Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 40 41 42 ... 156 157 158   >
Üzenet
  Dzsajni | #62454 Üzenet | 2008-05-22 17:38:37 |
dzsajni írta:
Sziasztok!

Próbálkoztam én mindennel, de párom ismakacs icon_smile.gif A pasiknak + van egy olyan jó tulajdonságuk, DAFKE AZÉRT SEM icon_smile.gificon_smile.gif
7 éjszakát töltünk Parissaban, úgy szeveztem,h azért legyen idõnk pihenni is.
Az uicum és sör terápiát is javaoltam otthon, de hajthatlan, ráadásul imádunk mindketten vezetni icon_smile.gif
Inkább nem is erõltetem a repülõt, ha nem akarnék felülni engem is bombázhatnának bmivel, akkor sem ülnék fel icon_smile.gif
Gondolkoztam azon is, h befizetek sutyiban egy kombináltat, h oda busz vissza repülõ, mert hát onnan csak haza kell jöni vhogy, de jobb a béke és nem verem át icon_smile.gif
Van idõnk, két hét szabit veszünk ki, ha minden jól megy icon_smile.gif
A villa valvis-ban foguk lakni, ha minden igaz. Ha vmelyikötök tudja merre van, és milyen szivesen olvasék róla.A neten már megnéztem, sztem nem olyan rossz icon_smile.gif
A naplementére gyúrunk, hiszen Santoriniben ünnepeljük párom szülinapját és a 10.évfordulónkat.icon_smile.gif Tuti romantikázunk:)
  Cilla | #62685 Üzenet | 2008-05-23 00:41:59 |
Sziasztok!
Nagyon rendes az Aeolus. Ma tudtuk meg,hogy 31.én 01 óra 50 perckor indulunk busszal a Hõsõk terérõl. Másnap reggel 7 óra 15 kor indul a Blue Sky Pireusból. Azzal már egyszer utaztunk Mykonosból Pireusba. Pazar hajó. Minden luxussal el van látva és öt szintes. A lényeg, hogy elsején a menetred szerint du.3-kor partra szállunk Santorinin és ott is maradunk két hétig. icon_lol.gif icon_cool.gif icon_lol.gif Vissza repcsivel jövünk 14-én éjjel.
  Eszter79 | #62739 Üzenet | 2008-05-23 12:03:51 |
Cilla, Josza, nemsokára már ti is egy héten belül vagytok. De jó.
icon_smile.gif Gyönyörû helyre mentek. A szüleim tavaly egy hetet voltak Krétán, és utána egy hetet Santorinin. Mesés. Álmaim szigete, és lehet hogy csak tényleg álmaimban jutok el oda. icon_cry.gif
Na nem baj, most Pagrának örülök nagyon. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Boldog készülõdést.
  Dzsajni | #62747 Üzenet | 2008-05-23 13:31:35 |
Szia Cilla!
Nagyon jó utat kivánok nektek!!
Hazaértetek várom a beszámolókat icon_smile.gif
  Josza2 | #62755 Üzenet | 2008-05-23 14:32:39 |
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok. icon_lol.gif Valóban már csak egy hét. icon_wink.gif icon_lol.gif
Jó hír, hogy ma megérkezett az Aeolustól a beszállókártya és némi szerény információ, miszerint, 31-én 01 óra 50 perckor indul a busz a Hõsõk terérõl. Az útvolnal Szerbia- Macedónia. (igaz szlovák busz lévén, õket nem útálják a szerbek) Pireusba érünk terv szerint 1.-én reggel 6 órakor. Onnan a Blue Sky Paros nevû hajó 7 óra 25.-kor indul és az õ leírásuk szerint 19.25-kor érkezik a hajó Santorinire. Mi megnéztük viszont a menetrendet, ami szerint 15.10 kor kell Santorinire érkeznie. Egy picit sem mindegy. Nem tudom, kinek higgyek? icon_rolleyes.gif icon_confused.gif A visszaút: icon_cry.gif sajnos reggeli indulás 8.10-kor indul a repcsi Pozsonyba. Útközben leszállunk Karpathoson. Pozsonyból kb 3 órás út a transzferbusz Pestig. icon_cry.gif icon_rolleyes.gif icon_confused.gif
Azt, hogy Santorinin melyik helységben leszünk elszállásolva még mindig nem tudjuk. Az csak a helyszinen derül ki. Node a lényeg, hogy Santorinin leszünk. icon_cool.gif icon_lol.gif
Üdv: Josza
  Josza2 | #62756 Üzenet | 2008-05-23 14:49:31 |
Eszter79 írta:
Cilla, Josza, nemsokára már ti is egy héten belül vagytok. De jó.
icon_smile.gif Gyönyörû helyre mentek. A szüleim tavaly egy hetet voltak Krétán, és utána egy hetet Santorinin. Mesés. Álmaim szigete, és lehet hogy csak tényleg álmaimban jutok el oda. icon_cry.gif
Na nem baj, most Pagrának örülök nagyon. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Boldog készülõdést.

Kedves Eszti! icon_lol.gif
Te is fantasztikus helyre mész. icon_lol.gif A szárazföld legszebb városa szerintem Parga, azon kívül a szívünk csücske. Jártunk már igencsak sok szép helyen pld. Mykonoson, de olyan hangulatú és speciális szépségû helyen még soha. Parga nem hasonlítható össze semmivel. Biztos Téged is megfog. icon_lol.gif
Ezzel az Aeolus úttal már nem is elérhetetlen Santorini. Biztos el fogsz tudni Te is oda utazni. Kettõnknek 132 000 Ft a "kombinált" úttal.
  Timba | #62782 Üzenet | 2008-05-23 18:53:57 | Válasz a #62756. hsz-ra Előzmény #62756
Sziasztok Josza Cilla!

Biztos nagyon szép utatok lesz, ezt a hajót én is ismerem,meleg is lesz icon_lol.gif icon_cool.gif ,hiszünk a jóslatodban,mi már elküldtük Nektek a36 fokot icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif vár benneteket icon_cool.gif

üdv timba
  Josza2 | #62785 Üzenet | 2008-05-23 19:09:40 | Válasz a #62782. hsz-ra Előzmény #62782
Szia Timba!
Köszönjük a jókívánságot és a jó idõt is. icon_wink.gif icon_lol.gif
Remélem Nektek is hasonlóan jó idõtök lesz. Máris intézkedek, haladéktalanul beszélek Zeussal.
  Eszter79 | #62905 Üzenet | 2008-05-24 11:08:05 |
Josza, ez az ár tényleg nem olyan vészes. Fõleg hogy repcsis az egyik út. Még soha nem utaztam repülõvel, és szívesen kipróbálnám. icon_wink.gif
Nagyon jó lehet nektek, hogy már szinte hazamentek görögbe. Nekünk meg azért jó, mert szinte minden topicban tudtok jó tanácsokat adni.
icon_lol.gif
Sziasztok.
(Te az életben is ilyen mosolygós ember vagy mint ez a helyes figura? Legalábbis én igy képzellek el.) icon_lol.gif icon_lol.gif
  Cilla | #62908 Üzenet | 2008-05-24 11:33:17 |
Eszter79 írta:
(Te az életben is ilyen mosolygós ember vagy mint ez a helyes figura? Legalábbis én igy képzellek el.) icon_lol.gif icon_lol.gif

Szia Eszter!
Igen, jól képzeled, Õ az életben is ilyen mosolygós ember, az én legnagyobb szerencsémre! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  Cilla | #62917 Üzenet | 2008-05-24 14:32:56 |
josza2 írta:
Ezzel az Aeolus úttal már nem is elérhetetlen Santorini. Biztos el fogsz tudni Te is oda utazni. Kettõnknek 132 000 Ft a "kombinált" úttal.

Pontosabban 130 500,-, de ebben már a reptéri illeték és a külön biztosításunk is benne van!
Ne add fel, jó pár éve álom nekünk is, de végül csak összejött! icon_smile.gif
Ezért még azt a gyûrõdést is ki fogjuk bírni, sõt biztosan lesznek részei, amit kifejezetten élvezni fogunk. Például a hajóút. Ezzel a hajóval már utaztunk, nagyon kényelmes, és talán még nem lesz tele.
  Cilla | #62918 Üzenet | 2008-05-24 14:34:55 |
dzsajni írta:
Szia Cilla!
Nagyon jó utat kivánok nektek!!
Hazaértetek várom a beszámolókat icon_smile.gif

Köszi a jókívánságokat, és gyûjtjük az infokat! icon_smile.gif
  Cilla | #62921 Üzenet | 2008-05-24 14:41:57 | Re:
timba írta:
Sziasztok Josza Cilla!
Biztos nagyon szép utatok lesz, ezt a hajót én is ismerem,meleg is lesz icon_lol.gif icon_cool.gif ,hiszünk a jóslatodban,mi már elküldtük Nektek a36 fokot icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif vár benneteket icon_cool.gif
üdv timba

Sziasztok, Nektek is minden jót az útra! icon_smile.gif
Aztán jól nézzetek körül, mert egyszer Makriba is szeretnénk elmenni, eddig csak kerülgettük, de engem nagyon érdekel az a dagonyázós rész!
icon_lol.gif
  Dzsajni | #62932 Üzenet | 2008-05-24 16:54:39 | Válasz a #62905. hsz-ra Előzmény #62905
Szia!

Nagyon sok Boldog Névnapot kivánok ! icon_smile.gif
  Timba | #63580 Üzenet | 2008-05-28 22:19:26 |
Sziasztok Cilla Josza!

Ha nem lennénk gépközelben,minden jót, szépet,vigyázzatok egymásra, érezzétek magatokat NAGYON JÓL,
Jana-timba.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 40 41 42 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu