Én késõbb megyek, mint Ti! Bogobeának majd szólunk, hogy mikor meneküljön az Olympos-ra.
Olyan boldog vagyok, hogy a 200 napból már 101 eltelt. Már csak kétjegyû szám szerepel az indulási idõpontnál. Remélem gyorsan elröpül ez a bõ 3 hónap. Már nagyon bevagyok sózva.
Sajnos nekem még nem sikerült megcsinálin az avatart ezért mindig a tied nézem még hány napom van vissza. Jó tudni, hogy együtt megyünk! Szépen fogynak a napok, de mindig irigykedem rra aki elõbb megy. Nekünk akkor lez jó ha a többiek már hazajöttek és rán irigykednek majd, hogy mi még utazunk az idén.
Ne félj. Hamar eljön a mi idõnk is. Addig kicsit szenvedünk. De az sem lesz olyan nehéz, mert jönnek az albumok és a beszámolók. Nagyon jól fogunk szórakozni addig is.
Nem kell avatar, ahhoz, hogy beírd a szükséges adatokat.
Teljesen értem az érzéseidet,szerdán reggel rosszul lettem az örömtõl/másra nem tudok gondolni/,mert elolvastam,hogy már csak mennyi van...Hál istennek,sokan már 2-3 hét mulva mennek,igy friss képeket és élményeket is fogunk látni-hallani-Halkidiki térképen néztem,hogy Skala elég messze van Sarttól.Még ha áthajózunk Pefkohoriba,akkor is... valószinûleg nem látom meg imádatod földjét...de a képekre várok!
Köszi csutek közben sikerült beállítani a dolgokat, csak a képfeltöltés nem megy. Majd arra is rájövök szerintem túl nagyméretûekkel próbálkoztam, errõl ennyit mert nem jó helyen vagyok a témával és kapok a fejemre.