Mi a Horizontban nem gyõztünk kupit csinálni, mert 2-3 naponként takarított a tulaj, meg állandóan mosott (ágynemût), úgy-hogy tök jó öblítõillat áradt a száradó ruhák felõl.
Tényleg.... állandóan volt kint (hátul) kiterített ágynemû! Azért azt hiányoltam hogy nem volt egy kis-seprõ+lapátka a szobához. Jó lett volna néha összeszedni vele a behordott strand homokját, mert "recseget" 2-3 napig..
Mi anno vagy 15 éve a Bellával mentünk talán Korfura, és a szokásos jugó balhé miatt telefonáltunk indulás elõtti napon, hogy változott-e valami, mire megkérdezték, hogy a táviratot nem olvastuk-e el:-))
A táviratot azóta is várjuk, ha utcsó nap nem keresem õket, még mindig ott állunk a parkolóban, mert 4-5 órával elõbbre hozták az indulást.
Mi most szalltunk le kb 2 oraja. Koson voltunk 2 hetig, meg persze Kalymnosra is atsasoltunk, de ottani arakat nem tudok mert csak 2 orat voltunk ott, tehat berlesnek eselye sem volt. Viszont Kos ami nincs tul messsze onnan, ott a robogo 25-35 euro/nap. Ha tobb napra veszed ki, akkor engednek. Valszeg ez Kalymnoson is hasonlo.
Esetleg nem lenne kedved egy beszámolót írni a beszámolók részbe? Mert Kalymnoszról még nincs, és szerintem rajtam kívül még sokakat érdekel úgy általában minden infó a szigetrõl.
Igen béreltünk robogót.
A kicsi EUR: 15,-, az eggyel nagyobb 17,- /nap.
+ a biztosítás (opcionális) 4,- EUR / nap
2 kölcsönzõ is is van, de az árak egyfomák.
MI a HOrizonba foglaltuk ler a szállást, ami mint odaérkezésünkor kiderült, idén nem nyitott ki.
Amúgy a sziget csodaszép!!!!
Bár az utlsó napunkta az Aeolus jól el qrta, szóval egy nappal meg lettünk rövidítve.
Reggel szóltak, hogy 2 óra múlva hagyjuk el a szállást és mindenféle fura sztorikkal álltak elõ.
Aztán este 7-ig buszon zötykölõdtünk, amikor is letettek minekt Kos szigetén egy legelõ melleti szálláson.
Szóval nem fairek egyáltalán.
Jövõre tuti nem megyünnk velük.
Majd még írok, de most megysek aludni, mert holnap van az elsõ munkanap.
Jaj lehet, hogy akkro nem voltam érthetõ.
Minket a Horizon helyett, egy Pegazus (Pegasus) nevu apartmanban szállásoltak el.
Amúgy nem volt vele semmi baj. Nem tudom, hogy kinyit e idén a Horizon.
Nekünk zt mondták, hogy akkor kapták a hírt, de így utólag már ezt sem hiszem el.
Mi is repülõvel mentünk, de az Koson száll le, ezért írtam, hogy est 7-ig buszoztattak minket.
Ha Masouriba mentek akkor jó nektek, meret szerintem nagyon szuper hely.
Bár a strandja nekem nem jött be, ezért mindig Mrthyesbe jártunk starndra, ami nem több 10 percneél gyalog.
Ja és a Pegazus bejáratánál van egy forrás, úgyhogy még ásványvizet sem kellett vennünk.
Írj még ha van kérdésed, mert most még frissek az emlékek.
Jó hétvégét Mindenkinek!