Már korábban említve lett, hogy olyan mint turista cascó megszünt létezni. Az Allianznál nekem ezt a szolgáltatást fõ/napra hoztákki a gyerekere van félár. A nagy kiesett a kedvezmény listáról mi ezé rt választottuk az alábbi biztosító.
Unionnál kötünk családi csomagot 1190Ft /nap ,ebben jogvádelemig szinte minden bennevan.
Az útra is itt kötünk cascót 4800Ft/hó ( negyedévig fizetem és utánna nem )
Én csak azt akartam ezzel írni, hogy egyszeri casconak nincs értelme, csak tavaly a biztositó ezt a kis "semmiséget" elfelejtette közölni, és simán megkötötték az útra a cascot, mivel mondva lett mi mit akarunk. Most a haver anyukája világosított fel bennünket aki biztosítós, hogy ez abszolut nem így van.
Az Allianzhoz pedig azért ragaszkodnánk, mert Szalonikibe tán van képviseletük.
Szóval én megnéztem az Union ajánlatát, a honlapjukon, mert gyanúsan olcsónak találom. Azok a tételek a zeusék biztosításában sincsennek benne, amit itt felsoroltam az Allianz magasabb kat. biztosításában, és a limit összegek is kevesebbek, mint az alacsonyabb Allianz csomagban. Ráadásul sok helyen összegek nincsennek feltüntetve, hogy milyen összegû kárig terítenek meg.
Így érthetõ, hogy ez a biztosítás olcsóbb mint a másik.
Szerintem érdemes összehasonlítani ki mit és milyen limit összegig biztosít bennünket, és nem biztos, hogy mindig az olcsóbb biztosító ajánlata a jobb is.
Viszont köszönet Barbageorgopulosznak a telefonért, és holnap még egy kört futunk a casco ügyben.
Zeus: normal cascot kotsz? es fizeted harom honapig? ez mind szep es jo de milyen autora jon ki 4800-ra? Nekem mikor meg volt cascom Allianznal ha minden extra felszerelesre kotottem volna, vmi 30000 koruli osszeget mondtak igy hat bekellett ernem egy olyan valtozattal amibe nem vettek bele mindent, par lufi, ha tortenik vmi meg zsebbe nyulos tud lenni... igy 16 volt havonta...
Zeus: normal cascot kotsz? es fizeted harom honapig? ez mind szep es jo de milyen autora jon ki 4800-ra? Nekem mikor meg volt cascom Allianznal ha minden extra felszerelesre kotottem volna, vmi 30000 koruli osszeget mondtak igy hat bekellett ernem egy olyan valtozattal amibe nem vettek bele mindent, par lufi, ha tortenik vmi meg zsebbe nyulos tud lenni... igy 16 volt havonta...
...errõl van szó , pár évet én is lehúztam , mint biztosítós ( még a Hamzsabégi úton- akkor még ÁB- kezdtem ; nem tegnap volt )
akkor sem szivesen kötöttek csak külföldre szóló AC-t - szinte mindenkinek
külföldön törték fel az autóját.....
Árakon ne lepõdjünk meg ; a kenyér sem 3,60.....
Tehat akkor mint volt/biztositos azt javaslod, hogy normal cascot kossunk ami kulfoldre is ervenyes? Melyik cegeknel erdemes kopogtatni? Allianz regen korrekt volt... esetleg mas biztosito meg?
Tehat akkor mint volt/biztositos azt javaslod, hogy normal cascot kossunk ami kulfoldre is ervenyes? Melyik cegeknel erdemes kopogtatni? Allianz regen korrekt volt... esetleg mas biztosito meg?
Nincs jobb megoldás , ha Casco-t akarsz és nem egy utasbiztosítás/"casco"
ami valójában nem biztosít igazán sem erre , sem arra - öszvér .
DE ; ha kötsz annak feltételei nem biztos , hogy számodra elfogadhatóak ,
Biztosítási években számolnak , nem lehet csak úgy lemondani ,,,,,,,,,,,,, stb.
ÉN nem tudok ajánlani , mint biztósítós utoljára brokerként ügyködtem , így
sajnos mindet ismerem , - ezért hagytam ott a szakmát
-kifordult a gyomrom.
kar, hogy nem irnak semmi tobbet rola, igy muszaj lesz bemenni...
visszaterve az elozo normal cascos kotesre, szerintem sok feltetele nincs azon kivul hogy hatarozatlan idore kotom, tehat a 3 honapot leszek koteles kifizetni de tobbet nem es lemondhato. a baj csak ott kezdodik, ha tobbszor ezt megcsinalom kivancsi leszek melyik az a biztosito aki elturi es nem huzzak a szajukat, es nyilvan pofa is kell hozza...
ha vmit nem jol irtam akkor kernem nezzetek el a tudatlansagom...
Szerintem nem kell bemenni. Felvettem velük a kapcsolatot, remélem holnap már többet tudok.
Ha van kérdésetek, írjátok meg, hogy rá tudjak kérdezni. Persze nem csak az árra gondolok.
[quote="Popeye77"]kar, hogy nem irnak semmi tobbet rola, igy muszaj lesz bemenni...
visszaterve az elozo normal cascos kotesre, szerintem sok feltetele nincs azon kivul hogy hatarozatlan idore kotom, tehat a 3 honapot leszek koteles kifizetni de tobbet nem es lemondhato.
Antero!
Lehet, hogy mára már nekem volt sok a jóból, ezért értetlenkedem. De mi az a NEM?
Popeye77 írta :visszaterve az elozo normal cascos kotesre, szerintem sok feltetele nincs azon kivul hogy hatarozatlan idore kotom, tehat a 3 honapot leszek koteles kifizetni de tobbet nem es lemondhato. a baj csak ott kezdodik, ha tobbszor ezt megcsinalom kivancsi leszek melyik az a biztosito aki elturi es nem huzzak a szajukat, es nyilvan pofa is kell hozza...
ha vmit nem jol irtam akkor kernem nezzetek el a tudatlansagom...
Nem lehet lemondani casco -t ; csak évfordulóval - Popey77 megköti ,
3 hónap múlva felmondaná , de közlik vele ; nem lehet , Popeye77 nem fizet
- dij nem fizetés miatt megszûnik DE az éves dij jár a biztosítónak , 9 hónap dijhátralékot perelhet a biztosító ... nyuffff
Na örülök zeus, hogy azt alinket megtaláltátok amirõl írtam délután, és erre jött a válaszod, hogy ez nem létezik. Bizony az Allianznál van ilyen, mi ma délelõtt voltunk ott, és kaptuk azokat az infókat amit leírtam már a topikba.
Szóval amit az Antero ír az úgy van, mi is ezt a tájékoztatást kaptuk ma, így mi nem kötünk túrista cascot, bár holnap még egy biztosítót azért megkérdezek. Hiába van a kockázat vállalása mondjuk a biztosítónak a mai napon, az egész évet leverik baj esetén az autóson.
Épp azt számoltuk a férjemmel, ha nem lopják el odakint, csak össztörik, a férjem haverja 340ezerét simán rendbe teszi az autót.