Kösz az infókat,idõközben nekem is volt idõm elolvsni a korábbi hozzászólásokat és örömmel tapasztaltam hogy szinte kivétel nélkül mindenkinek jók a tapasztalatai a szigetrõl. Az irodában mondták hogy rajtunk kivül csak egy párt érint a szálláscsere,úgy sejtem ti vagytok azok. Egy biztos sok magyarba nem fogunk bele botlani,de ez részemrõl nem is olyan nagy baj!A Pyg.szobai erkélyei úgy látom tengerre nézõek,ha nem takarja a kilátást fa (fák).Biztonság kedvéért én felsõ emeleti szobát kértem.Azt mondták ha lehetséges akkor megoldják.Fotójuk persze nem volt,mondtam majd szeptemberben jutányos áron tõlem kaphatnak majd néhányat!
A hajnali 4.10-es indulás kicsit rosszul fog esni,de állitólag 9-re már Kos-on leszünk,ugyhogy egy d.u-i fürdés talán bele fog férni az elsõ napba.Én tavaly is Aeolusékkal voltam,de Zakynthos-on,Igaz busszal (32 ó. oda,28 ó. visszaut),senkinek sem ajánlom.A szigetet viszont mindenkinek,nagyon szép,nyüzsgõ és olcsó volt.A szállások is elfogathatóak voltak,telepitett idegenvezetõ viszont nem "zaklatott" minket a jelenlétével szinte 1X sem.
gy gondolom (és remélem!) nagyon jó kis másfél hetünk lesz!
Bennt voltam ma az irodában, és informálódtam egy kicsit. A pegazus apartman mindenképpen emeleti lesz, és panorámás, ellátást és szoba felosztást tekintve u.a mint a horizon.Kivéve hogy nem lépcsõs.
Indulás: augusztus 26. REggel 4:10-kor. 9:05-re ér le Kosra, onnan kb 50 perc komp, tehát a csajszi azt mondta, hogy kb 11 re le is érünk.
Visszafelé: 8:40 kor indul vissza a repcsi Kosról.
Az utasinfót még nem tudta odaadni, de mondta hogy ha szeretném holnap átküldi e-mailben.
Szóval ha megkapom és gondolod akkor átküldhetem neked is ha kell.
Ha úgyis egy cipõben evezünk.
Egyébként ez csak egy javaslat, de ha megyünk akkor a reptéren nem találkozhatnánk vagy ilyesmi? Mármint így négyesben D
Köszönöm,negkaptam a "csomagot" mindig megnyugtat ha poz. dolgokat olvashatok arról ahová éppen készülük. Most megyek 7X G.o-ba,eddig csak poz.benyomások értek,uhogy modt is remélem a legjobbakat.Az irodának az a dolga hogy elvigyen meg hazahozzon,a helyszínem én nem nagyon szoktam foglalkozni a tel.id.vez.zel.Igaz õk sem velünk!
Remélem igazad lesz az érkezéssel kapcsolatban,a komp indulási idõpontokrol (To road to kalymnos - 2. komp indul 17.30) több féle infót olvastam,remélem az iroda igazat mondott,nem szeretném a nyaralást fél napos Kos-i városnézéssel kezdeni!
E-mail-címem én is megadtam az irodának,remélem megküldik,bár hazafelé nagyjából útba is esik az iroda. Azért köszi! Ti B.p-en laktok?
Szeptember 6-án mi is utazunk Kalymnosra a Kedvesemmel. Úgy alakult, hogy a Pygazus stúdióban szállunk meg. Olvasgattam a fórumot, és láttam, hogy sokan választották idén ezt a szállást.
Elég kevés infót, képet sikerült összeszedni errõl a szállásról, ezért arra kérnélek titeket, hogy légyszíves linkeljetek be képeket ha van a Pygazus-ról/-ból, vagy küldjetek a mailcímemre: zacharb@freemail.hu
Köszönöm,
Üdv.,
Balázs
Ui.: Ez lesz az elsõ külföldi kirándulásunk, remélem jó lesz