezonban élnek. Mi nem bántuk meg, hogy õket választottuk.
Ne hagyd ki Santorinit!!!!!!
Üdv: Josza
Szia kedves Josza és Cilla!!
Örülök hogy minden szép volt,hogy egészségesen haza értetek,mi is látni szeretnénk Santorinit,most csak ettünk és pihentünk,és integettünk Nektek 10-én ..10-órakor dél felé.
Szevasztok Kedves Tibáék!
Sajnos mindannyiunknak letelt a vakáció. Remélem Nektek is olyan jól sikerült a nyaralás, mint nekünk./a bajokat leszámítva/
Hát nem láttátok, hogy integetünk? 10.-én 10 órakor piszkosul integettünk a parton Makrigialos felé. Messzelátót kellett volna vinni, akkor láttad volna.
Hogy sikerült kedves férjed szülinapja? Gondoltunk Rátok sokat.
Feltétlenül nézzétek meg Santorinit!!!! Fantasztikus, bombasztikus.!! Fel voltam készülve a szépségére, de az minden fantáziát túlszárnyal.
Szia Josza2! Köszi a segítséget azt hiszem akkor marad Santorini. Még Kos és Rodosz jött eddig szóba. Egyszer már kivolt tûzve Santorini uticélnak be is volt fizetve aztán közbejött valami és Korfu lett belõle. Tavaly mi is az Aeolussal utaztunk Pargára. Eddig mi is elõszezonba szoktunk menni idén ez sajna nem jött össze. Szeptember 1-10-ig Neos marmarasra megyünk. De az még odébb van. Most úgy néz ki Juli elsõ heteiben eltudunk menni. Legalábbis remélem most nem jön semmi munka közbe. Várom a fotókat köszike Szia Erika
Szia Erika!
Nagyon ajánlom Santorinit uticélnak. Fõleg, ha sikerül egy olcsóbb utat kifogni. Túl a szépségén megdöbbentõen olcsó is ott az élet. Pl. Kia Accent légkondis autó négy naptól / mi egy hétre vettük ki/ 15e/ nap. Ásványvíz 6 db,-os 1.30e, gyros-suvlaki+pita 2e. Fõételek tavernákban /jó helyen/ 4-6e stb.
Szia Josza2! Azt most eldöntöttük , hogy Santorini lessz fõleg ilyen árakkal. Máshol motort lehet ennyiért bérelni és az árak is tényleg jók. Ez tényleg klassz lenne. Ti hol is laktatok?
Szia Josza2! Azt most eldöntöttük , hogy Santorini lessz fõleg ilyen árakkal. Máshol motort lehet ennyiért bérelni és az árak is tényleg jók. Ez tényleg klassz lenne. Ti hol is laktatok?
Szia Erika!
Mi Perissában laktunk. Az kicsit olcsóbb, mint Kamari. Ha mégis Kamariba mentek érdemes áthajózni Perissába autót kölcsönözni. Kamariban találkoztunk ott nyaraló magyarokkal, ott az elsõ héten 20, a második héten már 25e volt hasonló kocsi bérleti díja.
Perissában a fõ utcában az "Ankor" nevû tul.képpen utazási irodát keressétek õnáluk a legolcsóbb a autó a szigeten. Nagyon korrektek és kedvesek, az árban benne van a teljeskörû biztosítás is. Mikor átadták az autót a kölcsönzõssel együtt átvizsgáltuk és a legkisebb karcolást is berajzoltuk a kocsi alaprajzába, de még a légykakit is. Nem is volt átadáskor semmi probléma. Lehet persze, hogy az az ár amiért mi kivettük az autót elõszezoni ár volt, de nagyon sokkal nem kerülhet többe.
Két éve voltunk Mykonoson, ott októberben 50e volt a legolcsóbb kölcsönzési díj.
Ha mentek feltétlenül vigyetek magatokkal és nem csak strandoláshoz, városnézéshez is használjatok magas min 30-as faktorú napvédõt, mert én, aki kifejezetten kreol bõrû vagyok nem hallgatva Cilla
könyörgésére csak a 12-es krémmel voltam hajlandó bekenni magamat, mert soha nem szoktam leégni Ez most bizony rendesen sikerült. Szerencsére vittünk magunkkal Naxolt így sikerült kezelni, különben néhány napot ágyban tölthettem volna Santorinin.
Drukkolok nektek, hogy sikerüljön olcsó utat kifogni. Ha van még kérdésetek szivesen válaszolok.
Sia Josza2! A nappal tudom nagyon vigyázni kell tavaly a párom a több órás búvárkodás közben a vízben sikerült leégetni a lábát kézét ahogyan víz felszinen úszkált. Képzelheted mennyire drukkolok magunknak , hogy sierüljön. Az Apollonál 39900Ft +23000 illeték. Ha sikerül biztos kérdezgetek. Szia ERika
Szia Josza!
Köszönöm szépen! 1 hétre megyek, sajnos több most nem jött össze.
Szeretnék átmenni Iosra és Parosra is, ha sikerül teszek fel képeket is róla.
Szia Asteri!
Mi is át akartunk menni, igaz Folegandrosra, de elõszezon lévén olyan volt a menetrend, hogy csak pár órát tudtunk volna ott lenni, így letettünk róla.
Ioson 4 órát, Paroson pedig 2-3 órát lehetek én is. Ez ugyan nem sok, de mindenképpen át szeretnék menni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Folegandrosra hol néztétek a menetrendet, neten vagy santorínin?
Úgy ott lettünk volna Santorinin ,Makrigialos kellemes,de nem annak aki már ennél többet is látott ,volt jó oldala,PIHENTÜNK ,de ez nekem kevés ,átutazónak,pihenõnek, tökéletes ,de mi látni, menni ,nézni szeretünk,pedig még qvadot is béreltünk .Irom a beszámolót,és készülök a szülinapomra amit Santorinin szeretnénk ünnepelni ,Timba-papáé jól sikerült
Szia Asteri!
Kamariban Gál Laci, aki az Apollon idegenvezetõje nézett utána Folegandrosnak. Nagyon rendes volt velünk, holott nem is az Apollon ügyfelei voltunk. Végül is õ intézte nekünk a vulkántúrát és õ is vezette. Képzeljétek, még értünk is jöttek busszal Perisszába. Nagyon szakszerû volt az idegenvezetés és az út nagy élmény. Örök hála neki. Nagy szeretettel gondolunk rá.