A kolostor Frininél, a fõvárostól úgy másfél-két km-re van, nem fizetõs, a kertje gyönyörû, meg a kilátás is a kertjébõl, ráadásul talán 1-2 helyre be is mehettünk. Egy sétát megér
A Zaloogo a szárazföldön van, és az Acheron-túra (fakultatív, nagyon tartalmas, hosszú nap)során látogattuk meg.
Figyelj errõl az 1158 méteres Elati hegységrõl tudsz valamit írni?
Zöld v.tar hegy? Bejárható v.úttalan?Egyátalán érdemes foglalkozni vele?
Hegységek vonzanak bennünket.Mint Kefán is az Enos a maga 1628 méterével ami a legmagasabb hegység a Jón-tengeri szigeteken.A Pantokrátort is megmásztuk Korfun,de az csak 900 egynéhány méteres és kopár eléggé.Sõt inkább sivár.Zantén meg nem volt csak a Vrachionas ami nem különesebb és 756m.
Atosz!
Hát Lefkason még nem túráztunk (legalábbis amolyan igazit nem), de nem olyan kopár, mint az említett. Egy igazi hegyi-túrára mi is beneveznénk, de igazi infóval nem szolgálhatok, próbálkozz inkább ...nnna ezt inkább priviben, mert kikapok, ha kimondom:-)
Egyébként van egy térképem, amin ha jól emlékszem, jelölnek némi túraútvonalakat is, elõkeresem és iderakom, hátha mást is érdekel.
Köszi a privit,megkaptam, igyekszem majd ezt a megoldást kialakítani.
A térkép amit feltettél inkább az utak minõségét feltételezi a helységneveket nem lehet kivenni,de nekem már sikerûlt egy jó autós térképet is megszerezni, ahol primán látni a települések neveit is, ami sok esetben a legjobb útbaigazító, hogy hol tévelygünk...
Egy kollegina férje küldte,egy kicsit viseletes,de nem számít addig bírni fogja,de kocsi bérléskor ahol kértem majdnem minden esetben adtak,volt ahol automatice adták a kocsihoz.