Lefkádára járunk évek óta, Parga ott van a "szomszédban", kb 1300 km.
Link
Parga egy szép kisváros, de az én izlésemhez képest nagyon zsúfolt, túl sok benne a nagypofájú olasz és a "mulatos" német, osztrák.
De van akinek teccik
"Szekeres István - Stevie: Szerbián, Macedónián át Görögországba - 2008. március
A (földi) Útikalauz egyik legnépszerûbb írását Stevie írta hat évvel ezelõtt ugyanerrõl a témáról. Az itt olvasható új verzió a megváltozott politikai viszonyoknak köszönhetõen már Macedónián át egyenesen Görögországba vezet bennünket. A frissítés jelenleg Nisig érvényes. Reméljük, a szezonig a további szakaszra is sor kerül."
Azt írtátok hogy kell H-s matrica a kocsira... Én sehol sem kapok... Vagyis néztem a Tescoban, meg erre arra, de nem láttam. Szerintetek hol lehet kapni?
Nem tudja valaki esetleg, hogy mennyibe kerül a benzin a szerbeknél? Valami normális kúton gondoltam Mert nem tudjuk, hogy a határ elõtt tankoljunk, vagy inkább menjünk át, és ott tankoljunk annál a Mol kútnál ami a határ után van... Szerintetek?
Csak nézz jobban körül De tényleg Tetyóban szokott lenni.
Nem tudom merre laksz, így nem tudni mihez van közel.
Pl. Budapest Homasita, de esetleg autófóliázó, autóklub, interspár,...
A szerbeknél mindenütt egyforma a benzin ár:
link ezt hasonlítsd a magyar árakhoz (sajna nálunk sem olcsó - és autópálya mentén még drágább is)
Ha Szegeden tankolsz lehet hogy jobban jársz mivel hogy ott van egy Metro töltõállomás és ezért egy kicsit alacsinyabb a Molnál és a Shellnél is az árak.De a Mertonál még jobbak az árak.Márha erre fogsz jönni.
Kösz a válaszokat! Hát persze, hogy találtam egy matricát a kocsi szervizkönyvében Az tökéletes lesz...
Akkor szerintem jó lesz az a Metros kút. Igen, egyébként Szeged felé megyünk...
Cserrobi! Nekünk tavaly Százhalombatta-Parga oda 24 vissza 18 óra volt. Parga felé Metsovo táblát benéztük és tettünk egy kis kitérõt, de visszafelé teljesen sima út volt. Mondjuk mi felváltva vezettünk a párommal, és tényleg csak akkor álltunk meg amikor nagyon szükséges volt. Komoly több órás pihi nem szoktunk tartani.