Köszi szépen, és én is kívánok nektek, nagyon jó útat Londonba, és esõ mentes napokat, a nézelõdéshez, vásárláshoz.
Akkor csütörtökön talizunk itt, és beszélünk az élményeinkrõl!!!!!
Egyébként most olvastam, hogy a királynõ õrségének néhány tagja meztelenül részegen bulizott és videot is csináltak róla. Szóval a medve sapkásak nem olyan ridegek mint látjátok majd
Nagyon kellemes utat kívánok Nektek, és örülök, hogy jól sikerült a meglepetés.
A Yahoo-n vasárnapig napos idõt jósolnak, csak kicsit lesz idõnként felhõs. A legmagasabb nappali hõmérséklet 22°C, éjszaka 11°C lesz átlagban. Hétfõtõl sajnos esõs idõ várható egész héten.
Remélem azért Ti megússzátok zuhi nélkül és nagyon jól fogjátok érezni Magatokat.
Sziasztok!Lenne egy kérdésem, az ismerõseim nyertek egy utat Portugáliába...és õk érdeklõdnének hogy milyen hosszu is az ut repülövel oda..aki tud nekem válaszolni az tegye meg:)
Még 20 éves korom körül emlékszem az ilyen mindenféle igazolványokra,amikkel kedvezményes szállásokat vettünk igénybe/talán ismerõs a Youst Hotel stb/,meg egyéb kedvezményeket.Azt akkor az Express irodában váltottuk,most elmentem at Ibuszba.Ott auzt mondták,hogy még most is léteznek ezek.fénykép és 2000 ft körüli összegért meg is csinálják ott,néhány perc alatt.Egyébkénti tt is van infó:www.istc.org.A barátnõm tavaly Párizsban sok helyen igénybe tudta venni,ezért lepõdtem meg,amikor azt hallottam,hogy Rómában nem lehet élni vele...
Ma szerencsésen megérkezett kis családom és jómagam a britt fõvárosból.
Eseménydús napokat éltünk át. Elég fárasztó is volt, ma reggel 5:45-kor keltünk, azóta egy szemhunyásnyit nem aludtam.
A "kötelezõ" (Buckingham palota, Big Ben, London Eye...)látnivalókon kívül jutott idõnk egy hatalmas sétát megtenni a Hyde Parkban, így egy kicsit jobban beláthattunk az angolok életvitelébe.
Nagyon tetszett az emeletes busz, sokszor utaztunk vele, legfõkébb az emeleten az elsõ sorba próbáltam furakodni, mert úgy minden utazás egy kisebb városnézés is volt egyben.
Nem bírtam ki persze vásárlás nélkül, de egyet megjegyezhetek London tényleg nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drága.
Ezt fõleg az élelmezésnél éreztük, ugyanis enni kell, a folyadék kell, és észre sem veszed, de a bukszád üres, pedig õszintén mondom nem flancoltunk, nem mentünk étterembe.
Mindenestre örülök, hogy voltam Londonban és teljesült egy újabb álmom azzal, hogy láttam a Big-benem
Nem ez lesz a kedvenc fõvárosom( egyenlõre még Róma), de London olyan hagyományörzõ, hogy kihagyni bûn
Sziasztok!
30-án voltam Székesfehérváron a Bory várban. Már kb. 4 éve készültem, de most végre össze is jött. Csodálatosan szép.
Aki tud mennyen el megnézni.
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Tuti, hogy nagyon jó lehetett! Egyszer én is elszeretnék oda menni! A másik nagy vágyam az Írország! A londoni árakról már hallottam. Az ismerõsünk fia ott dolgozik. Elképesztõ összegekrõl mesélt. Nem nagyon akartam elhinni. De ezek szerint mégsem túlzott.
Nagyon szép kis hangulatos a kertje, és az egész várat fel újították. Sajnos nem tudtam mindent közelrõl végig nézni, mert rengeteg a kép és a szobor.
Most, hogy már jó idõ van sok szép virág is nyílik.
Sajnos képet nem tudok beilleszteni, pedig a bécsi útról is szerettem volna 1-2 képet felrakni.