Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 616
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63584 Üzenet linkje2008-05-28 22:26:57  Válasz a #63580. hsz-ra

Sziasztok Jana és Timba!
Nagyon köszönjük a jókívánságokat. Nektek is jó nyaralást kívánunk, és integetünk!!! icon_lol.gif icon_cool.gif icon_wink.gif
Üdv: Cilla és Josza

# 617
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63588 Üzenet linkje2008-05-28 22:43:38  Válasz a #63584. hsz-ra Előzmény #63584

Sziasztok icon_lol.gif

Az integetés nem marad el,leng a zsepi 10-én 10-órakor icon_lol.gif icon_lol.gif Makrigialosról Santorini felé icon_cool.gif icon_lol.gif

Sziasztok icon_lol.gif

# 618
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63589 Üzenet linkje2008-05-28 22:46:36 

Szia Josza!

Jó utat és nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek!

Asteri

# 619
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63655 Üzenet linkje2008-05-29 10:41:33 

Szia cilla és josza2!

Ezt ügyesen összehoztátok megint; gratulálok és jó nyaralást, remek idõt kívánok! icon_razz.gif

# 620
Rózsavirág
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63662 Üzenet linkje2008-05-29 11:46:52 

Szia Cilla!
Megkaptam az utasinfót az Aeolustól, mi juni.3.-án indulunk Rodoszra, kombinált utazással.Nekünk Pireuszból este 7 órakkor indul a komp, de nem irták meg a komp nevét, csak hogy kb. 10 óra az út, igy a nagy tengeren éjszaka fogunk utazni.Még nem voltam ilyen utazáson, ha van tapasztalatod, kérlek osszad meg velem. Nektek jó utat és kellemes nyaralást kivánok!

# 621
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63673 Üzenet linkje2008-05-29 12:59:24  Válasz a #63589. hsz-ra Előzmény #63589

Kedves Asteri!
Nagyon köszönjük a jókívánságaidat, ha visszajövünk beszámolunk és fotókat is felteszünk.
Üdv: Josza és Cilla

# 622
Eszter79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
169 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63676 Üzenet linkje2008-05-29 13:05:43 

Szia Cilla, hát igen jó egy ügyes asszony a háznál. icon_razz.gif (Ez válasz Josza bejegyzésére, amit nem találok icon_eek.gif icon_redface.gif ) Nálunk is az én feladatom a pakolás, de az utóbbi idõben már a férjem is sokat segít, és ír külön listát a vinnivalókról. Hogy haladtok, már biztosan teli a bõrönd. Azért még remélem benéztek ide. Gyûlnek a jókívánságok! icon_biggrin.gif
# 623
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63679 Üzenet linkje2008-05-29 13:10:29  Válasz a #63655. hsz-ra Előzmény #63655

Szevasz, Isten Hozott H.apci barátom!
Hát milyen volt a németeknél? Hogy sikerült az utad?
Nagyon hiányoztál a fórumon.
Köszönjük a jókívánságokat. Reméljük Zeus velünk lesz és szép idõt fog nekünk biztosítani. Jó kalandos utunk lesz, mindenféle lehetséges jármûvel. Reméljük minden jól sikerül.
Üdv: Josza

# 624
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63681 Üzenet linkje2008-05-29 13:13:52 

Kedves Cilla és Jozsa2!
Én is jó utazást és egy csodálatos nyaralást kívánok netktek. Sok szép élménnyel térjetek vissza és meséljetek nekünk!!! Kitartást a hosszú odaúthoz!

# 625
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63682 Üzenet linkje2008-05-29 13:23:27  Re:

josza2 írta:
Szevasz, Isten Hozott H.apci barátom!
Hát milyen volt a németeknél? Hogy sikerült az utad?
Nagyon hiányoztál a fórumon...

Örülök, hogy örülsz, de azért ne ess túlzásokba! icon_wink.gif icon_lol.gif Ezek szerint már szétszórt vagy egy kicsit, amit mélységesen megértek, de azért - ha van idõd - nézz be még IDE is! icon_wink.gif icon_razz.gif

# 626
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63722 Üzenet linkje2008-05-29 16:06:25 

rózsavirág írta:
Szia Cilla!
Megkaptam az utasinfót az Aeolustól, mi juni.3.-án indulunk Rodoszra, kombinált utazással.Nekünk Pireuszból este 7 órakkor indul a komp, de nem irták meg a komp nevét, csak hogy kb. 10 óra az út, igy a nagy tengeren éjszaka fogunk utazni.Még nem voltam ilyen utazáson, ha van tapasztalatod, kérlek osszad meg velem. Nektek jó utat és kellemes nyaralást kivánok!

Szia Rózsavirág!
Nekünk sem írták meg a komp nevét, kinyomoztuk! icon_smile.gif Pireuszból 4.-én este hétkor csak egy hajó indul Rodoszra:
Ide írjátok be, és kiadja, hogy melyik a hajótok
Itt pedig megnézheted a hajót
Mivel Ti éjjel utaztok, gondolkodjatok el azon, hogy mivel ez egy nagyobb hajó mint a jet, sokan visznek polifoamot és/vagy hálózsákot, és megágyaznak a földön, ezért nem szokott szólni senki. (Az más kérdés, hogy utána a repülõn vissza kell hozni!)
Ami a hajós utazásnál a legfontosabb, hogy csak annyi holmit szabad vinni, amit a két kezetekben (hátatokon) egyszerre hosszabb távon elbírtok! Nagyon gyorsan kell beszállni, nem lehet visszamenni semmiért, és ha sokan vannak, akkor elég nagy a sor és a tülekedés. Ilyenkor az alkalmazottak egyike ütemes sípszóval próbálja gyorsítani a menetet icon_confused.gif ! De utaztunk már úgy is, hogy csak páran lézengtünk a sok szinten, ez szerencse kérdése.
A csomagokat lent a tárolóban le kell rakni, úgyhogy amit éjjel használni akartok, azt külön táskába pakoljátok, és vigyétek fel magatokkal! (Még soha nem veszett el csomagunk!)
Ha erre elõre felkészülsz, akkor nem olyan drámai a helyzet, de aki megszokta, hogy a busz úgy is mindent elvisz, az megszakad, mire feljut a hajóra (mint mi is elõször icon_sad.gif ).
A hajó nagy, kényelmes, lehet rajta mászkálni (azt hiszem öt szintes), szerintem nem lesz helyjegyes ülésünk, mert az már külön pénz (az olyan, mint a buszon, repülõn van), hanem mindenki keres magának szimpatikus helyet, legjobb a zárt fedélzet, mert ott látni is lehet, és a nap, hideg vagy szél nem zavar. Ott vannak asztalok székekkel, kényelmesen el lehet helyezkedni. Vannak akik a bárban alszanak a padokon, azoknak sem szoktak szólni.
Hát hirtelen ennyi, ha van még kérdésed holnap estig vagyunk.
Nektek is nagyon kellemes nyaralást, és minden jót! icon_smile.gif icon_biggrin.gif
Cilla és Josza

# 627
Dzsajni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63730 Üzenet linkje2008-05-29 17:21:57 

Kedves Cilla és Josza!

Csatlakoznék én is a "jó utat, érezzétek jól magatokat" kivánságokhoz! icon_smile.gificon_smile.gif
üdv és szerintem mindenki várja majd a beszámolótokat

# 628
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63736 Üzenet linkje2008-05-29 18:26:42 

dzsajni írta:
Kedves Cilla és Josza!

Csatlakoznék én is a "jó utat, érezzétek jól magatokat" kivánságokhoz! icon_smile.gificon_smile.gif
üdv és szerintem mindenki várja majd a beszámolótokat

Kedves Dzsajni!
Neked is nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat. kiss.gif Már csak egyet alszunk itthon és a holnap éjszaka már a buszon köszönt ránk. icon_cool.gif icon_lol.gif Hozunk sok fotót és beszámolót is.
Üdv: Cilla és Josza

# 629
Rózsavirág
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63738 Üzenet linkje2008-05-29 18:34:40  Válasz a #63722. hsz-ra Előzmény #63722

Szia Cilla!
Köszönöm a tájékoztatást, azt még elfelejtettem kérdezni az irodától is,
hogy du.5-kor ér kb. Pireuszba a busz állitólag, ott kiszállunk és szélnek
eresztenek, vagy szokott jönni a csoporttal utaskisérõ?

# 630
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63797 Üzenet linkje2008-05-29 21:27:17  Válasz a #63738. hsz-ra Előzmény #63738

Szia Rózsavirág!
Az Aeolussal még mi sem kompoztunk, de gondolom lesz utaskísérõ, mert a busz szerintem visszafordul Pireuszból, a hajójegyeket pedig nem szokták kiadni a kezükbõl, biztos el kell számolni vele.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 41 42 43 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu