Próbálkoztam én mindennel, de párom ismakacs A pasiknak + van egy olyan jó tulajdonságuk, DAFKE AZÉRT SEM
7 éjszakát töltünk Parissaban, úgy szeveztem,h azért legyen idõnk pihenni is.
Az uicum és sör terápiát is javaoltam otthon, de hajthatlan, ráadásul imádunk mindketten vezetni
Inkább nem is erõltetem a repülõt, ha nem akarnék felülni engem is bombázhatnának bmivel, akkor sem ülnék fel
Gondolkoztam azon is, h befizetek sutyiban egy kombináltat, h oda busz vissza repülõ, mert hát onnan csak haza kell jöni vhogy, de jobb a béke és nem verem át
Van idõnk, két hét szabit veszünk ki, ha minden jól megy
A villa valvis-ban foguk lakni, ha minden igaz. Ha vmelyikötök tudja merre van, és milyen szivesen olvasék róla.A neten már megnéztem, sztem nem olyan rossz
A naplementére gyúrunk, hiszen Santoriniben ünnepeljük párom szülinapját és a 10.évfordulónkat. Tuti romantikázunk:)
Sziasztok!
Nagyon rendes az Aeolus. Ma tudtuk meg,hogy 31.én 01 óra 50 perckor indulunk busszal a Hõsõk terérõl. Másnap reggel 7 óra 15 kor indul a Blue Sky Pireusból. Azzal már egyszer utaztunk Mykonosból Pireusba. Pazar hajó. Minden luxussal el van látva és öt szintes. A lényeg, hogy elsején a menetred szerint du.3-kor partra szállunk Santorinin és ott is maradunk két hétig. Vissza repcsivel jövünk 14-én éjjel.
Cilla, Josza, nemsokára már ti is egy héten belül vagytok. De jó.
Gyönyörû helyre mentek. A szüleim tavaly egy hetet voltak Krétán, és utána egy hetet Santorinin. Mesés. Álmaim szigete, és lehet hogy csak tényleg álmaimban jutok el oda.
Na nem baj, most Pagrának örülök nagyon.
Boldog készülõdést.
Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok. Valóban már csak egy hét.
Jó hír, hogy ma megérkezett az Aeolustól a beszállókártya és némi szerény információ, miszerint, 31-én 01 óra 50 perckor indul a busz a Hõsõk terérõl. Az útvolnal Szerbia- Macedónia. (igaz szlovák busz lévén, õket nem útálják a szerbek) Pireusba érünk terv szerint 1.-én reggel 6 órakor. Onnan a Blue Sky Paros nevû hajó 7 óra 25.-kor indul és az õ leírásuk szerint 19.25-kor érkezik a hajó Santorinire. Mi megnéztük viszont a menetrendet, ami szerint 15.10 kor kell Santorinire érkeznie. Egy picit sem mindegy. Nem tudom, kinek higgyek? A visszaút: sajnos reggeli indulás 8.10-kor indul a repcsi Pozsonyba. Útközben leszállunk Karpathoson. Pozsonyból kb 3 órás út a transzferbusz Pestig.
Azt, hogy Santorinin melyik helységben leszünk elszállásolva még mindig nem tudjuk. Az csak a helyszinen derül ki. Node a lényeg, hogy Santorinin leszünk.
Üdv: Josza
Cilla, Josza, nemsokára már ti is egy héten belül vagytok. De jó.
Gyönyörû helyre mentek. A szüleim tavaly egy hetet voltak Krétán, és utána egy hetet Santorinin. Mesés. Álmaim szigete, és lehet hogy csak tényleg álmaimban jutok el oda.
Na nem baj, most Pagrának örülök nagyon.
Boldog készülõdést.
Kedves Eszti!
Te is fantasztikus helyre mész. A szárazföld legszebb városa szerintem Parga, azon kívül a szívünk csücske. Jártunk már igencsak sok szép helyen pld. Mykonoson, de olyan hangulatú és speciális szépségû helyen még soha. Parga nem hasonlítható össze semmivel. Biztos Téged is megfog.
Ezzel az Aeolus úttal már nem is elérhetetlen Santorini. Biztos el fogsz tudni Te is oda utazni. Kettõnknek 132 000 Ft a "kombinált" úttal.
Szia Timba!
Köszönjük a jókívánságot és a jó idõt is.
Remélem Nektek is hasonlóan jó idõtök lesz. Máris intézkedek, haladéktalanul beszélek Zeussal.
Josza, ez az ár tényleg nem olyan vészes. Fõleg hogy repcsis az egyik út. Még soha nem utaztam repülõvel, és szívesen kipróbálnám.
Nagyon jó lehet nektek, hogy már szinte hazamentek görögbe. Nekünk meg azért jó, mert szinte minden topicban tudtok jó tanácsokat adni.
Sziasztok.
(Te az életben is ilyen mosolygós ember vagy mint ez a helyes figura? Legalábbis én igy képzellek el.)
Ezzel az Aeolus úttal már nem is elérhetetlen Santorini. Biztos el fogsz tudni Te is oda utazni. Kettõnknek 132 000 Ft a "kombinált" úttal.
Pontosabban 130 500,-, de ebben már a reptéri illeték és a külön biztosításunk is benne van!
Ne add fel, jó pár éve álom nekünk is, de végül csak összejött!
Ezért még azt a gyûrõdést is ki fogjuk bírni, sõt biztosan lesznek részei, amit kifejezetten élvezni fogunk. Például a hajóút. Ezzel a hajóval már utaztunk, nagyon kényelmes, és talán még nem lesz tele.
Sziasztok Josza Cilla!
Biztos nagyon szép utatok lesz, ezt a hajót én is ismerem,meleg is lesz ,hiszünk a jóslatodban,mi már elküldtük Nektek a36 fokot vár benneteket
üdv timba
Sziasztok, Nektek is minden jót az útra!
Aztán jól nézzetek körül, mert egyszer Makriba is szeretnénk elmenni, eddig csak kerülgettük, de engem nagyon érdekel az a dagonyázós rész!