Nem vicceltem! Tényleg minden kapunál elég volt 1-1 Euro. A hapsi eltette és nem szólt egy szót sem. Ha ennek ellenére valaki váltani akar, nyugodtan tegye meg, csak szerintem felesleges.
Mi szombaton jöttünk haza, Görögországban egyszer mértek, de nem szóltak semmit, bár mindenki ment mint a meszes. Ez egyébként az egész országra igaz, a Korinthosz-Patra autóutat csak igazán elvetemülteknek ajánlom. Ott aztán új értelmet nyer a halálfélelem...
Viszont Macedóniában a pályán civilruhás ember nézelõdik a nyolcvanas táblánál, aztán pár kilométerrel arrébb közlik az emberrel, hogy leradarozták. 20 euró zsebbe. A szerb-macedón határ után Macedóniában 60-as tábla van, azt mindenki tartsa be, még akkor is ha fájdalmas, mert ott viszont tényleg mérnek, kézi lézerrel, még a rendõrautót sem lehet kiszúrni, mert egy erdei úton áll.
Ha valaki tudna egy Magyarország (Szeged) - Románia - Bulgária - Görögország (Sarti) útvonaltervet , esetleg pro és kontra ajánlást, akkor szívesen venném
/ cca. -17 000 Ft azért gondoltam erre /
Ha valaki tudna egy Magyarország (Szeged) - Románia - Bulgária - Görögország (Sarti) útvonaltervet , esetleg pro és kontra ajánlást, akkor szívesen venném
/ cca. -17 000 Ft azért gondoltam erre /
Romániát, Bulgáriát alaposan végigjártam, s voltam Sartiban is, válaszolnék is, de még akérdést sem értem!
Korábban volt errõl szó az indexes topicban:
"Szabadka-Novi Sad: Sirig és Novi Sad között van a fizetõkapu,terhát nem sokkal NJovi Sad elõtt: SWirig felé le kell menni az autópályáról,s a régi 5-ösön kell menni Novi Sad-ig. Ott rögtön vissza lehet hajtani az autópályára, majd : 2. Novi Sad-Belgrád: a köv. fizetõkapu elõtt, Inðijánál lemenni, majd Nova Pazova-nál visszatérni!"
Van valakinek errõl konkrét infója?
Csak úgy fizetés nélkül le lehet menni?
Gondolom egyirányú ha mégsem jó az infó akkor.........
Sziasztok!
Akkor feltenném részletesebben a kérdést:
Mit szóltok hozzá mint alternatív útvonal. A H - RO - BG - GR útvonal a jobb, v. a H - SRB - MC - GR.
Mivel úgy vélem itt 98%-ban az utóbbi a megszokott útvonal - az autóm szinte magától odatalál - ezért kérdeztem mert meg szeretnék spórolni vele 16 - 17 000 Ft-ot mivel cca. ennyi az autópályadíj oda-vissza.
Tavaly itt olvastam idén még így senki nem ment, hogy a román, bulgár utak minõsége nagyon rossz, fõleg most, hogy a szerbek magyar határtól, a mac. határig, minõségi utakat csináltak. Szóval 17 e Ft ért reszkirózni , én biztosan nem tenném meg.
Mit szóltok hozzá mint alternatív útvonal. A H - RO - BG - GR
Minket tavaly erõsen lebeszéltek errõl az útvonalról. Szép, de az útminõség nem igazán jó, habár folyamatosan fejlõdik. Útdíjak itt is vannak, még ha nem is olyan magasak, mint a szerbeknél. Gondot jelenthet még a komp rendszertelen indulása Bulgáriában. Nem közlik, hogy mikor indul a következõ, ezért órákat is várhatsz.
Ha kalandvágyó vagy, akkor próbáld meg. Mi siettünk Görögországba, ezért nem vállalkoztunk rá, pedig itt van a Román határ a szomszédban.