Köszi, már fel is vettem az Ildikóval a kapcsolatot, sőt már le is foglaltam az autót. Még egy dolog izgat amit olvastam a neten. Egy utazási iroda hirdetett esti tintahal halászatot. Na ez nagyon izgat.
Szia Szandra!
Augusztus 28.-án megyünk Szkopelos városába a Panoráma apartmanba autóval.Jól értettem,Ti is ott foglaltatok?Szívesen olvasnék egy-két infót,a kompról(jegyet a neten intéztétek?) ill a szállásról.Előre is köszi.
#2396432016-06-12 23:20:37 Válasz a #239624. hozzászólásra
Szia Vreni!
Hol láttad a halászatot? Mert tényleg jól hangzik.
Járművet sikerült intézni? Priviben küldtem el a számot amit kértél.
Ti hol szálltok fel a buszra? Mi Szegeden.
Szia bvz! Nem a Panoráma apartmanba megyünk hanem egy panoráma apartmanba. Az Aegeon Hotelre esett a választásunk,Skopelos városban. A kompot interneten foglaltuk,kaptunk egy e-mailt amit ki kell nyomtatni és a kikötőben lévő irodaban kapjuk meg a jegyeket a papír ellenében.
Igen MaciG köszi a számot, nem sikerült megköszönni, mert kiléptem és utána nem találtam az üzidet (biztos elbénáztam).Le is foglaltam már az autót "biztos ami biztos".Mi Győrben szállunk fel, azt még nem tudom mikor lesz az indulás.
A halászatot, ha jól emlékszem a Palm Travel oldalán találtam (lehet, hogy már nincs is az iroda) ők hirdették fakultatív programnak.
Jó lenne kideríteni, de ha más nincs majd megkérdezzük az autókölcsönzős Ildikót.
Pocahontas fórumtárs kért meg rá, hogy írjam be ide is, mert ő valamiért nem tud belépni.
"A reggeli kompot sajnos lekestük, igy azzal mentünk ami delutan 5kor indult, addig Nea anchialosba tettek ki.
A hajo eloszor kikot skiathoson,s ami a ráadás,elmentunk allonisosra majd utána visszafele tettek ki minket skopeloson
Este tízre értünk ide
Legyszi ird meg a fórumon!oda nem tudok belépni
Wifi jó,térerő nulla igy viberen beszélünk.
A szoba nagyon pici de nagyon ízléses
Tiszta
Van torolkozo
Hajszarito
Agnondas nagyon pici, de baratsagos"
Ahogy én láttam pár képet ami küldött a tenger is tökéletese, nem látszódik nyoma a tavalyi sárlavinának
Uhh hat ez nem hangzik tul jol! Azt lehet tudni,hogy milyen napon,hany orakkor honnan es mivel indultak? Csutortokon indulunk Budapestrol kocsival.. 3-4 ora korul terveztuk az indulast,hogy biztos elerjuk a reggeli kompot..nagyon nem szeretnenk ugy jarni mint ok.
13. utunk lesz Görögországba.
A tapasztalatainkat figyelembe véve én 18:00-ás indulást tervezek, hogy 12:00-ás kompot elérük. Ezzel az indulással 10:00 környéki volosi érkezés van tervezve, és ebbe benne van az időeltolódás is (érkezés a Görögországi 10 óra).
Egy rõvid õsszefoglaló!Az utunk hosszúra sikeredett ahogy mâr 8rtak az utazasi irodanak is nagy resze volt ebben.MI is rendeltunk motort az Ildikoêktól és hoztåk is időben korrektek!egy 200 cc kimco Van magyar idegenvezetó Mihåly talyekoztatott mindenrlõl bennunket.A sziget szep kicsit dragabb min az atlag de van olcsobb bolt a fõvārosban food market.MIotorral minden elérhetõ gyorsan a legmesszebb levõ hely is 1oran belul.