Szép képeket készits
Már nagyon várom öket...
Én most megyek a kamerámra venni egy SKY szûrõt,remélem jó képeket fogok én is csinálni vele
Ha addig nem beszélnénk jó nyaralás kívánok neked és várom a beszámolódat
üdv:Robi
A legáltalánosabban használt színhõmérséklet módosító szûrõk a skylight szûrõk, amelyek kis mértékben csökkentik a fény színhõmérsékletét, melegebb tónusúvá teszik a képet. A legtöbb ilyen szûrõ egyben az UV tartomány egy részét is kiszûri.
Ha van menet a lencse körül (és gondolom, hogy van, mert ezt a szûrõt is fel kell tenned valahogy) akkor én inkább a cirkuláris polár szûrõt javasolnám, többre mész vele és utángyártottban is kiváló minõség kapható a "gyári" árának töredékéért.
A színhõmérsékletet pedig utólag is tudod alakítani otthon progival...
Hacsak nem elfolyó vízesésre vágysz
Sziasztok!Nézegettem a térképet és a legtöbben nincs feltüntetve a sziget közepén út, úgy értem, csak a partvonal mentén halad általában.Mivel mi Nidriben kaptunk szállást, szeretnénk sokat menni azért a nyugati partra, de ez így mennyi idõbe tellik míg például valaki elér Nidribõl Kalamitsi strandig?Ezek a sárgával jelölt utak a sziget belsejében talán nem is rendes aszfaltosak, hanem szimpla földutak? Egy két nap alatt végig lehet járni a sziget strandjait?Akik már többször voltak lécci írják meg egy autó vagy robogó bérléssel jár az ember jobban...?
Sziasztok,
bocs, hogy beleszólok ! A circ.polárral kapcsolatban Kakadunak tuti igata van, bár ha nincs is menet a lencse körül adaptergyûrûvel megoldható a rögzítés. De abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy videokamerához is lehet circ.polárt kapni. (off)
Nem találtam jó képet a netten a készülékedrõl, de ha van a lencse körül menet, akkor rá lehet tenni szûrõt, de hát ez egyébként is nyilvánvaló, a SKY szûrõt is így tennéd fel! Video kamera esetében viszont egy ilyen szûrõ teljesen értelmetlen, erre monják, hogy parasztvakítás.