De hát busszal mentek Tolóba, nem? Akkor szerintem egyértelmû a hajó. Monemvassia miatt nem érdemes autót bérelni. A hajón, meg lehet, hogy még van valami kajálás is (?). Én a hajót választanám.
Szia! Persze hogy busszal megyünk és hajóval is szeretnénk menni. De mint írtam már, attól tartok, június elején még nem indul hajó. Eddig ugyanis amikor szept-ben voltunk kint, akkor meg MÁR nem jártak a hajók Monemvassiába. (Hydra volt) Emiatt aggódok, amúgy nem lenne ebbõl gondom.
Ha már csak ez hiányzik az életedbõl Tolo környékén, akkor számolj egy kicsit! A 400 km 40 km/órás átlaggal számolva tíz órás út. Ilyen átlaggal van idõ meg-megállni és kicsit nézelõdni (de inkább visszafelé, ha belefér!) Ha reggel 7 órakor elindulsz és este 9 órára érsz vissza, akkor az 14 óra, azaz marad 4 órád a tetthelyre, s ez elég. Indulhatsz egy órával elõbb és érkezhetsz késõbb… Persze számold a bérautó és a benzin árát is… Szóval, megerõltetés nélkül meg lehet csinálni, csak húzós cseppet…
Jó térkép nélkül el ne indulj!
H.apcinak igaza van. Egyébként pedig kár lenne kihagyni, mert döbbenetes, fantasztius látványosság.
Sajnos rossz hír, tavaly mi is júniusban voltunk és nem volt még hajójárat Monemvasiába.
H.apcinak igaza van. Egyébként pedig kár lenne kihagyni, mert döbbenetes, fantasztius látványosság.
Sajnos rossz hír, tavaly mi is júniusban voltunk és nem volt még hajójárat Monemvasiába.
Elszomorítottál. Annyira szeretünk hajózni. Nincs az a teknõ amibe ne szállnánk be, csak a tengeren legyen.
Részben homokos és a víz felé kezd kicsit kövesedni, illetve inkább a vízben apró köves ahogy mész be.
Kinti részen simán le lehet feküdni akár egy törölközöre is, de ugye a Stella-ban adnak napágyat is ingyenesen amit akár.
Korábban mutattam képeket de akkor újra
Itt ha kicsit visszaolvasol vagy nézel az oldal közepéig sok képet találsz pont errõl a részrõl illetve a másik nagy strandról is.
Sokakkal ellentétbe a "helyi" nekem sokkal jobban bejött.
Viszont ha megkérdezhetem melyik utazási irodánál és mennyiért foglaltátok le a Stella-t konkrétan?
Szia Breki1.Köszönjük a választ.Mi a Grand Tours utazási irodánál foglaltuk le.Aug.16-tól 30-ig. mi 2 hétre megyünk.Összesen 305000 ft 2 felnõtt 2 gyerek.Ebbe benne van a buszhely foglalás is.Szia!