Platamonas
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61081 Üzenet linkje2008-05-18 10:00:34 

cilla,

Tavaly júniusban még ott volt icon_smile.gif

# 137
Katka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61303 Üzenet linkje2008-05-18 19:07:21  Válasz a #60961. hsz-ra Előzmény #60961

Robi!

Köszönöm, hogy ilyen sok mindent leirtál, mostmár tudom,hogy mégis mihez kalkuláljak. icon_biggrin.gif

# 138
Mokka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64612 Üzenet linkje2008-06-03 13:45:04 

Hello! Egy het mulva indulunk Platamonasba, es sajnos csak tegnap bukkantam erre az oldalra...szoval, bocs, ha olyasmit kerdezek, ami valahol mar le van irva! Ket gyerekkel (8 es 3), busszal es alacsony koltsegvetessel megyunk. A kicsi borzasztoan nyugtalan es hisztis. Tehat a kovetkezok a konkret kerdeseim:
1. A varba lehet-e taxival felmenni, es kb. mennyibe kerul?
2. Ott van-e hipermarket? Vagy csak a kicsi boltok? Monika boltjat hol talaljuk?
3. Esetleg Katerinibe kirandulnank, le tudna valaki konkretan irni, mikor jarnak a buszok, mire kell ugyelnunk? Hany eves kortol kell buszjegyet fizetni a gyereknek?

Elore is koszonom a valaszokat!

# 139
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64672 Üzenet linkje2008-06-03 18:19:46 

Mokka!
A várba nem lehet felmenni taxival,de nem egy megerõltetõ séta az én lányom is 3 éves volt mikor voltunk Neo poriban és nagyon szépen felsétált.Vannak discontok .Katerinibe pontos menetrendet biztos nem kapsz mert olyan Görögös a menetrend.Melyik irodával mentek,és mennyi idõre? Ha hisztis a kis lányod jobb ha a Kateríni programot át szervezitek mert nem egyszerû tömegközlekedni.

# 140
Mokka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64819 Üzenet linkje2008-06-04 10:33:07  Válasz a #64672. hsz-ra Előzmény #64672

Hat, a kis "lanyom" valojaban fiu... icon_wink.gif ...de attol meg borzasztoan hisztis. Es borzasztoan hangos. Gondoltam, Katerinibe busszal nem lesz gond, de ezek szerint nem siman csak "itt felszallunk, ott meg leszallunk" ? A varig tarto setatol meg azert ijedtem meg, mert tobb helyen olvastam, hogy kb. egy ora az ut odaig. Ami talan a ferjemnek a legnagyobb gond... icon_rolleyes.gif Ott is van belepo?

Az utazasi iroda Plusturs, de biztosan nem hallottatok rola, mert szerbiai. En pedig szabadkai vagyok. 11 napra megyunk.

# 141
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64831 Üzenet linkje2008-06-04 11:27:24 

Kateriniben nagyon szép a park,azt érdemes megnézni....Igaz én 10 éve jártam ott,de szerintem az azóta csak szebb lehet....Én is elmegyek megnézni Nei Poriból. icon_lol.gif
# 142
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64842 Üzenet linkje2008-06-04 12:09:23 

Mokka!
igen a várba van belépõ,talán 2 euró/fõ a kicsi gyereknek nem kell fizetni.
Azért nem egyszerû tömegközlekedni mert nem menetrend szerint közlekednek hanem egyszer csak jön a busz de az is lehet, hogy a sofõr ugy gondolj akkor megsem áll.

# 143
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64843 Üzenet linkje2008-06-04 12:13:01 

Aki esetleg szálláshelyet keres Platamonsaban: https://travel.hellasz.hu/index.php?m=12&id=29
# 144
Mokka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65057 Üzenet linkje2008-06-05 12:42:18 

Pontosan egy het mulva mar remelem a csomagjainkat fogjuk cipelni a szobank fele!!! Lehet irigykedni... icon_smile.gif))
Azert meg nehany dologra kivancsi lennek...pl. nagyon sok olyan fenykepet lattam, amit a varbol fenykepeztek, naplementeben...Hogy jutottak be?! Azt mondjak, csak harom oraig van nyitva! Hobbim a fenykepezes, ezert erdekel!

# 145
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#65597 Üzenet linkje2008-06-08 12:40:14 

Szia Mokka!

Én Kateriniben a buszpályaudvaron beszereztem 1 menetrendet, és szerintem a buszok úgy jártak, ahogy oda le volt írva, nem csak úgy egyszer-egyszer, mint például Korfun.
De a buszmegállóba Platamonas-on ki van téve a menetrend, onnan informálódhatsz.
De ha van kedved mehetsz vonattal is Katerinibe (mi vonattal mentünk, busszal jöttünk) csak ahhoz át kell sétálni Nei Poriba, ami nekünk a Magda háztól kb 35 perc volt, de nagyobb léptekkel. icon_biggrin.gif

# 146
Mokka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67996 Üzenet linkje2008-06-24 09:48:44 

Hello! Megjottunk!!! Naaaagyon jo volt!!! Legnagyobb banatom, hogy a varba vegul is nem mentunk fel, de majd legkozelebb... icon_lol.gif
# 147
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68085 Üzenet linkje2008-06-24 17:19:20 

Hello Mokka!

Mesélj ne kímélj! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Ha nem mondod faggatlak:
-Voltatok-e fakultatívon? Ha igen hol?és milyen volt?
-Sokan voltak már esténként a fõutcán?
-egyáltalán, hogy tetszett Platamonas?????
-Mónika+ a boltja még meg van? icon_lol.gif icon_lol.gif

# 148
Mokka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68148 Üzenet linkje2008-06-25 10:55:31  Válasz a #68085. hsz-ra Előzmény #68085

Meselnivalom lenne, de sajnos idom mar kevesebb...de azert majd igyekszem legalabb a kerdesekre valaszolni.

Nagyon tetszett! 11-tol 22-ig voltunk, es azt utolso nehany napban mar rengetegen voltak este a setanyon, eleinte meg nem is volt az egesz lezarva, csak a templomig. Kesobb mar a Cristal kavehazig.

Igen, Monikanal is jartunk! Megvan meg ferjestol, boltostol. Sot, mar a ferje is beszel magyarul... icon_wink.gif

Egy fakultativon voltunk, az Olympos-turan. 18€ fejenkent, ebeddel. A harom eves fiamat szinte vegig kezben vittem Zeusz kadjaig...meg vissza. Raadasul vegig hallgattam a tobbiek kommentarjait. Egyikuk szerint tul kicsi a setahoz, a masik szerint nagy fiu, setalhatna egyedul, a harmadik szerint szomjas volt (hat persze, en kinozom a fiamat icon_evil.gif ), el van kenyeztetve - nem baj, kell is kenyeztetni, stb. icon_rolleyes.gif Azt csak en tudom, hogy egyszeruen csak makacs, es ha o nem akar setalni, akkor nem is fog... icon_wink.gif es ezt el is tudja erni.

# 149
Mokka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68162 Üzenet linkje2008-06-25 11:50:26 

Ja, fantasztikus volt a szallashely! Volt torolkozo, kenyerpirito, vasalo, vasalodeszka, vizforralo, kavefozo, szappan, wc papir...pedig csak egy villarol van szo, vagyis hat ti ezeket hazaknak hivjatok, nem hotelben voltunk. Az agynemut es a torolkozot felidoben kicsereltek, volt folyekony szappan, melegviz, napernyo, szunyogriaszto+tablettatak...szoval egy csomo mindent hiaba vittem. Sot, a fagyasztoban jegkocka is vart! Majd kuldok rola kepet a napokban.
# 150
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68227 Üzenet linkje2008-06-25 18:00:21 

Helyes! Helyes! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat icon_exclaim.gif
Melyik irodával mentetek? És melyik apartanban laktatok?
Várom a fotókat!
Üdv: Estella

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 57 58 59   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu