Szia Juhi!
Na, errõl a last minute-ról valahogy lemaradtam. Azt hittem, hogy az én utamra mondod, hogy ha sikerül, ezért nem értettem. Hát akkor Juhi én is nagyon drukkolok neked!!!!
Sziasztok, tegnap jöttünk haza Tolóból. Mikor elindultunk folyton ezt a topikot olvastam és mindenhol a LIDL-rõl, mint kedvezõ árakkal bíró marketrõl írtatok.Mi találtunk egy - szerintünk- sokkal jobbat, a LIDL-tõl kb. 1 km-re. CHAMPION Nr.1 a neve, ha Tolo felöl megyünk Naplion felé, akkor a nagy kanyar után kb. 1 km- bal oldalon található - , még a Naplion várostábla elõtt. Mindenkinek ajánlom, hasonlít a Corara, vagy nagyobb hipermarketekre.üdv.
A Cahmpinont én is ajánlottam itt többször is. Nem csak Nafplionnál van, hanem Argosznál is van egy. Nagy a választék, valóban minden van, de én az árait nagyon drágának találtam, minden egy árban volt a tolói kisboltok áruival, sõt volt, ami még drágább is volt. Általában csak a "cash+carry" csomagolásokra volt igaz, hogy olcsóbbak (hatos csomag stb.)...
Örülök, hogy ti is és Siemenc is jól éreztétek magatokat. Várjuk az élményeket!!!!
Elõször a Lidl-ben voltunk - bocsi én nem emlékszem, hogy olvastam volna a Championról - tele volt magyarral ,mármint a Lidl.Mondtam is,hogy mindenki olvassa a fórumot
Következõ nap mikor Naplionból mentünk visszafelé Tolóba, akkor ugrottunk be megnézni, hogy milyen árak vannak. Gyümölcs, sajt(40dkg FETA 2,8E), üditõ(1,5l. Fanta: 1,2E kenyér:0,6E, sör:Mythos (6db-os, 0,33l) 3,2E.felvágott olcsóbb volt, mint a Lidl-ben.
Egyébként Tolo nagyon jó hely, finom kajákkal - pld.Stiros Taverna-, kedves emberekkel és tiszta tengerrel.
Mivel nem tudom mire vagytok kiváncsiak,ezért nem igazán tudok mit írni. Mi a Maria apartmanban voltunk, ez Tolo végén van, a kikötõ közvetlen közelében. Elõször nem igazán örültünk neki, hogy nem a központban van, de rájöttünk jobban jártunk, mintha a 40 fokban a hegyre kellene mászni.Az apartman kultúrált, ajánlom mindenkinek(IBUSZ).Kirándultunk Idrara, mindenkinek ajánlom, szamaragolni kötelezõ! Az IBUSZ utazási irodába fizessétek be(29E), olcsóbb, mintha a Pegazusnál fizetnétek (32E).Megnéztük Epidavros, lenyûgözõ,órákig tudnék ülni a színházban, voltunk Archea Korintoshoson és természetesen a csatornánál is, Mükeneben, Nafplioban.Nekünk ennyi fért bele. Vettünk finom Nemea-i bort, és OUZO-t. Emlékezni jó lesz vele Várom a kérdéseket.